ivan_989 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 6 hodinami, ivan_989 napsal: Clive Christian no1 men - Eau de Parfum Drží na predlakti aj po 8 hodinách, keď fukne vetrík, cítiť ho poznatelne. Vo výsledku je to vôňa dreveneho muškátového oriešku, ktorý niekto zľahka ale veľmi zľahka prepudroval a pretrel staromileckym mydlom. Je to pre mňa nieco nove, urcite vyskúšam celú vzorku.
Harwey Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Dnes som si bol ocuchat ten Sauvage, okrem EdT vsetky, ale ze by ma to nejako chytilo sa neda povedat. Naj bol asi Elixir, bol fajne hutny, tazky, dreveno korenisto troska ovocny, dal som tomu cas na ruke, ale nebolo to na nakup. Testol som aj BLEU DE CHANEL L’EXCLUSIF, ale to bolo mimo od zaciatku.
Fade Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září To je v pořádku. On to je stejně parfém, který má působit na ženské a to umí skvěle
Harwey Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září To uz ma nastastie netrapi, ci posobi alebo neposobi:)
Potkan Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Poslusne hlasim, ze ten Sauvage Eau Forte, jak uz zminoval Fade, je fakt velky spatny. Timto celou radu zavrhuju. Dnes jsem mel moznost ocuchat celou kolekci Byredo. Zatim u me vede Mixed Emotions, ale nenecham se uz blahove ovlivnit prvnim dojmem a budu delsi dobu testovat vzorek.
nazdarhodiny Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září uplne do tepla neni, ale na podzim, nebo chladnejsi den v lete ten matovy podton dela divy Na me vydrzi slusnych cca 6h
ivan_989 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Počuli ste ze citujem "budúci mesiac sa vráti Mortel Moir v novom šate"? (Info z parfumérie na internete). Bude reformulacia?
Andrew Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září před 39 minutami, ivan_989 napsal: Počuli ste ze citujem "budúci mesiac sa vráti Mortel Moir v novom šate"? (Info z parfumérie na internete). Bude reformulacia? WTF? Ještě si ty prachy netisknu
ivan_989 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Neviem , toto som len zaregistroval, nic viac neviem a ktohovie, ako to myslia ...
ivan_989 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Roja Parfums Danger - Eau de Parfum Vošli ste do zasadačky s mahagonovym stolom a masivnymi koženými sedačkami. Skončilo zasadanie vedenia Superkorporacie, ktorého sa zucastnil aj Galakticky riaditeľ. Vo vzduchu sa ešte vznáša pach bespoke oblekov a topánok, v pozadi aj vôňa premioveho tabaku....neboli to starí obtlstli paprdovia..Ale vysportovani dzentlmeni 40+ , charizmaticki, vzdelani... To bola okamzita asociácia ked ma to ovanulo z predlaktia. Bohata vôňa v ktorej je toho fakt veľa, ale skvele namixovane. Hneď zo začiatku aj korenie aj vetiver aj drevo aj citrus aj vanilka. Veľmi vyvážené, nic netrcalo, ako hudobná skladba v ktorej nástroje dokopy vytvárajú celok. Keď sa človek sústredí, rozozná samostatné nástroje, ale dokopy je to nieco viac. Tak to je aj s týmto parfemom. Po 10-15 minut sa do popredia naraz dostalo nieco kvetinove a nieco ...Asi bergamot? Ale o par minut sa to cele zase harmonicky pospajalo...ten vývoj vôňe je dychberúci. Po cca 3 hodinách sa to ustali, najviac cítim céder, kožu, vanilku a trosku levandulku a ..hm...snežienky? Skrátka, top biznis vôňa. 9/10 ale iba preto, ze predomnou su ďalšie vzorky, a co keď nieco bude este lepšie?
Andrew Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září (upraveno) před 9 hodinami, ivan_989 napsal: Neviem , toto som len zaregistroval, nic viac neviem a ktohovie, ako to myslia ... Nemysleli tohle? Upraveno 7. září uživatelem Andrew
ivan_989 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září (upraveno) To už je vonku dlhšie, tak hádam to bude nieco ine... Mimochodom Roja Danger som práve kúpil, výhodne :). Nedalo sa odolať...celý deň si privoniavam, proste láska na prvý pohľad. Upraveno 7. září uživatelem ivan_989
ivan_989 Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Clive Christian Town & Country - Parfum Tento parfém tu už niekto spomínal. A rozplýval sa nad ním. Mal pravdu. Je to plnokrvná komplexna vôňa. Premenlivá a pri tom zaklad drzi rovnaký. Muž 40+ by s ňou mohol byť oneparfem guy. Vyskúšal som desiatky vzoriek ale toto je určite v top 5. Viac tu: https://www.fragrantica.com/perfume/Clive-Christian/Town-Country-83240.html PS: kúpte niekto tie moje vzorky. Please. Keď sa neudrzim a este raz si to streknem, uz to nezvládnem a kúpim flakón
ivan_989 Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září V 14. 7. 2024 v 18:39, koveras napsal: ? Zaujímajú ma hlavne Enigma a Danger. Danger je super. Tak rýchlo po vyskúšani som ešte po ničom inom neskočil.
ivan_989 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září (upraveno) 2 tipy do tohto vlákna 1. luxscents.nl Majú v ponuke veľmi široký sortiment vzoriek (dekant), aj high end parfemy, z ktorých aj vzorka stojí raketu 2. https://www.parfumo.com/Souks Parfumovy secondhand, väčšinou flakóny 97/100, 48/50 a pod., často s veľmi fajn zľavami. Predajcovia su prevažne z EU. Oba som odskúšal a upozorňujem, že je to vražedná kombinácia Upraveno 11. září uživatelem ivan_989 1
Traveller Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Ahojte, napadlo někoho z vás udělat si blend 2 nebo více parfémů? Já jsem to zkusil už 2x a výsledek mě celkem mile překvapil. 1
Jehlan Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 2 minutami, Traveller napsal: Ahojte, napadlo někoho z vás udělat si blend 2 nebo více parfémů? Já jsem to zkusil už 2x a výsledek mě celkem mile překvapil. jo , voní mi když k Raw Gold přidám jeden odstřik emulzi (10%) hřebíčkového oleje ( dr.Popov)
Potkan Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 30 minutami, Traveller napsal: Ahojte, napadlo někoho z vás udělat si blend 2 nebo více parfémů? Já jsem to zkusil už 2x a výsledek mě celkem mile překvapil. Je to jako s holkama. Muzes to delat se dvema nebo vice zaroven a nekdy je to fajn, jindy uz too much. 1
ivan_989 Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Neudržal som sa, no. Som zvedavý, z poslednej starostlivo vybranej sady 5 vzoriek jeden flakón už mám a nad druhým tuho rozmýšľam ... dam jednorazovo 2-3h streky z každého a keď nic nebude láska na prvý pohľad, stretneme sa v predajnom vlakne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se