Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

FC mě nějak neoslovuje, ale tento model je opravdu hodně povedená záležitost :notworthy: Ten cifr je úplně suprovej, mám rád nápady na které se můžeš koukat a koukat a neomrzí, za mě tedy palec nahoru "

• Odpovědi 442
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 23. 10. 2013 v 18:17, filo-boxer napsal:

Pekne. Ale myslel jsem, ze rucky jsou modrene (tepelne) a ono ne. Aspon na te jedne fotce to vypada, ze z boku jsou celkem lajdacky natrene.

Máš pravdu, myslel jsem si to samé a celkem mně to na té fotce překvapilo (v reálu to vidět není) a nezdá se mi to. Budu se na to muset podívat lupou, třeba se jedná o odlesk světla od cifru, bylo to foceno na přímém slunci. Dám vědět až budu vědět. 

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 23. 10. 2013 v 18:17, filo-boxer napsal:

Pekne. Ale myslel jsem, ze rucky jsou modrene (tepelne) a ono ne. Aspon na te jedne fotce to vypada, ze z boku jsou celkem lajdacky natrene.

Tos mu neměl říkat... ty pudou... :whistling:

Odesláno

Modřené nejsou zřejmě kvůli sladění barev, ale moc nechápu, proč u relativně drahých hodinek aspoň nejsou lépe nalakované. Nicméně mi to zatím nějak zásadně nevadí. A až začne, tak půjdou.........ale ručičky na výměnu.

• po měsíci...
Odesláno
  V 17. 11. 2013 v 16:21, sect napsal:

Tak definitivně vyhrává mesh.

Teda, kdybych to neviděl na Tvých fotkách, absolutně bych mesh na tyto hodinky nedoporučil, ale pecka!

Odesláno

Dík, taky jsem byl ještě před nedávnem proti meshi kdekoliv, teď už ale zůstává. Vypadá skvěle a navíc to pohodlí při nošení......

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak zrovna dneska to jsou přesně 4 roky, co jsem do této psychárny vlezl :suicide_anim:, ale vypadá to, že se cesta přiblížila ke svému cíli.

Konečně mám ty pravé "NAFURT" hodinky  :whistling: .

post-11054-0-32874300-1391444481_thumb.jpg

Odesláno

Gratuluji k přírůstku. Dávám jim týden, maximálně dva .... :lol2:

Když koukám na Tvou cestu, v mnohém se potkává s mou ... tak aspoň vím, kde skončím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...