Snekofon Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Tak se teda hlásím do skupiny kapsářů - původně jsem to nezamýšlel dřív, než se ke mně dostanou rodinné Omegy po pradědovi, kterými jsem chtěl začít. Jenže otec se pořád nemá k tomu je v rámci pokolení předat a nějak neplánovaně mně zůstaly tyto Epos. V prodejním vlákně se nechytly, prošly tedy servisem a odladěním na +1s. Zkusmo jsem si je vzal v pondělí do práce, když mám svoje RADO taky v servisu... a asi mě to začalo bavit. Pro denní nošení je to nepraktická hračka na vytahování z kapsy, ale když sedím stejně půl dne u počítače jak pecka, tak jsou naopak mnohem praktičtější než náramkové. Čas mám pořád na očích - navíc krásně tikají, že je slyší kolegové i při hluku kanclu a sledovat pohyb setrvačky a krokového kola je jako dívat se do ohniště Jdu teda studovat literaturu a trochu si rozšířit kapesní sbírku o pořádné vintage kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Ahoj, chtělo by to nějaký stojánek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 (upraveno) Nový přírůstek: Doxa - cca sto let staré: Upraveno 24. února 2023 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Na svoje stáří, jsou teda ale v super stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 V 23. 2. 2023 v 15:56, velda napsal: Ahoj, chtělo by to nějaký stojánek ! Dočasně pořešeno stojánkem ze staré větve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Ahoj, až vyřešíš stojánky, tak přijdeš na to, že potřebuješ vitrinu a možná i místnost navíc. Ovšem ty hodinky jsou opravdu pěkný kousek a myslím Petře, že je to jedna z perel Tvojí sbírky. Zdarec Velda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes512 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Pořízené jen tak pro radost, mám rád to hlasité tikání-) Rosskopf 53mm a druhé Postala patent 16028. 53mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Krasavice na řetízku z východu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 pozdně barokní špindlovky s přebalen s želvovinou , poctivá řemeslná práce z rakousko-uherské monarchie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Deda zemrel loni a nikdy se nezdalo ze by me nejaky specialni vztah k hodinkam. Dneska me pri vyklizeni cekalo stribrne prekvapko. IWC, priblizne z roku jeho narozeni 1924. Strojek vypada skoro NOS, sklicko zazloutle, ale pod nim krasny cifr. Posledni cibule jsem vyhodil (vysypal se jin cifernik a strojek stal za prd), kdyz jsem se stehoval a nijak kapsace, ale tyhle bych rad zachoval jako vzpominku. Nechavali byste cistit strojek (ze bych je treba nekdy vzal do divadla), nebo si nechavate stary kapsace v nalezovem stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Koukam, ze si mi nejak spatne nahral text a uz mi to nejde upravit. Chtel jsem napsat, ze kapesni hodinky jsem do sbirky nijak nevyhledaval, ale tyhle bych si urcite rad nechal. Po drobnem potazeni korunky se hned poslusne rozebehly a cas zatim drzi paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Ahoj, velke diky @Jiří9. Vypadaji jako nove a ten tikot je hypnotizujici. Jirka vyrobil nove sklo, ktere nerozeznam tvarem od originalu. Uz se tesim az je vezmu na rodinnou seslost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Jsem rád, že jsi spokojen . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isam2011 Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Tak jsem se dneska konečně po mnoha letech dokopal na bleší trhy ve Vysočanech. Blešákového sortimentu tam bylo sice minimum, ale nakonec jsem přece jenom něco našel: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Moc pěkný,punc tam vidím,stříbro,asi stály raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Raketu úplně ne, ale zpětně si říkám, jestli jsem je trochu nepřeplatil. Tula je na několika místech poškozená. Celkový dojem ale dělají moc pěkný ... a prý jsou po servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 Moc pěkné na burzách se dají sem tam sehnat i dobré kousky, i když většina je spíš veteš. Před nějakou dobou jsem byl na letišti v Tchořovicích a měli tam pěkné omegy po servisu za 7k. Žádná specialita, byla to klasická ocel a určitě by se dala i cena ukecat, na druhou stranu vždycky těžko říct jak kvalitní servis dotyčný nechá udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 před 5 hodinami, sam.svi napsal: vždycky těžko říct jak kvalitní servis dotyčný nechá udělat... ... jj, kdysi jsem koupil něco na Aukru taky po takovém "servisu". Když jsem ale hodinky po delší době svěřil svému hodináři, tak se ukázalo, že ciferník nemá nožičky a je ke strojku přilepený nějakým sajrajtem, který je rozteklý všude možně. Tady ale nějaké nožičky vidím a strojek se zdá být čistý (a je pod sklem). Ale můj hodinář je zatím v rukou neměl, takže uvidíme. Připraven jsem na cokoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 V 28. 7. 2024 v 11:04, mato57 napsal: Raketu úplně ne, ale zpětně si říkám, jestli jsem je trochu nepřeplatil. Tula je na několika místech poškozená. Celkový dojem ale dělají moc pěkný ... a prý jsou po servisu. Hele hodinky s obyčejným strojem, ale "tula" to velice zvedá a to pouzdro je řemeslně velice dobře vyrobené a rytec byl frajer. Navíc se zdají býti v hezkém stavu. Líbí se mi i ten námět, který je fakticky velice nadčasový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se