zrno Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 Dostal jsem je ke svým třicetinám :-) a rád bych je dal zase dokupy. Nemáte tucha kolik může stát sklo popřípadě oprava? koukal jsem na strojek a nevypadá to že by byl moc domrvenej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 (upraveno) Obyčejný plastový sklíčko stojí pár korun. Spíš zkus popsat co je se strojkem. Jestli je tam třeba viditelně něco špatně, třeba některý kolečko jestli se hýbe jak nemá (hlavně setrvačka). POkud je vše na svým místě a nijak se neviklá, tak to snad nebude nijak poškozený. Natahovat jdou?EDIT: koukám na fotku a nic nevidím. Jestli s nima něco je, tak maximálně uražená setrvačka. To ti zdejší profíci sfouknou raz dva. Upraveno 12. června 2012 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 No asi bych to tipnul na neklid , pač když jim potočím tak se kotva normálně hejbe jak má , a natahnout nejdou jsou už natažený nadoraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 No asi bych to tipnul na neklid , pač když jim potočím tak se kotva normálně hejbe jak má , a natahnout nejdou jsou už natažený nadoraz. Pokud není zlomená balancka tak zas....ložiska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 No stejně to raději někou zavezu .. ja se v tom šťourat nebudu :-) ke komu s tím v praze? Mechano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Dnes mi dorazily z Dělostřílen po renovaci GP a Monardy.Nové skla, vyčíštění, seřízení atd.U Monardů byla zlomená páka k přesunu spojkového pastorku (snad se to tak jmenuje).Tak zase se mám chvíli čím kochat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Mám je sice už pár let, ale teď se teprve chlubím. A ano, nemám foťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Tak nedá mi to a musím se podělit o můj přírustek :-) Hodinky jsem dostal os svého táty k mým 30. narozeninám, ale je potřeba opravit strojek a dát nové sklíčko. (na to se chystám v brzké době) Jsou to dvouplášťové IWC zbytek viz fotky :-) Kdyby o nich někdo z fotek věděl něco víc, budu rád za každou informaci, popřípadě odhad ceny ( prodávat je rozhodně nemíním , je to srdcová záležitost, spíše jen pro moje info )Opravdu hezké IWC. Gratuluji k dárku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Taky si dovolím ještě přihodit jedno fottoo :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Dostal jsem je ke svým třicetinám :-) a rád bych je dal zase dokupy. Nemáte tucha kolik může stát sklo popřípadě oprava? koukal jsem na strojek a nevypadá to že by byl moc domrvenej :-)Myslím, že ani skleněné sklo (to je hrozný sousloví ) by nebylo nějak extrémě drahé a takové pěkné IWC by si ho zasloužily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Vánoční DOXY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Dobré. Jistě minimálně zdvojnásobily vánoční pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 kapesní chronograf s mezičasem olympijského svazu, Lemania 1130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Longines, hezké. Signované nějakým prodejcem? Vyfotíš i strojek?A tahle kožená kapsa na hodinky se mi taky líbí, chvíli jsem po ní pokukoval, ale odradil mě ten druk. Bál bych se, že si promáčknu sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) jsou to rychlovky, zatím stále čekají na opravu, až budou fungovat zase správně, zkusím je lépe nafotitLONGINES TURLER BERNE...kapsu jsem zatim nepoužil, líbila se mi, ceny má myslím dobré. Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Strojek vypadá moc pěkně. Perfektní hodinky na každodenní nošení. Taky chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Opravdu moc pěkné. Do té kapsičky by se hodinky mohly dát "obráceně", tedy sklíčkem k pásku (nějak předpokládám, že to je tak myšleno) a při zacvakávání by se tlak na sklíčko rovnoměrně rozložil. I následné vytahování a kochání by bylo ergonomičtější. Každopádně uznávám, že zavírání třeba na skrytý magnet by bylo praktičtější. Tu kapsičku jsem neměl vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 zrovna hodinky bych vedle magnetu moc nenechával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 No to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se