tondako Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Ahoj pánové, taky se chci trochu pochlubit.Nelekněte se první fotky, ale skutečně se jedná o přírůstek do kapsičky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stroj je sice jen jednoduchý s válečkovým krokem, email je sice trochu poškozený, ale dnes mi to udělalo radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 krásný,jak můžou bejt starý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Taky mám jedny Zenith po pradědovi, ale bohužel mají prasklou setrvačku. Hodinář mi řekl cenu opravy 4000kč a to se mi nechce dávat.Nevím jak jsou starý, podle toho co jsem tady četl, je to kolem roku 1918. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiterr Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Ahoj pánové, taky se chci trochu pochlubit.Jaquet Droz po pradědovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Ahoj pánové, taky se chci trochu pochlubit.Jaquet Droz po pradědovi IMG_2190.JPGIMG_2193.JPG IMG_2194.JPG Ahoj.Děda měl evidentně dobrý vkus !!!A hlavně se mi zdají v krásném stavu i když myslím nečistěné podle stroje i číselníku. Gratulace a jistě by neměly zapadnout. Zkus udělat pořádně fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiterr Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Nechám je vyčistit a líp vyfotím :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Je to sice mimo časové období které mě zajímá, ale nakonce jsem těmhle slepeckým neodolal.Takhle ostře řezaný (čti málo starý) strojek bych si normálně nepořizoval, ale ten stav ...Fotky jsou od původního prodejce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Dneska jsem si dovezl nefunkční cibule po dědovi. Signováno prodejcem - Jean Rechner, Prague..Mají prasklou setrvačku a stržený hranol hřídele nátahu. Škoda, tak půjdou aspoň do rámečku na zeď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Tady to nějak spí, tak sem něco dám (moje jsou třetí den). Ještě půjdou na kontrolu, zejména povytažení korunky jde poněkud ztuhaa pravděpodobně i s tím ciferníkem "se něco udělá". No a pak zbývá už jenom sehnat nějaký pěkný tulový řetízek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Mňo, hezký jsou. Z nějakého důvody jsou mi hodinky Tavannes sympatický, vůbec nevím proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 ... a ve skutečnosti jsou ještě mnohem, mnohem hezčí než na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Pořídil jsem si tyto anglické špindlovky. Radost mám nejen z hodinek, ale i z reklamních/servisních papírků ve vnějším pouzdře.Bylo jich celkem devět. Sedm z nich se stejným jménem jako na strojku - Thomas Norris. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Já vím, trochu moc fotek, ale nedalo mi to Jo a některé ty papírky mají na rubu celkem zajímavá sdělení: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Nádherný hodinky a dokonce se servisní knížkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Pořídil jsem si tyto anglické špindlovky. ... a tak trochu jsem o nich popátral.Tady je výsledek (pokud by to teda náhodou někoho zajímalo): - vnější pouzdro - Londýn 1837, výrobce William Jasper, 5 Red Lion Street, Clerkenwell - vnitřní pouzdro - Birmingham 1840, výrobce pravděpodobně James Heales, Spon Street, Coventry Strojek byl vyroben zřejmě kolem roku 1840 někde v oblasti Coventry.I když na tuto dobu (=rok 1840) vypadá prý trochu "staromódně". Historické záznamy k signaci na strojku: - Norris, Whitmore St, Whittlesey (Robson's trade directory 1839) - Thomas Norris, Whittlesey (Gardiner's trade directory 1851) - Thomas Norris, Broad St, Whittlesey (Post Office directory, 1869) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Nedávno jsem vydražil na Aukru tyto Doxy za 1500kčJsou funkční, ale byla to spíš náhoda, jen tak jsem přihazoval v domění že cena půjde nahoru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Príma kousek. Doxy mám rád. Budeš je i nosit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 ... a tak trochu jsem o nich popátral.Tady je výsledek (pokud by to teda náhodou někoho zajímalo): - vnější pouzdro - Londýn 1837, výrobce William Jasper, 5 Red Lion Street, Clerkenwell - vnitřní pouzdro - Birmingham 1840, výrobce pravděpodobně James Heales, Spon Street, Coventry Strojek byl vyroben zřejmě kolem roku 1840 někde v oblasti Coventry.I když na tuto dobu (=rok 1840) vypadá prý trochu "staromódně". Historické záznamy k signaci na strojku: - Norris, Whitmore St, Whittlesey (Robson's trade directory 1839) - Thomas Norris, Whittlesey (Gardiner's trade directory 1851) - Thomas Norris, Broad St, Whittlesey (Post Office directory, 1869) Musím pochválit hodinky,také jejich stav ,který vypadá dost dobře a nakonec tvoji detektivní práci.Tady totiž není moc zvykem ,aby si někdo namáhal hlavu.Gratuluji ke krásnému kousku.P.s servisní historie bomba !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Príma kousek. Doxy mám rád. Budeš je i nosit?Spíš je asi pošlu dál, právě jsem si koupil nové Steinharty Ocean one a ještě jsem si objednal kovový řemen na B-Uhr a tak honím prachy. Moc se mi nechce je prodat, ale i těch 1500 se teď hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Pro někoho už nové přírustky do kapsy ... Tak že někdo zdejši, kdo si pořídil tyto špidlovky ??? http://aukro.cz/bici-hodinky-spindlovky-london-r-1700-pet-garon-i5741749477.html----------------------------------------------------------------------------------- Pořídil jsem si tyto anglické špindlovky. Radost mám nejen z hodinek, ale i z reklamních/servisních papírků ve vnějším pouzdře.Bylo jich celkem devět. Sedm z nich se stejným jménem jako na strojku - Thomas Norris. chnmg1.JPGchnmg2.JPGchnmg3.JPGchnmg4.JPGchnmg5.JPGchnmg6.JPGchnmg7.JPGPěkný kousek Moto, Tichá závist.Po špidlovkách sním už delší dobu ... Ale bud jsou v úděsným stavu, bo jsou zatím nad mou fin možnost, jako ten kousek z aukra a nebo hledám blbě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se