jaruna73 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Každý chronomág by měl vlastnit jedny cibule. Já mám Longines L7.012.4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Nedávno jsem vydražil na Aukru tyto Doxy za 1500kčJsou funkční, ale byla to spíš náhoda, jen tak jsem přihazoval v domění že cena půjde nahoru.Blbce, co jen tak zvedají ceny v domnění, že je prebijou, bych nakopal do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Spíš je asi pošlu dál, právě jsem si koupil nové Steinharty Ocean one a ještě jsem si objednal kovový řemen na B-Uhr a tak honím prachy. Moc se mi nechce je prodat, ale i těch 1500 se teď hodí.Tak hodinky nakonec zůstanou doma. Nechal jsem je vyčistit, promazat u hodinářky a už běží na římse u krbu.Bohužel ty Omegy a Zenitky nejdou. Mám je po pradědovi a dědovi, jen čekám až se mi trochu uvolní střelivo a nechám je opravit.Bohužel mají oboje prasklou setrvačku a opravy jsou kolem 5000 a to je zatím moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Oprava jedněch hodinek pět tisíc ? Pokud ano,tak to si najdi jiného hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Taky mě to přijde hodně, ale byl jsem u dvou a oba za vyčištění a výměnu setrvačky chtějí takový ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) Zkus se poptat zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73527-hodin%C3%A1%C5%99-marek-fr%C3%BDdl-praha-8-zlatnictv%C3%AD-janka/Či zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/links/goto/14-opravy-staro%C5%BEitn%C3%BDch-hodin-ji%C5%99%C3%AD-spilka/ Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Myslím že jsem pana Frýdla také oslovil a cena nebyla nic moc. Spíš koukám na Aukro a skusím vydražit nějaký poškozený s dobrou setrvačkou. Nedávno jsem tam zrovna jedny dražil, ale nevyšlo to. Snad někdy příště, ale díky za odkazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Myslím že jsem pana Frýdla také oslovil a cena nebyla nic moc. Spíš koukám na Aukro a skusím vydražit nějaký poškozený s dobrou setrvačkou. Nedávno jsem tam zrovna jedny dražil, ale nevyšlo to. Snad někdy příště, ale díky za odkazy.Nebo můžeš zkusit mě Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) Čí myslíš,že je ten spodní odkaz u mého předchozího příspěvku :-) ? Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Díky, poslal jsem Ti SZ s fotkama a rozpočtem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Čí myslíš,že je ten spodní odkaz u mého předchozího příspěvku :-) ?Jasně blbě vidím taky záleží ,jestli tam nemá vadný vlásek, ale hřídele do kapsáčů nejsou problém Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Myslím že jsem pana Frýdla také oslovil a cena nebyla nic moc. Spíš koukám na Aukro a skusím vydražit nějaký poškozený s dobrou setrvačkou. Nedávno jsem tam zrovna jedny dražil, ale nevyšlo to. Snad někdy příště, ale díky za odkazy.Jinak hřídel do běžných kapsáčů s čištěním a leštěním vidím do 1000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Ty Zenitky s Tím rozpočtem co jsem Ti posílal, když natáhnu a nechám ležet tak jdou.Tak ten vlásek bude OKPokud si to sprábně vysvětlujiZbyněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 To by byla paráda, ale vidíš co mi napočítaliZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Tak skoro bych řekl,vyřešeno.Pak se když tak pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Uvidíme, sám bych to hned bral. Poslal jsem fotky a ten rozpočet, který mám v pís. podobě.Díky za pomocPokud to vyjde hned se pochlubímZbyněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) Tak a je to tady, posílám slíbené fotkyPrvní velké díky Bohus76 za kontakt na Jiřího.Jirko tobě moc děkuji za opravu obou kapesních hodinek.Cena, oprava, komunikace byla opravdu výborná.Dokonce mám hodinky doma a teprve budu po odsouhlasení Jirky posílat peníze na účet.Tu radost z opravených hodinek ani nedokážu popsat.Jsem moc rád že je takové vlákno a že jsou tady kluci, kteří nechtějí za každou cenu odrbat kolegu.Jirko tak tedy opravdu veliký dík Tady jsou nějaký rychlo cvaky hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem spona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tak ať hlavně v pořádku běží díky Jrika Tak a je to tady, posílám slíbené fotkyPrvní velké díky Bohus76 za kontakt na Jiřího.Jirko tobě moc děkuji za opravu obou kapesních hodinek.Cena, oprava, komunikace byla opravdu výborná.Dokonce mám hodinky doma a teprve budu po odsouhlasení Jirky posílat peníze na účet.Tu radost z opravených hodinek ani nedokážu popsat.Jsem moc rád že je takové vlákno a že jsou tady kluci, kteří nechtějí za každou cenu odrbat kolegu.Jirko tak tedy opravdu veliký dík Tady jsou nějaký rychlo cvaky hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Jo a ten číselník u Zenith jsem neopravoval, je tak jak byl pouze jsem ho vyčistil od nečistot J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Jasně, tak jsme se domluvily.Oprava, byla provedena přesně tak jak jsem chtěl já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se