Lukas84 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Zdravím všechny,sháním návod na používání Prim letecké nebo Sport automaty. Prostě jak se o ně starat, co nedělat a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Nosit a moc nenatahovat.A nemlátit s nimi.Jinak to tu nylo už mnohokrát probíráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Zdravím všechny,sháním návod na používání Prim letecké nebo Sport automaty. Prostě jak se o ně starat, co nedělat a pod.Koupit, nechat vyčistit udělat údržbu / opravu, uložit do sbírky a koupit třeba Seika na běžné nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 To jsem rád, že se oživilo tohle vlákno a nemusím zakládat nové. Měl bych dotaz ohledně "rakviček" - zatím jsem viděl světle modré a černé. Jsou ještě v jiných barvách? Byly určeny přímo pro daný typ hodinek, rozlišovalo se i jaká barva patří ke kterým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Ještě byly takové špinavě bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Už je to sice nějaký čas v jiném vlákně, ale dám to i sem, ať je to pěkně pohromadě Záruční list k hodinkám PRIM - DIGITAL, které jsem dostal jako kluk k Vánocům v roce 1984: Přední strana: Zadní strana: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Ahoj,přidám sem moje první hodinky,co jsem dostal k 15.narozeninám,v roce 1988. Na to co ve školních lavicích všechno zažily,tak jsou pořád nositelné a rád je nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Ahoj,přidám sem moje první hodinky,co jsem dostal k 15.narozeninám,v roce 1988.Na to co ve školních lavicích všechno zažily,tak jsou pořád nositelné a rád je nosím.2014-05-28 10.53.59.jpg2014-05-28 10.52.29.jpg2014-05-28 10.53.08.jpgPěkný to máš a vypadají k světu. Co pouzdro zespodu? Nahoď prosím foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Pěkný to máš a vypadají k světu. Co pouzdro zespodu? Nahoď prosím foto. Ahoj,posílám foto pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Ahoj,posílám foto pouzdra.2014-05-28 14.34.36.jpg2014-05-28 14.35.09.jpg2014-05-28 14.33.31.jpgAhoj,no nádhera, vždyť jsou skoro jako včera vyrobené. Úžasný komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 díky za chválu,ale zblízka tam nějaké nedostatky jsou.Ale to nic nemění na tom,že z hodinek,z kterých jsem při obdarování fakt radost neměl a byl smutný,že jsem nedostal digitálky,tak teď z nich tu radost mám Ahoj,no nádhera, vždyť jsou skoro jako včera vyrobené. Úžasný komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Přidávám pár fotek primek, které nějakou dobu kolovaly rodinou, až se dostaly ke mě. Hodinky jsou prakticky nenošené a pochopitelně všechno je původní. Ve skutečnosti vypadají daleko líp, než na fotkách. Mají jen pár škrábanců na skle. I když to asi není žádný super vzácný kousek, udělaly mi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 (upraveno) Záruční list hodinek typu 50 117 3, s číslem 1978515, tak kdyby je čirou náhodou někdo vlastnil, tak záručák rád pošlu dál Upraveno 3. září 2014 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Přidávám sem fotky svých nedávno vydražených Elast bloků - je to teda záruční list po opravě, vše je snad OK - číslo pouzdra souhlasí, i když z té fotky ta 5 vypadá jako 6, ale není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Přidávám sem fotky svých nedávno vydražených Elast bloků - je to teda záruční list po opravě, vše je snad OK - číslo pouzdra souhlasí, i když z té fotky ta 5 vypadá jako 6, ale není.Moc krásný kousek!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Zkusím se zeptat na názory ostatních.Jedny myslivecké na aukru. Já si myslím, že záručák je falešný. Respektive původně patřil k jiným hodinkám a někdo si tam dopsal modelové číslo mysliveckých, aby zvýšil cenu. Písmo je evidentně úplně jiné oproti úmyslně zakryté cenovce, takové dětské a nevypsané, rozhodně nevypadá jako písmo prodavačky v Klenotách.Váš názor? Ed: A nejsou ty hodinky vůbec o něco mladší? Mohou být z roku 1972? Vyráběly se v roce 72 takovéhle ručičky (typ Sport II)? http://aukro.cz/nenosene-myslivecke-prim-1972-etuje-zarucni-list-i5219443634.html Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Rok podle knihy odpovídá, ale ta nula, co vykukuje zpod řemínku má úplně jiný tvar než typové číslo.A požádal bych prodávajícího o fotku lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Já je kupovat nehodlám, jen mě to zaujalo.Jinak pokud by se tohle hodilo víc do vlákna o mysliveckých, tak to prosím někdo přesuňte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Tady je to správně, jen by mne fakt zajímala ta lumi. Možná jsem hnidopich, ale nějak mi nesedí odstín výplně ruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se