Jump to content

Recommended Posts

• 11 months later...
  • 1 month later...
Posted

Originalni produktove foto je velmi casto dost zavadejici. Co se tyce Orisu, tak ma obecna zkusenost je, ze katalogove fotky jsou zpravidla vyvolavajici dojem hezciho produktu, nez jak vypada realne, nicmene pro Orisy mam slabost a spise ulitavam na motorsport serii 2004 a 2008, ktere maji dost osobity design.

• 1 month later...
Posted

4 moznosti ako prekryt datumovku :-)...uz viac krat sa neda, ci?

Ale i tak jsou paradni,ta datumovka ale trochu zamrzi.

Posted

jsem jediny, komu na normalnich Aquis pripada ochrana korunky opravdu "trcici" a zde mezi chrono tlacitkama uplne krasne zapadne. :king:

Posted

Já na ně ruku mám, ale ne peníze ( to je ale jinej příběh ). Korunka je právě jedna z věcí, která mě na nich uhranula.

Posted

Parada, jednoduche tvary otocnej lunety. Datumovku neriesim, ja ju vobec nepotrebujem :D

Posted (edited)

jsem jediny, komu na normalnich Aquis pripada ochrana korunky opravdu "trcici" a zde mezi chrono tlacitkama uplne krasne zapadne. :king:

možná nejsi jediný,ale je to udivující,trčící ochranu korunky bych nazval spíše u L. Hydroconquest.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Daemonultimate
  • 5 months later...
Posted

Však ich majú aj na predajniach. Či už Koscom alebo Janeba-time.

Posted (edited)

jiri78: Po hodinky za 1500euro a viac by som si zašiel radšej osobne, pokiaľ je to možné.

Edited by brumko
  • 1 year later...