Návštěvník YPO Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Kamile tva odpoved v onom zamcenem vlakne je skutecne hodna root admina Moderator tu je od toho aby cetl vsechna vlakna = je to jeho poslani. Pokud moderator ceka pouze na impuls skrzeva tlacitko nahlasit tak tu nemusis mit tu partu poskoku.... to zvladnes sam s cabajkou v koutku ust.tvujYpousek
Návštěvník Kamil Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 A nechtěl bys jim ještě rozepsat pracovní dobu? Nemusím snad připomínat, že to všichni dělají dobrovolně a zadarmo. Jako bys to neznal...
Návštěvník YPO Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 A nechtěl bys jim ještě rozepsat pracovní dobu? Nemusím snad připomínat, že to všichni dělají dobrovolně a zadarmo. Jako bys to neznal...tak to urcite ne (pracovni doba) ale mozna by to chtel delat nekdo koho to jeste bavi a ma na to cas
Návštěvník Kamil Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Tak nám to promiň, jsou to jen lidi. Sibiř a Příšera dovolená, Manťák někde na exteriérech, Viktor nevím a já, já už jsem to psal. Jako bys to neznal...
Návštěvník YPO Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Tak ja vam to teda promijim, verim ze se to s novym skolnim rokem zlepsi.
Návštěvník YPO Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Ted koukam zes mi v inzerci asi smazal ze je klicenka v rezervaci ..... tos dobre udelal ja to radsi budu resit pres sz ..... je to totiz jednodussi. Vlastne bych ty anonce mohl vystavovat v tom sloupku na uvodni strane tak jak to delaj vsichni a nezasirat tim prodejni vlakna. Kdo to pak ma mazat. Ze jo?
Návštěvník Kamil Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Koukal jsi blbě, nesmazal, jen sloučil.
spacek5 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Vážení Mudrci, potřebuju poradit. Nemám dostatečný počet postů na reakci v prodejním vlákně. Zaujal mě jeden inzerát, bohužel při pokusu poslat dotyčnému členu SZ mi forum vyhodí hlášku "The member xxxx cannot receive any new messages".Jak mám dotyčného kontaktovat? Dělám něco špatně? Díky za radu.
Honza.manta Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Neděláš, pravděpodobně má dotyčný přečerpaný počet SZ a tím pádem mu už žádná další poslat nejde, dokud si to nevyčistí.
spacek5 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Takže mi nezbývá, než si začít postupně "honit padesátku" a doufat, že se prodej neuskuteční dříve... :-(
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Nebo napsat do aktualnich statusu vpravo nahore wole, nejde ti poslat SZ, a pokud to je clen, co ma presvihnuty limit, tak sem nejspis leze casto a mohl by si toho vsimnout, kdyz to tam bude vytapetovany. Ale na to je potreba bejt trochu mudrc. A teda BTW nevim o tom, ze bys nemohl reagovat v prodejnim vlakne. Nesmis zakladat tema. Ale mozna se pletu, jsem tu dlouho a tyhle problemy neresim
spacek5 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Nemuzu, podminka je slozena: pulrocni clenstvi A ZAROVEN minimalne 50 postu. Clenem jsem dekadu, ale ty posty proste musim nahonit, pac to je proste tak.
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 To je trochu proti zdravemu rozumu. Nechces prodat, chces koupit, tj. nejsi ten kdo tady smeli, koren ma plnou schranku a ty nechces reagovat na inzerat? Takze dvoji trest, ty nekoupis on neproda :-))). Neblbnete
mAra_ Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Nebo sem napis na jaky inzerat chces reagovat a nejaka dobra duse tam jiste napise, at se ti prodejce ozve...
ricous Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Když čtu pravidla, tak "Do těchto sekcí smí přispívat a zakládat vlákna pouze registrovaní členové fóra jejichž počet příspěvků přesáhl 50 a zároveň je jejich datum registrace na fóru starší než 6 kalendářních měsíců." Nevím jak je míněno slovo "přispívat", když povinnost nemít 50 příspěvků padá v sekci Koupím. Proč by začínající nemohli mít možnost odpovědět v prodejním inzerátu, pokud mají zájem? Upraveno 22. března 2018 uživatelem ricous
long Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Když čtu pravidla, tak "Do těchto sekcí smí přispívat a zakládat vlákna pouze registrovaní členové fóra jejichž počet příspěvků přesáhl 50 a zároveň je jejich datum registrace na fóru starší než 6 kalendářních měsíců." Nevím jak je míněno slovo "přispívat", když povinnost nemít 50 příspěvků padá v sekci Koupím. Proč by začínající nemohli mít možnost odpovědět v prodejním inzerátu, pokud mají zájem? Nevím? Proto, aby Ti nepsal frafer hodinkami nepolíbený ve dvě hodiny ráno, že ti dá za ty Tvé IWC co prodáváš přesně polovinu ceny, ale jen když budou v hezké stavu a že to sám posoudí ?
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Nevím? Proto, aby Ti nepsal frafer hodinkami nepolíbený ve dvě hodiny ráno, že ti dá za ty Tvé IWC co prodáváš přesně polovinu ceny, ale jen když budou v hezké stavu a že to sám posoudí ?No jo no. Na tohle neni argument. Gdyz von se boji napsat do vlakna, ne do SZ. :-)))A nastaveni upozorneni treba v emailu, ze prisla SZ tak si myslim neni jeho vec Upraveno 22. března 2018 uživatelem Roman I.
Daredevill Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Nejde o to že se bojí, proste tam vůbec není kolonka odpovědět když nemáš 50 příspěvku. Znám to.
Potvor Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Přesně tak, pokud nemá 50 příspěvků / půlrok, nelze v prodejním vlákně ani odpovídat, což je poněkud nešťastné... Upraveno 22. března 2018 uživatelem Potvor
long Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 No jo no. Na tohle neni argument. Gdyz von se boji napsat do vlakna, ne do SZ. :-)))A nastaveni upozorneni treba v emailu, ze prisla SZ tak si myslim neni jeho vec Napsal jsem proč si myslím, že to může být.Tohle konkrétně se stalo mně jen s hodinkami za osmdesát a bylo to ve tři ráno. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se