Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Kamile tva odpoved v onom zamcenem vlakne je skutecne hodna root admina :)

Moderator tu je od toho aby cetl vsechna vlakna = je to jeho poslani. Pokud moderator ceka pouze na impuls skrzeva tlacitko nahlasit tak tu nemusis mit tu partu poskoku.... to zvladnes sam s cabajkou v koutku ust.

tvuj

Ypousek

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

A nechtěl bys jim ještě rozepsat pracovní dobu? Nemusím snad připomínat, že to všichni dělají dobrovolně a zadarmo. Jako bys to neznal...

Návštěvník YPO
Odesláno

A nechtěl bys jim ještě rozepsat pracovní dobu? Nemusím snad připomínat, že to všichni dělají dobrovolně a zadarmo. Jako bys to neznal...

tak to urcite ne (pracovni doba) ale mozna by to chtel delat nekdo koho to jeste bavi a ma na to cas

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak nám to promiň, jsou to jen lidi. Sibiř a Příšera dovolená, Manťák někde na exteriérech, Viktor nevím a já, já už jsem to psal.

Jako bys to neznal...

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak ja vam to teda promijim, verim ze se to s novym skolnim rokem zlepsi.

Návštěvník YPO
Odesláno

Ted koukam zes mi v inzerci asi smazal ze je klicenka v rezervaci ..... tos dobre udelal ja to radsi budu resit pres sz ..... je to totiz jednodussi.

Vlastne bych ty anonce mohl vystavovat v tom sloupku na uvodni strane tak jak to delaj vsichni a nezasirat tim prodejni vlakna. Kdo to pak ma mazat. Ze jo?

• po měsících...
Odesláno

Vážení Mudrci, potřebuju poradit. Nemám dostatečný počet postů na reakci v prodejním vlákně. Zaujal mě jeden inzerát, bohužel při pokusu poslat dotyčnému členu SZ mi forum vyhodí hlášku "The member xxxx cannot receive any new messages".

Jak mám dotyčného kontaktovat? Dělám něco špatně? Díky za radu.

Odesláno

Takže mi nezbývá, než si začít postupně "honit padesátku" a doufat, že se prodej neuskuteční dříve... :-(

Odesláno

Nebo napsat do aktualnich statusu vpravo nahore wole, nejde ti poslat SZ, a pokud to je clen, co ma presvihnuty limit, tak sem nejspis leze casto a mohl by si toho vsimnout, kdyz to tam bude vytapetovany. Ale na to je potreba bejt trochu mudrc. A teda BTW nevim o tom, ze bys nemohl reagovat v prodejnim vlakne. Nesmis zakladat tema. Ale mozna se pletu, jsem tu dlouho a tyhle problemy neresim

Odesláno

Nemuzu, podminka je slozena: pulrocni clenstvi A ZAROVEN minimalne 50 postu. Clenem jsem dekadu, ale ty posty proste musim nahonit, pac to je proste tak.

Odesláno

To je trochu proti zdravemu rozumu. Nechces prodat, chces koupit, tj. nejsi ten kdo tady smeli, koren ma plnou schranku a ty nechces reagovat na inzerat? Takze dvoji trest, ty nekoupis on neproda :-))). Neblbnete

Odesláno (upraveno)

Když čtu pravidla, tak "Do těchto sekcí smí přispívat a zakládat vlákna pouze registrovaní členové fóra jejichž počet příspěvků přesáhl 50 a zároveň je jejich datum registrace na fóru starší než 6 kalendářních měsíců." Nevím jak je míněno slovo "přispívat", když povinnost nemít 50 příspěvků padá v sekci Koupím. Proč by začínající nemohli mít možnost odpovědět v prodejním inzerátu, pokud mají zájem?

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Když čtu pravidla, tak "Do těchto sekcí smí přispívat a zakládat vlákna pouze registrovaní členové fóra jejichž počet příspěvků přesáhl 50 a zároveň je jejich datum registrace na fóru starší než 6 kalendářních měsíců." Nevím jak je míněno slovo "přispívat", když povinnost nemít 50 příspěvků padá v sekci Koupím. Proč by začínající nemohli mít možnost odpovědět v prodejním inzerátu, pokud mají zájem?

Nevím? Proto, aby Ti nepsal frafer hodinkami nepolíbený ve dvě hodiny ráno, že ti dá za ty Tvé IWC co prodáváš  přesně polovinu ceny, ale jen když budou v hezké stavu a že to sám posoudí ?

Odesláno (upraveno)

Nevím? Proto, aby Ti nepsal frafer hodinkami nepolíbený ve dvě hodiny ráno, že ti dá za ty Tvé IWC co prodáváš přesně polovinu ceny, ale jen když budou v hezké stavu a že to sám posoudí ?

No jo no. Na tohle neni argument. Gdyz von se boji napsat do vlakna, ne do SZ. :-)))

A nastaveni upozorneni treba v emailu, ze prisla SZ tak si myslim neni jeho vec

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Přesně tak, pokud nemá 50 příspěvků / půlrok, nelze v prodejním vlákně ani odpovídat, což je poněkud nešťastné...

Upraveno uživatelem Potvor
Odesláno

No jo no. Na tohle neni argument. Gdyz von se boji napsat do vlakna, ne do SZ. :-)))

A nastaveni upozorneni treba v emailu, ze prisla SZ tak si myslim neni jeho vec

Napsal jsem proč si myslím, že to může být.

Tohle konkrétně se stalo mně jen s hodinkami za osmdesát a bylo to ve tři ráno. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...