zetorr Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Pozor, video je ...emotívne http://www.youtube.com/watch?v=QKVNVoBScFA
Jarett Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 V 26. 5. 2012 v 0:55, 'zetorr' napsal: Pozor, video je ...emotívne :eek: :eek: :eek: :eek:
Karlos Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 ...a čo poviete na toto? Abys tady s takovejma věcma nevotravoval.
ivan_989 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 V 26. 5. 2012 v 0:55, 'zetorr' napsal: ...a čo poviete na toto?neviem, aky komentar si predpokladal ?
decebal Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 V 26. 5. 2012 v 7:44, 'Karlos' napsal: ...a čo poviete na toto? Abys tady s takovejma věcma nevotravoval. Problémy s erekcí :-)??
zetorr Odesláno 26. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Chcel som sa o to podeliť lebo ten koniec ma fakt silno pobavil. Ak je to "nepatričné" tak to prosím zmažte. Osobne nemám nič proti rôznym formám sebamrzačenia, ale keď si tam na záver priložil ten ipod (alebo čo to vlastne je) tak som pocitil dost silné znechutenie a zároveň vyprskol do smiechu. Zo všetkou úctou.. bavia ma aj niektoré reakcie ala oplujme si nováčika V 26. 5. 2012 v 8:01, 'ivan_989' napsal: neviem, aky komentar si predpokladal ? Predpokladal som vyjadrenie názoru ak na to niekto nejaký má. Ospravedlňujem sa ak som tým niekoho votrávil. Zdalo sa mi to vhodné video do sekcie Ostatní diskuse a zábava. Ak sa stalo niečo vážne, som pripravený prijať najvyšší trest
organic Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Docela praktický. Předpokládám, že implanty jsou magnety. Nemůže to tomu člověku dlouhodobě škodit? No, i když ty dva dráty v pysku asi taky nejsou na zuby to pravé ořechové a o těch tunelech v uších ani nemluvim...
wotanek Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Video je nářez...taky jsem se ke konci smál i když to bude znít divně, ale je to takový "rozamřilý projev západní civilizace", až to nakonec člověka zamrazí.
rorda Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Kdyby ten kluk neměl ten všechen bordel na ksichtě, po těle a všude možně, vypadal by i jako normální člověk ...
azeppelin Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 tak to je slabota traktore... kdyby to celý narval pod kůži a nebo alespoň navrtal šrouby až do kosti tak řeknu dobrý... takhle slabota, slabota, na každé tattoo convention nebo gothic party vidím mnohem "emotivnější" věcičky
zrno Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Hehe já naštěstí nemusím chodit ani na konvence ani nikam , stačí mi si svliknout triko a kouknout do zrcadla :-D Kdo mě zná, tak ví :-)
Lion Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 proti tetování nic nemám... implantáty, scarface (byť je udělaná pěkně) mi už prijde moc... lidi jsou rúzní... nápad chválím nicméně nic by se nemělo přehánět... i z tohoto chlapa byl celkem "fešák" http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ
azeppelin Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 V 28. 5. 2012 v 18:29, 'Lion' napsal: proti tetování nic nemám... implantáty, scarface (byť je udělaná pěkně) mi už prijde moc... lidi jsou rúzní... nápad chválím nicméně nic by se nemělo přehánět... i z tohoto chlapa byl celkem "fešák" To je jen společenský diskurz... v důsledku máš úplně jedno zda-li si něco do kůže "napíšeš" jehlou, žiletkou, vypálíš apod. Když je za tím individuální či osobní vztah, tak je to fajn a každýmu je šumák po tom co máš na sobě. Jediné co mě irituje, tak trendovní obtisky z katalogů nad prdelku apod.
azeppelin Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 V 28. 5. 2012 v 7:04, 'zrno' napsal: Hehe já naštěstí nemusím chodit ani na konvence ani nikam , stačí mi si svliknout triko a kouknout do zrcadla :-D Kdo mě zná, tak ví :-) Ty jsi ale taky výzdobou relativně nudnej patron... předpokládám že se před zrcadlem v ložnici nezavěšuješ na háky a nelevituješ v předehře nad postelí Rukávky dobrý, ale zase žádný extrém... bavíme-li se už o implantátech apod.
ivan_989 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Ja mám na lakti jazvu, ked som sa v zime zjebal zo schodov sa mi spravila. Vyzera celkom pekne a urobila sa sama, bez neprirodzenych umelých zásahov. Môj vzťah k nej je zatiaľ ambivalentny.
zrno Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 No pod slovem implantáty si já osobně představuju ještě něco jinýho, tohle co má on je spíše microdermál. Je to jen malá placička která zaroste pod kůži. Kdežto implantát je větší věc strčená pod kůži celá a zarostlá. No a asi jsem nudnej patron i když suspenzi bych rád zkusil , ale zatím jsem nenašel odvahu :-D
azeppelin Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 V 28. 5. 2012 v 19:54, 'zrno' napsal: No a asi jsem nudnej patron i když suspenzi bych rád zkusil , ale zatím jsem nenašel odvahu :-D Minulý týden jsem se o tom bavil s chlapíkem co nedávno visel... popravě jsem z toho trochu v rozpacích. Přece jen nejsem indián, tak to na mě trochu působí jako "adrenalinová zábava" znuděných středoevropanů. Ten duchovní rozměr tam nějak nevidím. Ale se mnou je to těžké. Velmi se mi líbí japonsky styl tetování, ale přijde mi to pro nejaponce nepatřičné a degradace na "módní doplněk". Biomechanika fajn, ale gigroviny bez hlubšího podtextu asi ee. Maor taky nejsem... Mno co neumím vybrat definitivní hodinky, tak se není čemu divit u těchto věcí
VS Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Kroužky do nosu se dávají tunovým bejkům, aby je bylo možné ovládat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se