Tomas_2002 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Ahoj všichni, již delší dobu koukám po nějakých pěkných hodinkách - nejvíce se mi líbí TH Carrera, ale ty jsou pro mě finančně nedostupné. Dnes jsem byl na premiéře MIB 3 a Will Smith tam měl na ruce úplně žůžo hodinky. Tak jsem koukl na internet a jsou to tyto: http://www.monochrom...-of-the-galaxy/ Moc se mi líbí a jen by mě zajímalo, zda si myslíte, že se jedná o kvalitní hodinky z hlediska zpracování atd. Vím, že jsou trochu ujetý, ale já měl vždycky divnej vkus :-) Díky za každý názor. Tom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Dost dobrý pro Elvise i MIB, proč by Ti neměly stačit ? (doporučuji vyzkoušet velikost na zápěstí..)
sashator Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Tak přímo tyto jsem v ruce neměl, ale jelikož Hamilton jako značku jsem měl a pořád mám, tak bych se zpracování vůbec nebál. Naopak, za tu cenu jsou to velice slušný hodinky, který využívají osvědčené strojky ETA. Jestli se ti tedy design líbí (vychází vlastně z klasických Ventur, které Hamilton udělal pro Elvise), tak do nich klidně jdi. V Evropě se pohybují okolo 850Eur Edit- gougy mě s tím Elvisem předběhl, ale má naprostou pravdu- když je mohl mít král tak proč ne ty Upraveno 31. května 2012 uživatelem sashator
Mari Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Vypadá to zajímavě, ale jak se na tom odečítá čas? Ty zvýrazněné indexy jsou 1, 5, 9?
sashator Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Vypadá to zajímavě, ale jak se na tom odečítá čas? Ty zvýrazněné indexy jsou 1, 5, 9? Taky jsem na to koukal a myslím, že máš pravdu- výrazné indexy jsou 1, 5 a 9 + 3 u korunky. Já bych to viděl jako výhodu- zkrátka jsou zvláštní jak tvarem tak i uspořádáním cifru. Určitě to nejsou hodinky pro konzervativce. Líbí se mi u nich jak průhled dýnkem, tak i průhled "pletivovým" cifrem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
funf5 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Pořád si říkám "nelez do těch vlákem, kde tě může něco překvapit" a zase To je sakra tak supr ulítlý, že snad a to se rouhám prodám Sinn Čas se odečítá, jako všude jinde letmým pohledem, to je snad šumák, co je zvýrazněné... Nemám "party hodinky" a tohle je nejlepší adept EDIT: Doplnění... Upraveno 31. května 2012 uživatelem funf5
Tomas_2002 Odesláno 1. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2012 A mohli byste mi prosím poradit kde je nejlépe koupit ? Zatím jsem koukal, že nejlevneji jsou na Amazonu. Nebráním se nákupu v zahraničí a rád si nechám od zdejších matadorů poradit :-)
nitram Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Podľa mňa predstavujú tri "zvýraznené" indexy číslice 12-4-8 a hodinky na prvej snímke "ukazujú" čas cca 09-04-31.
Lion Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Podľa mňa predstavujú tri "zvýraznené" indexy číslice 12-4-8 a hodinky na prvej snímke "ukazujú" čas cca 09-04-31. podle mně viz.. ostatní.... i to červené zvýraznění stupnice bych považoval za 12-3
Petr Svenda Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Záleží na tom, kde se rozhodnes, ze bude dvanáctka. Takže jsou trochu tajemné.
nitram Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Dvanástka bude na tom indexe, na ktorom sa hodinová ručička "úplne" schová za minútovú, šestka presne oproti,...
Harlequin Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Tak jsem zvědavý, kdo rozsekne záhadu, kde se skrývá dvanáctka.
Dantechno Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Ja taky nemam problem. Vzdyt je jasne videt, ze od dvanactky zacina cervene zvyrazneni do trojky - jako na diverech...
Harlequin Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 (upraveno) No, když myslíte. On byl Elvis vždycky divnej. Tak to ty hodinky také vystihují. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit : zdroj http://lidianne-matt...o-e-branco.html Upraveno 1. června 2012 uživatelem Harlequin
bandicoot Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Budou určitě dobrý. Z hlediska kvality a zpracování jsou Hamiltony naprosto adekvátní cenové skupině.A čitelnosti bych se nebál, podle mě člověk ten cifr prostě potlačí a bude vnímat polohu ruček, která je standardní.
sashator Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 A mohli byste mi prosím poradit kde je nejlépe koupit ? Zatím jsem koukal, že nejlevneji jsou na Amazonu. Nebráním se nákupu v zahraničí a rád si nechám od zdejších matadorů poradit :-) Doporučil bych italský eBay, např. tady je mají za 850Euro + pošta. Jsou to prodejci s dobrým hodnocením, někteří i přímo AD, já jsem od jednoho podobného měl Hamilton Pilot.
Tomas_2002 Odesláno 1. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Nechápu, proč tady u nás musí být všechno dražší než všude jinde. Proč tu nemůžu jít normálně do krámu, vysázet tam 21 papouchů na stůl a odnést si je domů. Ne, já ty prachy nacpu nějakýmu makarónovi ....
Tomas_2002 Odesláno 10. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Tak jsem od nich nakonec ustoupil. Ze dvou důvodů. - nemají datumovku a bez toho už dnes nedám ani ránu- měl jsem je na ruce a díky absenci antireflexu na vypouklém skle se tak šíleně lesknou, že není vidět na ciferník Smůla...
Daemonultimate Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Na obrázcích mi přišly zajímavé,v reálu mě zklamaly,zpracování maj ,jak je u H zvykem,dobrý,ale jsou daleko větší než jsem myslel a naživo mě vůbec ničím nelákaly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se