Drexxy Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Mám takový filozofický dotaz, snad se nikdo neurazí :-)). Když pominu že se mi hodinky s olbřímí, možná až gargantuovskou vodotěsností (500m, 1000m, 2000m) o výšce 2cm+ nelíbí (nechci přímo říkat že jsou hnusné, i když jsou), má to nějaký smysl?Nejhloubější scuba ponor byl 330m, nejhloubější ponor absolutně byl v atmosférickém skafandru, tzn. tlak cca jako na povrchu, tedy bez nutnosti hodinek s vysokou vodotěsností - 610m. Jaký má tedy význam mít hodinky, které nejenže jsou nepraktické (i když jako kladivo fajn), navíc i drahé a hlavně uzpůsobené pro tlaky, které by zřejmě nikdo nepřežil? Čistě dizajnovka?
instant Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 (upraveno) odpoved je zhodna s odpovedou na otazku: "preco si pes lize ftaka?" Upraveno 18. června 2012 uživatelem instant
Návštěvník dlubix Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Marketingova reklama výrobců, že to vůbec vyrobit dokážou. Tak to vidim já.Každopádně PO 600 m nebo třeba SD 1220 m mi zrůdné opravdu neprijdou.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Přesně, nebo tyhle.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 (upraveno) ? ! Edit: ten vykřičník je odkaz. Edit2: možná jsi na tu ultimate question přišel, já tu šanci neměl, my máme fenku. Upraveno 18. června 2012 uživatelem J. V. Pleva
financ Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Steelfishe mají 2000m, Sea-Dwellery 1220m a mě se líbí.
African Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 odpoved je zhodna s odpovedou na otazku: "preco si pes lize ftaka?" Omlouvám se za offtopic, ale pláču"
instant Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 (upraveno) J.V.P.: jaj tak no to tiez, ale: spravna odpoved na moju otazku znie "lebo môže". edit: pozeram ze African to pozna pripadne ma doma psa Upraveno 18. června 2012 uživatelem instant
Jay Doll Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Vysvětlení těm, co Plevu nepochopili: http://www.google.cz...iw=1366&bih=643 Je to replika z filmu Stopařův průvodce po galaxii
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Co nepochopili si nezaslouží políbit mojeho lemroucha. Navíc, už jsem to tu vysvětloval, dokonce i s vysvětlivkou :-) Kua, se ze mě na stará kolena stává to sem nenapíšu nebo co.
FiXilVer Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Preco su auta s dvomi turbami, 600 konami, 12 valce, karoserie z karbonu a keramicke brzdy? Podla tvojho nazoru, by uz aj povedzme 200 konove auto bolo totalnym nezmyslom, ved predsa, kto z nas je pretekar a vozi sa po drahe? kto potrebuje maximalku elektronicky limitovanu na 250km/h? auto do mesta nepotrebujes mat s vykonom vyssim ako 5O koni.. a na 130ku na dialnici ti tiez omoc viac netreba..Tak preco to vsetco chceme? PRE TEN POCIT! Aa preco to vyrobcovia vyrabaju a stale sa snazia zlepsovat? pretoze je to vyzva a clovek ma rad napatie a dobrozduzstvo a vedomie ze ma podkapotou 500 koni a moze vsetkym tym smrkacom prednim na ceste ukazat.. vyfuk.. preto to iste vedomie ludi tesi ze maju aquatimery s 2000m vodotesnostou a vyskou puzdra ako nejaka omega s 300 metrami.. ide o technologicky pokrok a snahu ukazat " my to vieme spravit a ostatni nie " na tuto neskoro hodinu celkom dlhy text zomna vyliezol.. jak su tma nejake chyby, sorry, nechce sa mi to cele kontrolovat..
ggrand Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 FiXilVer: Blbost porovnávat s autama. Tam když šlápneš na plyn,tak tě to zarazí do sedaček. U hodinek je to ale pořád stejné ať máš WR200 nebo 2000m-nezateče do nich.
instant Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 ! Edit: ten vykřičník je odkaz. Edit2: možná jsi na tu ultimate question přišel, já tu šanci neměl, my máme fenku. "dogs bo-l-l-ock approach" je normalne sucast terminologie, taky ten investorsky/financacky hantec, i ked zrejme iba medzi "technologmi".. = to najlepsie co je dostupne bez ohladu na prostriedky, cas a hlavne ucel pouzitia
Návštěvník dlubix Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Vysvětlení těm, co Plevu nepochopili: http://www.google.cz...iw=1366&bih=643 Je to replika z filmu Stopařův průvodce po galaxii Díky za vysvětlení. Já se nad tím ani nepozastavil, páč mi to přišlo smysluplný, jako post od OP v příspěvku 1. A hle, ono to má smysl. Ale zpět k tématu,... jde taky o určité předimenzovaní, které se může hodit. Hodinky jsou prostě odolnější i při hrubém zacházení.
Drexxy Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 odpoved je zhodna s odpovedou na otazku: "preco si pes lize ftaka?" Protože si tak uspokojuje sexuální pud. Majitelé takových hodinek to podle Tebe mají stejně? :-D
instant Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Co nepochopili si nezaslouží políbit mojeho lemroucha. Navíc, už jsem to tu vysvětloval, dokonce i s vysvětlivkou :-) Kua, se ze mě na stará kolena stává to sem nenapíšu nebo co. v klidku, pochopil to kazdy, najneskor na druhy pokus
African Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 To Instant: Jop, mám doma psa, sic bez ftaka, ale dělá to samý a moje mladá stále říká proč? Fixi to napsal dobře, je to výzva a značky tím zvyšují svoji prestiž, prostě umí takové hodinky vyrobit. Myslím si, že pro většinu z nás technologicky nadupané hodinky, ale pro mnoho lidí ve světě stále i pracovní tool
zibarek Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Trochu bych se zastal drexxyho, snad se nemýlím, ale určitě nemyslel Steelfishe, Sea-Dwellery ,IWC atd. To jsou hodinky, které můžeš brát i k obleku ( elegance a přitom vlastnosti outdoorových přístrojů ). Plně souhlasím, že pro mnoho hodinářských značek je to již výše zmiňovaná výzva a ukázka jejich umu a technologických vymožeností. Někdo to může brát i jako jistotu.Myslím, že drexxymu šlo spíš o takové ty ultra divery s obrovskou velikostí, výškou atd, víceméně nenositelné a nepoužitelné. Na týdení dovolenou k moři dobrý, ale jinak?!Třeba tomu nerozumím, ale jediné na co si teď v tuto pokročilou dobu vzpomenu Enzo mechana, ani nevím jestli to píšu dobře a snad se nějakého vlastníka nedotknu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se