Mirek Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Předem bych vám všem chtěl "moc poděkovat", že moje chrononemoc přišla díky fóru až do tohoto stádia! A teď k věci: Vybírám něco od R na furt (nebo aspoň na hodně dlouho) a můj výběr se zůžil na dva výše uvedený modely, mezi kterýma se nějak nemůžu rozhoupat. Potřebuju univerzály (snad kromě obleku a sportu), čemuž by nejlíp vyhovovaly GMT, na druhou stranu LVčka jsou LVčka, neskutečně mě baví ten jejich ciferník, kterej při každým pohledu hodí trochu jinej odstín. Mastery zas mají GMT ručičku, Suby jsou "obyčejný" tříručky. Fakt nevím:(...Myslel jsem, že když dám oboje na ruku, tak to rozhodne, že mi jedny padnou do oka o něco víc, je to ale stoprocentní remíza. Kdybych do toho šel hlavou, beru GMT, srdce ale prahne po žábách...
Jakubisko Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Třeba Ti to pomůže při rozhodování...http://www.minus4plus6.com/216570.htm
panedge Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Asi nejsem nejpovolanejsi,ale za me rozhodne LV
jacob Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 116610 LV se mi líbí více a naživo jsou opravdu nádherné. Pokud je chceš na hodně dlouho, tak bych se té "atypické" barvy snad i trochu bál. Aby to časem neotravovalo a neměl jsi myšlenky na konzervativní černou. 116710 LN mě úplně neoslnily. Bral bych tedy LVčka a snad Tě jen tak neomrzí!
Chorche Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 LV!!! Naživo jedny z nejkrásnějších hodinek.
stopa99 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Ja som dal hlas GMT su to super univerzaly a ta zelena rucka gmt perfektne dopnuje ich vzhlad daju sa nosit uplne ku vsetkemu co sa o LV neda povedat aj ked sibir by inac povedal:-))LV su spica ale ako dalsi level ak by som mal mat iba jedny Rolex urcite by som volil GMT....tos tak...
blackhead Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Podivej se na pafelikovy fotky LN a budes mit jasno jako ja ...
sibirnaya Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 pokud hodne cestujes do jinejch casovejch zon, tak GMT, jinak urco suby. sou uletacky, lepsi vodotesnost a hlavne mikroregulace na spone je bombasticka.
Josef01 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Dlouho jsem se rozmýšlel, ale LV jsou prostě moje oblíbené!
Mirek Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Přiznám se, že funkci GMT bych využil jen minimálně, stejně jako vodotěsnost Subů. Teď už je to spíš o tom, jestli budu mít na LVčka koule.
volfda Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Rozhodně LVčka, ale víš co, neřeš to, časem budeš mít stejně oboje
misoo Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 za mna ani jedny, za tie prachy mozes mat aj pekne hodinky
kulix Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Jestli planujes vice rolexu, tak LV.. Ale jestli fakt jen jedny tak gmt.. Ta zelena podle me neni na dlouho..
gougy Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 GMT - asi nejuniverzálnější Rolády ze všech. Ten rozdíl ve vodotěsnosti oproti Subům nechápu (což není nic nového.. )- není tam stejné pouzdro i systém korunky?
sta Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 GMT - muzes si je vzit ke vsemu a navic se tak krasne lesknou :-)
bandicoot Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Kdybych do toho šel hlavou, beru GMT, srdce ale prahne po žábách... Odpověděl sis sám. Kdybys do toho šel hlavou, vůbec nebudeš přemýšlet o nákupu v této ceně Já osobně bych ale volil GMT, protože nový LV jsou na jediný hodinky trochu dost ulítlý.
Micey Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Viděl bych to jasně - mít na střídačku jiný Rolexy nebo třeba něco jako JLC, beru ty zelený. Ale bejt to jediný drahý hodinky, rozhodně se držim těch univerzálních GMT..
Petr Svenda Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 LV. Zelena je nadherna prirodni barva.
xjr1 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Řešil jsem podobný dilema cca před rokem... no a ani po tom roce mi GMT nepřestávaj dělat radost;-).
Matthew Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 já hlasuju pro GMT II, moc se mi líbí, sám je budu shánět... LV jsou krásný, ale GMT jsou noblesní a elegantní a nakonec na nich kousek zeleně taky najdeš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se