MAD68 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Já používám odorik.cz doma na pevné a to potom voláš za polovic. Pevná se hlásí pro volaného jako bys volal z mobilu. A na androidu použiješ SIP klienta Odesláno z HONGMI mobilně
odjinud Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Zdar, skončil jsem ve firmě, a musím teď volat za svý. Zatím mám Twist (dělal jsem u T-Mobile a nechali mě si nechat číslo - převést na Twist), což je celkem strašný - volání je 3 Kč/min., SMS je za 1,50Kč/min., internet škoda vůbec mluvit. Poradil by někdo, koho vzít místo toho? Předpokládám nějakýho virtuála...Smlouvu nechci. Nějakej paušál cca do 100Kč/M budiž, pokud bude něco v ceně, hlavně nějaký data. Moc toho neprovolám, co tak počítám, tak to vidím na hodinu měsíčně max. + nějakých 30-50 SMS + nějaký ty data... Plánuju tak platit 100-200Kč/M max. Výhledově stejně čekám, že bude firemní telefon...
MAD68 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Mrkni na odorik.cz Odesláno mobilně z HONGMI
Návštěvník YPO Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 nepotřebuji s ničím pomoci, ale tohle vlákno mi přijde příhodnější než co mě právě naštvalo končí mi pseudo úvazek u vodafonu a tak si říkám podívám co se po dvou letech změnilo a kterým směrem se vrtnu nezměnilo se nic .... furt ten samej kartel ....ale oukej ... srát na to .... zůstanu tam kde sem zvyklej noa a jak tam u toho vodafone rejdím a koukám na další tarify, tak mě zaujal tarif pro seniory .... už se to pomalu blíží, tak si říkám to bude pecka mám pocit, že kdo tenhle tarif vymyslel se hodně dívá na filmy pro pamětníky a žije v tom že důchodce je píčus co dřepí na lavičcce a krmí kachny takže zdravím do vodafone a posílám písničku
Frostie Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 No to jo. Za 3,50 jsem naposledy volal někdy v ´99...
guzmic Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 To snad nemůže nikdo v roce 2016 myslet vážně....
Frostie Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 To snad nemůže nikdo v roce 2016 myslet vážně....Přesně tak, parodie
guzmic Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Já už jsem snad 6 let mimo ČR, než jsem odcházel tak jsem vodafone používal ale připadá mi, že ty ceny jsou snad stále stejný. No zlatý Slovensko. :-)
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Tak to je dost humus, nenarazil jsi na nějakou zapomenutou předpotopní nabídku YPO? Tohle snad nemůže konkurovat ani kreditním tarifům, protože tohle by za měsíc fakt vyšlo levněji s předplacenou kartou... Já jsem teď převáděl ženu na tarif, kde mám 500 minut za 160,- + k tomu 800MB internet za 60,- její babičce teď beru nižší tarif, kde je 200minut za 100,-, žádnej net a minuty navíc má za 35h
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Si to lehce najdete na strankach operatora .... na dva kliky .... blbouni
Pirx Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 To pro ty duchodce je fakt prisny :-oBy me zajimalo, jestli jim to fakt nejaka babicka na dva roky podepise.... bez zavazku je to teda jeste lepsi, pres tri kila :-) Stejne tak data pri roamingu mimo EU, kde je standart ceskych operatoru cca 300Kc za jeden bajt... stahnes jeden mejl s fotkou a jses v tom za patnact litru :-).... jsem jednou omylem stahnul update systemu v telefonu pres 4G, tak mi to vycuclo vsechny data, kdyby se mi to stalo v usa, tak za tu castku na mesicnim uctu by slo koupit celou fabriku na telefony :-oNechapu proc to tak maj, soudnej clovek to prece nemuze vyuzit, kdyz si v cizine muze koupit datovou simku za jeden dolar s 80ti terabajtama dat :-/
xmurphy Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Nemá někdo tip, jak se dostat k výhodnému paušálu? Jedná se mi o 2 čísla + 1 data. Budu měnit zaměstnavatele, takže mi skončí výhodný tarif od něj a budu muset někam přejít. Díky za každý tip.
Qvido Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Ahoj, po tom co mě Vodafon nasral se zdražením mých tarifů během platné smlouvy o cca 15% jsem podal okamžitě výpověď.Operátoři samozřejmě volají ale vzhledem k tomu co se začalo dít okolo tarifů na min. zemědělství a hlavně na Burešově min. financí se mi nechce naskočit do dvouletého závazku když by se mohlo něco v dohledné době změnit, v červnu navíc končí roaming pro EU tak vzhledem např. k Polským cenám jistej tlak asi nastane. Nejsem naivní a nepočítám že dostanu 10Gb+neom.za 160,- jako mají ouřadové u Bureše ale v současné době se upisovat na podpult u Tmobile 2,5Gb+neom za 524,- nebo Vodaf. to samé o pade drážší to se mi nechce.Problém je že už mám ČVOP na dvě čísla a do začátku května se musím rozhoupat.Co radíte? Nejlépe mi vychází hodit se zatím na nejlevnější paušály bez smlouvy u stávajícího operátora (nemuset měnit inkaso) a čekat.Možná by to zajímalo více lidí tak pište nápady.Mimochodem min. financí se na "Polské paušály" dostalo asi s 5tis zaměstnanců, to by mohl mit chronomag taky! Stránka co nabírá zajemce o levný tarif už vznikla, ale povídá se že je to Burešova aktivita.
Návštěvník YPO Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 no ...... já myslím, že pokud vnímáš, že se brzy něco zásadního stane, tak ses postavil na zadní unáhleně a mohl si to tři měsíce ještě vydržet já si to nemyslím a upsal jsem se ... nicméně pokud se skutečně něco stane a budou neomezené tarify s rozumnejma datama za stovku, tak furt vyjde levněji jim tu jednu pětinu zaplatit, než se teď kroutit a hlídat si volání a data (jestli tam vůbec nějaký jsou) na nejlevnějším tarifu
Qvido Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Já to právě vypověděl když byl ještě klídek, Ten levnej tarif má 100min all + 100Mb za 436,- není to žádná hitparáda ale s přikoupenejma 250Mb za kilčo by se s tím dalo nějakou dobu vydržet. Vzít to co mi nabízí a pak jim posílat třeba 4 tisíce za předčasné ukončení to se mi nechce.Jsou to všechno vandráci ale to zrušení roamingu by mohlo něco udělat, o tom jsem taky nevěděl.
Návštěvník YPO Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) ale to přeci nejsou 4 tisíce .... příklad kdybys to zaplatil celý (odečítají se měsíce co si platil) = 500 paušál x 24 měsíců = 12000 z toho bys měl zaplatit "odstupné" 1pětinu což je 2400 jestli dobře počítám samozřejmě za dvě čísla je to 4800 takže kdyby byl skutečně tarif za stovku tak těch 4800 "ušetříš" ---- respektive jsi na nule.... ale už sem měl tři piva a počítám z hlavy, tak nevím Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem YPO
Qvido Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Ten tarif rozhodně za stovku nebude, takže ty počty nevychází.Zajímalo by mě jestli nemá někdo ještě nějakej nápad, Teď psali z Vodafonu a žádná rozumná dohoda nehrozí.Takže základ bez smlouvy a čekat
Návštěvník YPO Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Ten tarif rozhodně za stovku nebude, takže ty počty nevychází.ano .... cucáme si to oba z palce .... proto jsem i psal, že ses unáhlil nicméně tarif za stokorunu není nereálný ... i u nás v práci se dá telefonovat za 150korun x to co běžně stojí 750,- a nejsme ani ministerstvo ani hradní kancelář .... bohužel je to vázané na nové číslo, tak jsem se na to vysral
Návštěvník Kamil Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 .v červnu navíc končí roaming pro EU tak vzhledem např. k Polským cenám jistej tlak asi nastane. A má se to týkat jen volání nebo i dat?
guzmic Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Data i volání. Myslím, že ceny půjdou dolů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se