hopa26 Odesláno 27. března 2025 Nahlásit Odesláno 27. března 2025 Jj, chapu. Spolehaj na to, ze se vse akceptuje a smytec. A asi to tak vetsinove bude. Ale byt rebel a bojovnik se v tomhle pripade rozhodne oplatí.
Radek124 Odesláno 28. března 2025 Nahlásit Odesláno 28. března 2025 (upraveno) Dneska ráno to na mě podvodnická pipka taky zkoušela: že by mi urgentně potřebovali aktualizovat zastaralý (vloni pracně vyhádaný a nyní zjevně příliš nízký) tarif, co mám na mobil+modem+aw. Tak jsem ji sjel že se mi "urgentně" snaží dovolat na nepoužívané číslo z kabelovky (původní číslo pevné, kterou jsem si kdysi z hecu převedl od Telecomu), varoval ji že při jakékoliv úpravě začneme nejdřív ořezávat služby a "balíčky" ze všech mobilních i kabelových položek, tak abych už z principu platil míň - a vymínil si že pokud se mnou Vodafone po 25 letech smluvního vztahu touží něco řešit, tak ať to nezkouší nikdo mimo oddělení retence zákazníků. A abych si ulevil, její číslo šlo na blacklist Upraveno 28. března 2025 uživatelem Radek124
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2025 Nahlásit Odesláno 29. března 2025 Svět je naruby, to říkám furt 50c35d64-8a5a-44ac-b720-1db4d9ac5e78.mp4
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2025 (upraveno) V 27. 3. 2025 v 10:05, KFL napsal: Bude to fungovat spolu. TVL Kadle ty seš génius Už mám dvě čárky ... na telefonu teda. Máme radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. dubna 2025 uživatelem YPO
ragu Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Máte někdo přehled jak se teď pohybují tarify s neomezenými daty a nejvyšší rychlosti? Vodafone, kde mám domácí internet a tarif pro mámu asi za litr mi to nabídl za dvojku měsíčně a bylo jim celkem jedno, jestli odejdu i s druhým číslem a internetem jinam.
baracuda Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna To nevím, ale nebylo by řešení předplacená karta na rok s 1 TB dat od O2? Vychází to mnohem, mnohem levněji než jakýkoliv tarif.
Teatime Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Ahoj, kam mám koukout na srovnání cen VDSL? Aby mi furt někdo nevolal. Je to od každého poskytovatele po stejném drátě, asi se netřeba držet trojice O2-T.M-Vodaf. Dík
juk Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 2 hodinami, Teatime napsal: Ahoj, kam mám koukout na srovnání cen VDSL? Aby mi furt někdo nevolal. Je to od každého poskytovatele po stejném drátě, asi se netřeba držet trojice O2-T.M-Vodaf. Dík Mrkni na Český telekomunikační úřad https://srovnavac.ctu.gov.cz/ Mapy pokrytí službami jsou zde https://vportal.ctu.gov.cz/intro 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se