Viktor Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 1.000 příspěvků - malá vzpomínka na hodinky, které jsem měl a už nemám (omlouvám se za bídnou kvalitu některých fotek)
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Ty Eberhard jsi neměl prodávat.
Viktor Odesláno 19. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Kamil napsal: Ty Eberhard jsi neměl prodávat. Já je taky neprodal Kamile, ukradli mi je ze skříňky v šatně
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Viktor napsal: Kamil napsal: Ty Eberhard jsi neměl prodávat. Já je taky neprodal Kamile, ukradli mi je ze skříňky v šatně Já si na to pamatuju, jaks o tom psal, jen jsem tě zkoušel!
decebal Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Traversetolo jsou moc hezké. Zatím musely ustoupit jiným ale pořád je mám v hledáčku.
falkkon Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Neboj,o Vostoky je postaráno.Mechano jim dal nový ručky a vypadají líp.
Filini Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 teda, to mat ja 1000 prispevkov na tomto fore... ja si uz v predstihu pri 5-stom zozeniem cislo na vyjazdovku psychiatrom.
Tomasek Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Moc se mi líběj ty MP, mám podobný Citizeny a tahám je furt.
HonzaS Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Jaká byla zkušenost s těmi Ollechy? Vybírám, vybírám a MP patří mezi mé favority.
Viktor Odesláno 19. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 O&W MP byly hrozně fajn, ale začaly se mi s 37 mm zdát malý a nějak se nedostávaly na ruku...
Návštěvník Snow Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Mně se moc líbí MIDA , za kolik jsi je prodal ?
norsi Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Co jsou zac ty LAMBERTI OROLOGIAI? Na fotce vypadaji celkem zajimave.
Návštěvník Snow Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 To norsi podívej se sem : http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1567
hciq Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 takovej talijánskej hodinář toto by mohly být překopaný ruský Strela s kalibrem Poljot 3133 ? Pokud se pletu tak mě opravte jinak jeho další kousky:http://jewelry.search.ebay.com/Lamberti_Je...s_W0QQsacatZ281 viktore.. mě by zajímalo jesti mám pravdu
NIGHTinGALE Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Líbí se mi ty Koha Noblesse. Za kolik jsi je pustil? Těmi bych si hned udělal radost...
Návštěvník Snow Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Tak jsem to našel a sprostě okopíroval přímo z výše zmíněného vlákna, je to od Viktora, tak snad promine tento plagiát Vyrábí je italský hodinář Luca Lamberti, který taky provozuje značku Erken. Kdysi měl vlastní stránky, ale teď prodává jen na ebay. Většina jeho hodinek se mi moc nelíbí, ale tyhle se mu, podle mého, výjmečně povedly. Má takový divný zvyk prodávat hodinky bez krabičky, ale krabičku si u něj můžeš dokoupit . A cena dobrá, cca 200 Euro. Používá mimo ETY 2824 různé strojky (Poljot, Myiota, taky asi čína s mimostřednou vteřinovkou) a o jejich původu dost mlží. Třeba k ruskému strojku 3133 říká "the movement is based on SP25 model" O těchto chronografech taky tvrdí, že jsou v souladu s "Tomorrows Classic philosophy" - mně se to spíš zdá "Yesterday Classic", ale právě proto se mi líbí
Viktor Odesláno 20. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 hciq: už jsme se tu o tom bavili, to je takový tradiční chronografový design z 50./60. let, Strela jsou taky opajcnutý, teda chci říct inspirovaný , starými Breitlingy, Heuery, Omegami ... Na těch Lamberti byl pěkný "guiloche" tištěný ciferník, i když ten vzorek je hodně jemný a viditelný jen hodně zblízka. Snow, Slavík: skoro všechno jsem prodával tady, pokud vás zajímají ceny, podívejte do vlákna Prodej.
Viktor Odesláno 20. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 pan socka napsal: Pěkná série vybíraná s vkusem. Viktore, ty Traversetola jsi kupoval na netu? Jak to proběhlo, myslím komunikace s prodejcem, dopravou a tak. Traversetola, model Vitre s průhledem na strojek, jsem koupil v Uhren Haffner po internetu za 800 EUR, předtím jsem si je ozkoušel na ruce v Rakousku. Koupil jsem je použitý v perfektním stavu v originálním balení s papíry a zárukou od Haffnera, platil jsem převodem předem, cena pojištěný dopravy asi 20 EUR. Byly to ale smolný hodinky, napřed jsem na nich rozbil sklíčko ťuknutím o kovová futra dveří, nechal opravit a pak mi je hned ukradli. V ceně okolo 1000 EUR jsou to jedny z nejhezčích hodinek se strojkem Unitas, ten strojek je akorát zdobený a přitom nepřezdobený, nápis TRAVERSETOLO a šroubky modré, perláž, byla radost se na strojek dívat. Nevýhoda bylo to velký klenutý sklíčko, podle mýho hodně náchylný úrazu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se