Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Viktor napsal:
  Kamil napsal:
Ty Eberhard jsi neměl prodávat.:)

Já je taky neprodal Kamile, ukradli mi je ze skříňky v šatně :(

Já si na to pamatuju, jaks o tom psal, jen jsem tě zkoušel!:lol:

Návštěvník Snow
Odesláno

Tak jsem to našel a sprostě okopíroval přímo z výše zmíněného vlákna, je to od Viktora, tak snad promine tento plagiát ;)

Vyrábí je italský hodinář Luca Lamberti, který taky provozuje značku Erken. Kdysi měl vlastní stránky, ale teď prodává jen na ebay. Většina jeho hodinek se mi moc nelíbí, ale tyhle se mu, podle mého, výjmečně povedly. Má takový divný zvyk prodávat hodinky bez krabičky, ale krabičku si u něj můžeš dokoupit . A cena dobrá, cca 200 Euro. Používá mimo ETY 2824 různé strojky (Poljot, Myiota, taky asi čína s mimostřednou vteřinovkou) a o jejich původu dost mlží. Třeba k ruskému strojku 3133 říká "the movement is based on SP25 model" O těchto chronografech taky tvrdí, že jsou v souladu s "Tomorrows Classic philosophy" - mně se to spíš zdá "Yesterday Classic", ale právě proto se mi líbí

Odesláno

hciq: už jsme se tu o tom bavili, to je takový tradiční chronografový design z 50./60. let, Strela jsou taky opajcnutý, teda chci říct inspirovaný :), starými Breitlingy, Heuery, Omegami ... Na těch Lamberti byl pěkný "guiloche" tištěný ciferník, i když ten vzorek je hodně jemný a viditelný jen hodně zblízka.

Snow, Slavík: skoro všechno jsem prodával tady, pokud vás zajímají ceny, podívejte do vlákna Prodej.

Odesláno
  pan socka napsal:
Pěkná série vybíraná s vkusem.

Viktore, ty  Traversetola jsi kupoval na netu? Jak to proběhlo, myslím komunikace s prodejcem,  dopravou a tak.

Traversetola, model Vitre s průhledem na strojek, jsem koupil v Uhren Haffner po internetu za 800 EUR, předtím jsem si je ozkoušel na ruce v Rakousku. Koupil jsem je použitý v perfektním stavu v originálním balení s papíry a zárukou od Haffnera, platil jsem převodem předem, cena pojištěný dopravy asi 20 EUR. Byly to ale smolný hodinky, napřed jsem na nich rozbil sklíčko ťuknutím o kovová futra dveří, nechal opravit a pak mi je hned ukradli. V ceně okolo 1000 EUR jsou to jedny z nejhezčích hodinek se strojkem Unitas, ten strojek je akorát zdobený a přitom nepřezdobený, nápis TRAVERSETOLO a šroubky modré, perláž, byla radost se na strojek dívat. Nevýhoda bylo to velký klenutý sklíčko, podle mýho hodně náchylný úrazu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...