Zbynda Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Bohužel nejsem z Prahy. Bydlím kousek od Českých Budějovic, ale o žádném větším hodinářství tam nevím. Jezdím do hodinářství do Vodňan. Mají i internetový obchod a je tam relativně slušný výběr na to jak malé městečko to je. Dojdu se tam zítra mrknout co tam ze Seika mají a porozhlídnu se i po Budějovicích. U toho modelu, jak jsi tam psal odkaz se mi líbí právě to solární dobíjení baterie a vzhledově také nemají chybu... Jen v tom trochu začínám plavat a nevím co vybrat. Trochu jsem se začal poohlížet i po automatech.. to jen abych si to ještě víc zkomplikoval.. :-D
Zbynda Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Tak jsem se asi zbláznil, ale zatím to vypadá, že v pondělí bych mohl objednat tyto Tissoty: http://www.minutacz.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=777&category_id=138&option=com_virtuemart&Itemid=53Jaký na ně máte názor? Já bych sice možná vybíral raději na moje použití klasický QUARTZ, ale.....:-)
Dee Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Za mě hezký, bohužel se už cenově dostávají do dost tvrdé konkurence, viz. např. Mido Ocean Star
Zbynda Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Díky, cena je hodně podobná.. Mido Ocean Star jsou lepší? Omlouvám se za hloupej dotaz, ale fakt jsem v hodinkách laik.. :-)
habadej Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Teď jsi s rozpočtem zase opět poskočil. Jsem zvědavej kam se až dostaneš. Na dohled už máš i třeba Longines, o kousek dál Tag Heuer, Fortis......
USER47 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 No, Tissoty pěkný, ale za těch 20k už se dá asi opravdu sehnat něco zajímavějšího...Projdi si fórum, není kam spěchat. Je to dost peněz a určitě tady narazíš na spoustu pěknejch alternativ v daným cenovým rámci:).
Zbynda Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Včera jsem tady pročítal spoustu vláken a narazil jsem na tyto: http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-twoJediné co mi trochu vadí, že nemají průhledné víčko na strojek, ale překousnul bych to.. :-)
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Včera jsem tady pročítal spoustu vláken a narazil jsem na tyto: http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-twoJediné co mi trochu vadí, že nemají průhledné víčko na strojek, ale překousnul bych to.. :-)Koukni do těch prodejů, před pár dny jsem je tam viděl.
Zbynda Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Možná neumím hledat, ale já je tam nevidím.. :-(
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Možná neumím hledat, ale já je tam nevidím.. :-(Umíš, spletl jsem se, jsou tam steiny gmt, sorry.
habadej Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Ono se na hodinky s vysokou WR průhledné dýnko většinou nedává a tyhle Šteiny mají 300m.
Zbynda Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Průhledné dýnko mají Tissot Seastar 1000. Líbí se mi třeba i Steinhart Triton, které jsou oproti Tissotům levnější. Rád bych koupil hodinky nové, ale koukal jsem, že v Chronoshopu nejsou tyto Steinharty skladem..
Zbynda Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Tak jsem si udělal takové malé srovnání a zatím mám pořadí postavené takto: 1, Steinhart Triton 30 ATM, 2, Steinhart Ocean two, 3, Steinhart Ocean 1, 4, Tissot Seastar 1000. Ve všech by měl být stejný strojek ETA 2824-2. Cenově nejpříjemnější jsou Ocean 1. Líbí se mi svým způsobem všechny. Nejvíce asi Triton. Na Tissotu se mi líbí průhledné dýnko, ale zase jsou nejdražší. Nevím jestli cena/užitná hodnota jsou u tohoto modelu ideální... ale z druhé strany jsou asi jako jediné dostupné. Rád bych si udělal radost co nejdřív. Ale samozřejmě dám na radu zkušenějších a případně počkám.. Které z těchto modelů byste vybrali vy? Moc vám všem děkuji za trpělivost.. Vážím si vašich rad a ochoty. Díky :-)
habadej Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Z tohoto výběru asi Tritony na oceli. Jsou jasně definované jako toolové potápky, od ostatních se odlišují. Podle mě jedna z nejlepších věcí, co se Steinhartu povedla. Na průhled se u potápek vybodni.
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Průhled na potápkách bych taky moc neřešil ( na to si pořiď oblekovky )- neměla by to být priorita, ale z tohoto výběru se já přikláním k těm Tissotům -)). A pak si vyber. Volba konečná je stejně na tobě.
USER47 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 btw: Na Ocean 1 bych se vykašlal, patří to do skupiny štajních hodinek, který jsou totální kopie řádově dražších rolexů. Celkově je to takovej trochu divnej předvýběr, Tritony jsou imho dost jinej typ hodinek než Ocean 1 nebo Seastary. Jinak jak už bylo řečeno, když už nějaký takovýhle tool potápky, tak bez průhledu.
Jiří Štencek Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Reaguji na: Tyhle Wengery maj údajně dost šitózní plechovej náramek. Jenom k těm Wengerům. Náramek bych rozhodně neoznačoval jako šitózní Rád hodinky i s ocelovým náramkem komukoliv předvedu, aby si o kvalitě udělal představu. Originální vlákno najdeš tady a pak ještě autorův komentář zde.
101330 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Imho jen další z mnoha značek, co si bůhvíkde nechá udělat pouzdra, k tomu nakoupí hromadu levnejch plastovejch bateriovejch strojků Ronda za pár dolarů, celý to nějak splácá dohromady a prodává to s pohádkou o tradiční výrobě "propracovaných sportovních časoměrných strojů". Očividně ani v designu nijak nevybočujou z takovejch těch pseudomilitary vzorů... Za šest litrů se daj určitě sehnat zajímavější a originálnější hodinky. btw: http://forums.watchuseek.com/f2/swiss-eagle-anyone-678355.html#post4945804
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se