African Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 V 4. 7. 2023 v 9:24, Tobi napsal: Kristova noho-vypovýdá. Rozšířit A tady to náhodou vím , ale mám fičák v práci..... sorry.
Prochy68 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 V 4. 7. 2023 v 9:04, African napsal: Jasná věc....já ti byl 14 dní zpátky na pár dní Krkonoše s děckama, dali jsme výlety Benecko, Pec, Špindl a všude pusto prázdno. Kámoš tam má chalupu, tak tam jezdíme léta a je to taková naše tradice, ale jinak celé prázdniny hlavní výlety směřuji do zahraničí. Jak píšeš, zbláznili se a teď ještě třeba to zdražení lanovky na Sněžku pouze na prázdniny o nás prostě hodně vypovýdá Však zabrečí....a brzy na to příjdou že tudy cesta nevede. Rozšířit Nestras, zitra jedu do Pece
African Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 V 4. 7. 2023 v 11:48, Prochy68 napsal: Nestras, zitra jedu do Pece Rozšířit Buď rád, nebo preferuješ davy lidí?
Prochy68 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 V 4. 7. 2023 v 12:11, African napsal: Buď rád, nebo preferuješ davy lidí? Rozšířit Nepreferuju a lanovkou nejezdim, ta se mi zdala draha uz pred 20 lety
DavidLC Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 Medúzy, špinavé moře, drahá zmrzlina, špatný jídlo, tak to jsem bohužel nezažil... Reálně je podle mého vše v normalu, možná lehké zdražení v rámci eura, nevím... Pivo nepiju, tak nemám Beskové info, ale ta zmrzlina je od 2 éček. Vzhledem k tomu, že podobnou (neberu v potaz točené opčno) mají v Kolíně za 65,- Kč,- tak vlastně šetříme Zaznamenal jsem zdražení u "našeho" domácího o cca 20 éček na noc. Jinak co mě totál nás.alo, že jsem vytáhl v bankomatu hotový a vyšlo mě euro na 31 Kč. To nějak koušu těžko... nesnáším karty, výběr z bankomatu používám minimálně, to mám za to...
Micey Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 Si tuknul na takovej ten prevod na CZK vid.. to je strasna zlodejina. Vzdy vybirat v mene toho statu, kde sem!
DavidLC Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 14:30, Micey napsal: Si tuknul na takovej ten prevod na CZK vid.. to je strasna zlodejina. Vzdy vybirat v mene toho statu, kde sem! Rozšířit To tam právě nebylo, to si dávám bacha u placení kartou, když už teda.... tady byl jen tisk lístku.... byl to nějaký ATM bankomat, možná jsem měl jít někam k bance..... Není nad šustivý
African Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 15:15, DavidLC napsal: To tam právě nebylo, to si dávám bacha u placení kartou, když už teda.... tady byl jen tisk lístku.... byl to nějaký ATM bankomat, možná jsem měl jít někam k bance..... Není nad šustivý Rozšířit Při placení kartou to dává na výběr, ale při výběrech z bankomatu klasika střed. To reklamuj normálně u své banky.....
DavidLC Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 17:30, African napsal: Při placení kartou to dává na výběr, ale při výběrech z bankomatu klasika střed. To reklamuj normálně u své banky..... Rozšířit Napadlo mě to, ale nevím jaký důvod, že jsem jantar to asi nestačí... Ale zkusím... To je tak když poslouchám ženu, hlásí: zaplacená záloha, zbývá 200 e (bylo to obráceně, doplácel jsem 500,- a na druhým ubytku, to stahnou z karty, ono ne, hotově) asi by ty brýle měla používat, než to bude stát víc
African Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 17:46, DavidLC napsal: Napadlo mě to, ale nevím jaký důvod, že jsem jantar to asi nestačí... Ale zkusím... To je tak když poslouchám ženu, hlásí: zaplacená záloha, zbývá 200 e (bylo to obráceně, doplácel jsem 500,- a na druhým ubytku, to stahnou z karty, ono ne, hotově) asi by ty brýle měla používat, než to bude stát víc Rozšířit Mě na Zélandu když proběhlo zemětřesení dal bankomat půlku z vybírané částky a tvářil se že mi dal správně, prachy zmizeli i z účtu Zélanďani nezájem, že mám kontaktovat svoji banku a KB během čtrnácti dní po příletu prachy vrátila....... takže to klidně zkus, pokud se jednalo o normální bankomat a ne nějaký fejkovej
kuncák7 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 17:46, DavidLC napsal: Napadlo mě to, ale nevím jaký důvod, že jsem jantar to asi nestačí... Ale zkusím... To je tak když poslouchám ženu, hlásí: zaplacená záloha, zbývá 200 e (bylo to obráceně, doplácel jsem 500,- a na druhým ubytku, to stahnou z karty, ono ne, hotově) asi by ty brýle měla používat, než to bude stát víc Rozšířit Hm, tak tomu se budu snažit taky vyhnout. Nesnáším výběry též, ani platby kartou. Mám rád hotovost.
DavidLC Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 17:54, African napsal: Mě na Zélandu když proběhlo zemětřesení dal bankomat půlku z vybírané částky a tvářil se že mi dal správně, prachy zmizeli i z účtu Zélanďani nezájem, že mám kontaktovat svoji banku a KB během čtrnácti dní po příletu prachy vrátila....... takže to klidně zkus, pokud se jednalo o normální bankomat a ne nějaký fejkovej Rozšířit Zkusím bankomat měl tak poctivé oči, v temné uličce a volal bez polatkůůů
DavidLC Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 17:55, kuncák7 napsal: Hm, tak tomu se budu snažit taky vyhnout. Nesnáším výběry též, ani platby kartou. Mám rád hotovost. Rozšířit Přesně... Jinak nový trajekt z Drveniku, velký, na 130 aut.
Prochy68 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 18:08, DavidLC napsal: Přesně... Jinak nový trajekt z Drveniku, velký, na 130 aut. Zkus to dat do vlakna jakou mate banku, [mention=412]Patrik[/mention] urcite poradi jestli to ma nejake reseni.Sakra, teda ne ten trajekt, ale ten bankomat. Ja nejak ustrelil Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
DavidLC Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 18:18, Prochy68 napsal: Zkus to dat do vlakna jakou mate banku, [mention=412]Patrik[/mention] urcite poradi jestli to ma nejake reseni. Sakra, teda ne ten trajekt, ale ten bankomat. Ja nejak ustrelil Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Rozšířit třeba Patrik koupí trajekt.... Dobrý nápad, nakonec třeba se,díky mojí blbosti, někdo nespálí...
nickolas Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 Ten trajekt zacal jezdil loni. Z ostrova uz jsem se na nem vezl Letos uz jen jeden velkej sem a tam. Sice jsou delsi intervaly, ale zas je skoro jistota ze se vlezes na prvni.
long Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 Já tam kdysi jezdil rád, ještě se synem a bývalou manželkou. Autem, na motorce. Medici, Marusici, Mimice, také Neum u hranic s Bosnou a Hercegovinou. Naposledy před šesti lety kombinace Trieste a Istrie. No a když si v klidu uvědomím kopec zážitků a konečnou cenu zimní dovolené ve Vietnamu, nebo v Thajsku a dám to proti třem týdnům (stejný počet dní) v Chorvatsku, tak mi to úplně pro to Chorvatsko nevychází. A výlety, památky, jídlo i vše ostatní je zcela nesrovnatelné. Tím, ale nevylučuji další výlet a jachtu na týden se sedmi kamarády, kterou jsem tam dal již třikrát a toto byl velice slušný zážitek
DavidLC Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 V 24. 7. 2023 v 18:29, nickolas napsal: Ten trajekt zacal jezdil loni. Z ostrova uz jsem se na nem vezl Letos uz jen jeden velkej sem a tam. Sice jsou delsi intervaly, ale zas je skoro jistota ze se vlezes na prvni. Rozšířit 130 aut je asi dost... já jel poprvé. Čekali asi 5 minut na ty co dobíhali s lístkem
nickolas Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 Jo jo, na tyhle opozdilce se cekalo dycky, kdyz bylo misto. Uz si to nepamatuju, pocitavala to zena, ale na ten malej se myslim vlezlo do 40 aut. Letos jsme zpatky jeli skoro poloprazdni. Prijel jeden chudak az kdyz zavirali vrata, takze smolik a skoro dve hodky cekacka
DavidLC Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Odesláno 24. července 2023 Jj, zažil jsem Sučuraj když to zavřeli přímo přede mnou a hotovo.... Teď je to hodina půl/třičtvrtě. Bylo to trochu rallye Hvar, kdo koho dá, aby najel . My jeli 9,45 a cca lehce přes půl trajektu, takže postaru by se čekalo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se