Vit Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 (upraveno) Cartier s rezervou chodu 32 dni - hodinky mají rezervu chodu 32 dní - strojek není mazán - ve srovnání se srovnatelnýma hodinkama mají sníženou spotřebu energie o 50% - uvnitř pouzdra je vakuum (mělo by vydržet min. 10 let) - průhledné keramické pouzdro - jde pouze o prototyp ZDROJ: www.watchtime.net Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července 2012 uživatelem Vit
koveras Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 32 dní budem zisťovať, koľko je vlastne presne hodín
Jakubisko Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50686-cartier-id-two-concept-watch/page__pid__784929#entry784929
African Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Jako prototyp parádička, použité materiály luxusní, vacuum a kalibr nadčasový Na tom pouzdru jsem docela uletěl, je to nový neokoukaný a vcelku a zajímavy. Asi bych je i chtěl
jacob Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Jsou nádherný! Vůbec jsem nevěděl, že keramické pouzdro může být průhledné. Jsou opravdu krásné.
Ondoni Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Jestli jsem to správně pochopil z článku, tak pouzdro je sklokeramické, ne keramické, proto může být průhledné...každopádně, takhle na těch renderech to vypadá hodně luxusně, ale mám obavy, že to pak na ruce bude vypadat spíš plastově...toš ale do sbírky bych je klidně bral
Vlcak Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 (upraveno) http://forum.chronom...929#entry784929 Ano tyto dvě vlákna by to chtělo sloučit. Ano ty ručičky tam jsou vlastně navíc, tohle nejsou hodinky ale šperk. Určit z toho čas je spíš odhad, chtělo by to alespoň jemně naznačené indexy. Kdybych chtěl mechanické hodinky s takto velkou rezervou nátahu, tak se dívám spíše k A. Lange & Sohne. Lange 31 má rezervu 31 dní a není to prototyp o jednom kusu Navíc to je dle mě krásný a elegantní kousek, který se dá běžně nosit. Upraveno 13. července 2012 uživatelem Vlcak
Vit Odesláno 15. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Ano tyto dvě vlákna by to chtělo sloučit. Ano ty ručičky tam jsou vlastně navíc, tohle nejsou hodinky ale šperk. Určit z toho čas je spíš odhad, chtělo by to alespoň jemně naznačené indexy. Kdybych chtěl mechanické hodinky s takto velkou rezervou nátahu, tak se dívám spíše k A. Lange & Sohne. Lange 31 má rezervu 31 dní a není to prototyp o jednom kusu Navíc to je dle mě krásný a elegantní kousek, který se dá běžně nosit. Také se mi líbí, jedinou vadou je, že na natažení potřebuješ momentový klíč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se