Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj chlapi,

nedávno mě kontaktovali z téhle firmy. Nabízeli mi práci a rád bych se zeptal, nemá nědo zkušenost s touhle firmou? Vcelku se mi líbí, že nabízí úsporu a mají dobré jméno na trhu (vyhráli test finančních poradců).

Díky za odpovědi a s pozdravem

Ondra

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já je mám zaskatulkovane jako spodinu, podobne jako OVB a podobne loosery, kteří obvolavaji lidi s nabídkou rady ohledně jejich peněz. Na schůzce se pak objeví 22lety chlapec v obleku s Tesca, v usmudlanych botach, s Festinou na ruce a s tříměsíční školení o finančních produktech, kterej mi radi, abych si uzavřel kapitálové životní pojištěni a čast prostředku investoval do akcii :-)

Odesláno

První práci, protože to začal dělat kamarád na škole, pak jsem v tom začal šťourat a přemýšlím o docela zajímavým přivýdělku při škole. Nevím no...

Odesláno

Přesně jak říká Frantik. Mám jejich pobočku kousek od baráku, před kanclem postává vždycky tak pět takovejch pytlíků, hulej jak prokoplý a všem tak těch 20-25. Ale zase tam furt stojí několik BMW a AUDI a chlapci si tim pak vozej zadky domů.

Odesláno

Přesně jak říká Frantik. Mám jejich pobočku kousek od baráku, před kanclem postává vždycky tak pět takovejch pytlíků, hulej jak prokoplý a všem tak těch 20-25. Ale zase tam furt stojí několik BMW a AUDI a chlapci si tim pak vozej zadky domů.

Tak to ten můj měl Fabii :-).......asi začínal!
Odesláno

Jo věřim tomu, že to může takhle dopadnout. (odrazuje mě to) Je to všechno o lidech a o tom, jak se chovaj. Těhle poradců je opravdu dost, ale myslím si, že když člověk udělá svojí práci dobře, ta lidem dokáže ušetřit dost peněz, tak si toho budou vážit.

Odesláno

Jo věřim tomu, že to může takhle dopadnout. (odrazuje mě to) Je to všechno o lidech a o tom, jak se chovaj. Těhle poradců je opravdu dost, ale myslím si, že když člověk udělá svojí práci dobře, ta lidem dokáže ušetřit dost peněz, tak si toho budou vážit.

To je samozrejme velmi naivni myslenka. Rada od nekoho kdo zna finance pouze z rychliku nemuze realne prinest vubec nic. A usetrit uz vubec ne. Navic motivace podobnych firem je POUZE zisk za kazdou cenu. Nebudes prvni, kdo tuhle praci dela, hodne mladiku ma v zivotopise praci pro podobnou firmu, urcite se tim da vydelat a urcite je to dobra skola zivota. Ale never proboha kecum, ze budes nekomu radit, ze mu usetris penize a se si toho bude nekdo vazit Posted Image

Ale z mych nazoru je jasna urcita zaujatost, takze to zas tak neber Posted Image

Odesláno

....když člověk udělá svojí práci dobře, ta lidem dokáže ušetřit dost peněz, tak si toho budou vážit.

No ja myslim ze urcite, totiz vzdycky kdyz se sejdou tri lidi, z toho dva (poradce a banka) penize chtej, protoze to je to, cim se zivej, a ten treti ('klient' nebo 'lidi' nebo 'kavka'...) jim je donese s tupym vyrazem na stribrnym podnosu a dobrovolne jim je da, je to presne on, kdo z tech tri na tom nejvic vydela a usetri, fakt ze jo, urcite.... :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:
Odesláno

Nechci se s tebou hádat ani si z tebe dělat srandu. Nemám zapotřebí, aby si ji někdo dělal ze mě. Jsem ochotnej ti udělat službu, pošli mi do SZ, jaký máš auto...jestli ti neseženu levnější pojistku než máš teď, omluvim se já tobě, že jsem vůbec tohle založil a otravoval ostatní, je to fér?

Jinak je tohle typickej kec od piva (sorry). Svědomí by mi to nedovolilo, kdybych si to sám nevyzkoušel a nestrávil tejden nad podmínkama mých býválých pojistek a mých současných.

Odesláno (upraveno)

Ale neeee, si nedelam srandu z Tebe, kazdej se nejak zivime a ja nebudu zadnou praci zesmesnovat, to fakt ne. Legracni mi prijdou ty lidi, kteri bezradne bloudi svetem se svymi penezi a cekaji na dobrou radu.

Zaroven vsak Tvoji nabidku pojisteni zdvorile odmitam, o svych penezich si zatim jeste rozhoduju sam, vlastne ve skutecnosti ani vubec zadny penize nemam, ani auto, vsecko jsem vymenil za hodinky. Tak nejak jsem hned na zacatku vlakna tusil, ze tady asi nejaky nabidky probehnou... :whistle:

Upraveno uživatelem Pirx
Odesláno

To není o nabídce teď...já se ptal, jestli má někdo zkušenost. Ty si to začal zešměšňovat. Já to auto mám(není to fabie)+pojistky úrazovky, domácnosti, nemovitosti, penzijní, životní (je mi 20 let)...Zdvořile jsem ti to nabídl, že to přepošlu tomu kamarádovi a klidně si vymysli, jaký chceš auto a najdi si na netu kalkulačku...

Tvojí reakci považuji za nešťastnou a mimo...

Odesláno

Podle mě je to rozhodně lepší, než dělat např. u McDonalda. Pokud jsi šikovný, vyděláš si tím peníze (a to je jediné, o co jde). Spolužák z univerzity pracuje pro OVB. Nyní má na starosti nějaké analýzy trhu (dostáváv podklady, jak to kde jde a dále s tím pracuje). Jednou týdně jede na Prahu 4, kde mají porady a může zase pryč. Před dvěma lety začínal jako ti kluci, o kterých se tady psalo výše. Nyní si za tu jednu poradu fakturuje 5 000 Kč (20 000 Kč měsíčně je slušný přivýdělek) a věřím, že si ho tam lidé váží.

Odesláno

....klidně si vymysli, jaký chceš auto a najdi si na netu kalkulačku...

Pockej, to jsme si nerozumeli, ja uz jsem to prece jednou zdvorile odmitl.... tak jeste jednou, dekuji, nemam zajem, ani od toho kamarada.

Tak dost o mne, a zpet k Tvemu dotazu. Zkusenosti nekterych, kteri se chteli touhle spolecnosti nechat 'zamestnat', se daji pomerne snadno najit, napriklad, napriklaaaad, tady: http://podvodnefirmy.cz/broker-consulting-a-s/ :angel:

Odesláno

Ondro, drž se od nich dál. Zřejmě je to standardní multilevel, alias letadlo, alias pyramida, kdteré umožňuje parádně vydělat horním pár lidem, slušně žít dalším pár pod nima a zbytek se jen točí, pinoží a sní.

Konkrétně po Tobě budou chtít, aby sis koupil pojistku a pak je následně prodával (přece je nesolidní prodávat něco, co sám nemám) .Navíc, když seženež lidi, kteří je budou prodávat pro Tebe, máš z jejich prodejů superprovizi (a to se vyplatí!!!).

Tyhle firmy jsou schopné nabídnout zpravidla lepší ceny než zaměstnanci pojišťoven, protože se jim pojišťovny tímhle způsobem podbízejí, jdou na hranici profitability - i s výškou provize, jejíž velkou část ovšem shrábnou lidi nad Tebou. Tj. kdybys tutéž pojistku prodal jako exkluzivní zástupce pojišťovny, dostaneš víc.

Mimochodem, sám se dostaneš k lepším cenám, jen drobet počítat - můžeš kamaráda vyzkoušet: All risk pojištění BMW X5 3.0D, pojistná částka 800.000,-, 2006. Moje roční pojistné je 36.000 a věřím, že levnější to jen tak někdo nesežene :-)

Jedinej způsob, jak si v MLM vydělat balík, je: sehnat hromadu lidí, kteří budou prodávat pod Tebou a hlavně, kteří seženou další lidi, a tak dále - a tak pod sebou vystavět pyramidu. Takže, jestli seš normální týpek, kterej hledá brigádu, zmiz. Jestli dokážeš zblbnout lidi kolem sebe a v patnáci jsi založil svou první náboženskou sektu, která měla do roka 1000 lidí - jdi do toho, budeš bambilionář.

Odesláno

Díky za konečně smysluplné odpovědi!:) Jeremy, zítra s ním mám oběd, tak díky. Určitě se ozvu:)

Odesláno

Také přihodím své do mlýna. Za dob studií jsem byl také kontaktován poradci na základě "doporučení", absolvoval jsem pohovory s pracovníky výše zmíněných firem. Naučené verbovací pohádky zněly velmi slibně, rozhodně lépe, jak již jacobem zmíněná práce managerů smažení hranolek v emcédonaldu a byl jsem tedy také celkem nahlodán to zkusit, no nakonec jsem se na to vyprd :rolleyes::smile_anim: Nebyl jsem zrovna nadšený nutnými začátky, kdy bych musel otravovat komplet rodinu a snažit se jim vnutit zaručeně výhodné finanční produkty, somrovat od nich kontakty na další známé atd atd, vnucovat se mi bylo jednoduše proti srsti. A z druhé strany - když jsem si představil vše z druhé strany - tedy kdy bych já jako 20-25letý cucák přišel do rodiny a snažil se je přesvědič o nutnosti změn ve finančních produktech, poslal bych se asi velmi rychle do pr...e :)

Několik přátel se na dráhu více či méně "odborných" poradců vydala, některým se daří, někteřým méně. Vydělat se rozhodně dá, rozhodující je, co je pro to člověk ochotný obětovat. Bez vyjímky všichni sekli s vysokou školu (vidina možnosti si vydělat je asi silnější :) ), jejich boj. Co mne ale zarazilo více, je změna chování těchto lidí. Přišlo mi zvláštní ve věku kolem dvacítky řešit, kde prodávají nejhebší pánské šály, jestli v itálii zrovna frčí takové či makové obleky a obecně si po prvním absolvovaném školení hrát na top managery, kteří lidem zachraňují svými znalostmi krk a bez jejichž rad z ostatních banky a pojišťovny sedřou kůži. No proti gustu žádný dišputát :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...