Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhém čekání dorazily tyto rozporuplné Glycine. Chápu, že neosloví skálopevné fanoušky značky (jde konec konců o úplně jiný styl, než řada Airman nebo i původní Combat SUB), sám jsem jim ale neodolal.

Zátím jen pár rychlocvaků, než vyrazím ven a hodinky nafotím někde u vody, kam patří...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Popis to "dlouhe cekani" pls... jak dlouho jsi cekal? Je u two-tone stejny problem s nejakym dodavatelem jako u cernych Stealth?

Jinak tez gratulace.

Odesláno

Popis to "dlouhe cekani" pls... jak dlouho jsi cekal? Je u two-tone stejny problem s nejakym dodavatelem jako u cernych Stealth?

Jinak tez gratulace.

Čekal jsem od Dubna do teď, problém byl někde v nedostupnosti součástek, ale jestli se to vztahuje na všechny varianty, to nevím...

Odesláno

Čekal jsem od Dubna do teď, problém byl někde v nedostupnosti součástek, ale jestli se to vztahuje na všechny varianty, to nevím...

od dubna :blink: no to mi posol bulvu. Tak mam nejake info, ze by se to uz melo vyresit v srpnu, ale...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...