Dee Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Po dlouhém čekání dorazily tyto rozporuplné Glycine. Chápu, že neosloví skálopevné fanoušky značky (jde konec konců o úplně jiný styl, než řada Airman nebo i původní Combat SUB), sám jsem jim ale neodolal. Zátím jen pár rychlocvaků, než vyrazím ven a hodinky nafotím někde u vody, kam patří... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obchodnik-o3 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 u mna dobre,snad mi prekaza trochu ta "tabulka" na sekundovke ale tesim sa na podarene vodne foto...
jankoxxx Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 koniec sveta sa zacal, gratulujem
libor2002 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Popis to "dlouhe cekani" pls... jak dlouho jsi cekal? Je u two-tone stejny problem s nejakym dodavatelem jako u cernych Stealth?Jinak tez gratulace.
Mr.Zizi Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Su krasne. Gratulujem a tesim sa na dalsie fotky
Baker Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Ackoliv bi-color nemusim, toto je docela pekne, zvlast na zenske ruce si to umim velice dobre predstavit.
Dee Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Popis to "dlouhe cekani" pls... jak dlouho jsi cekal? Je u two-tone stejny problem s nejakym dodavatelem jako u cernych Stealth? Jinak tez gratulace. Čekal jsem od Dubna do teď, problém byl někde v nedostupnosti součástek, ale jestli se to vztahuje na všechny varianty, to nevím...
libor2002 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Čekal jsem od Dubna do teď, problém byl někde v nedostupnosti součástek, ale jestli se to vztahuje na všechny varianty, to nevím... od dubna no to mi posol bulvu. Tak mam nejake info, ze by se to uz melo vyresit v srpnu, ale...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se