Murphy97 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Franto, jsi ďábel! Parádní, užívej...
Cyber Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 To jsou chlapacky hodinky. Co ten valec toho vysilace na dynku, netlaci to do ruky? A vlastne... uz nekdo z vas nekdy vyzkousel ten emergency signal? Emergency signal můžeš vyzkoušet, když polochtáš párátkem čudlík na testování na dýnku. Bez anteny není signal nic moc, ale v místnosti to stačí, sranda je to i tak.
Cyber Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 (upraveno) Myslim, ze za historii Chronomagu tu byly jen dva :D Upraveno 25. července 2012 uživatelem Cyber
Cyber Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Vítej zpátky . Spolu s B1 nejlepší Breitlingy všech dob !
Frantik Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Vítej zpátky . Spolu s B1 nejlepší Breitlingy všech dob ! Nemohl jsem odolat
gougy Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Nemohl jsem odolat Bezvadný, gratuluji! Emergency mě fascinovaly už kdysi, kdy mi nepřipadalo normální, že vůbec nějaký rescue system může fungovat.
panedge Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Koukam,ze vim asi prd a trochu jsem si naletel,myslel jsem,ze to sou vobyc digitalky a ted koukam,ze je to naka legenda:-(
Frantik Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Koukam,ze vim asi prd a trochu jsem si naletel,myslel jsem,ze to sou vobyc digitalky a ted koukam,ze je to naka legenda:-( Tak tak :-)
tombed Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Francine, no nevim, přijde mi to jako by ses vrátil z Holešovic do Písku a to snad plánuješ až na důchod ne? Ale aji tak tě mám rád
kuncák7 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Taky si myslím, že jsi se zbláznil, ale ty se vrátíš s pokorou k PAM. Dřív nebo pozdějc.
Frantik Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Francine, no nevim, přijde mi to jako by ses vrátil z Holešovic do Písku a to snad plánuješ až na důchod ne? Ale aji tak tě mám rád Díky vole :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Franto chápu tu hodinkovou promiskuitu a doufám, že s příští akvizici postoupíš od profláklých značek k něčemu pořádnému.
Návštěvník Ondra Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Tak a je to tady zase! Srdceryvnej pribeh jak jsem nasel to,co jsem hledal. Jak mne něco chytlo za srdce a ja nemohl odolat. Kolikrat jsem to tady uz psal, kolikrat jsem se tady zaklinal a rozplival? No nic, život chronomagora je tezkej a tak vam povim, jak toteda bylo. Panerai byla a je moje laska, to je snad jasny. Zvlast, když uz jemam asi po ctvrte. Nicmene od kazde lasky je občas nutne si odskocit ? alespoň myslenkama. No a ja tak občas v mysli uletel. Ale zase jsem se bezpecne vratil domu a hyckal svoje PAM. Az jednou????..jsem uvidel v prodejni sekci ty Emergency. Sakra, sakra, sakra, tyhle hodinky jsem uz jednou mel a maj fakt koule. Ale jsou na baterku, maj velkou divnou antenu, servis stoji balik, atakdále. A tak jsem byl klidny. Jenze seminko pochybnosti bylo zaseto a zacalo se drat napovrch. Marne byly noci prevalovani a poceni, marne byly narky a stesky aomejvani prirozeni vlaznou vodou ? proste jsem byl v pasti a vedel jsem to. Rikal jsem si, ze PAM mam uz rok, tak dlouho jsem snad naforu hodinky ještě nemel, prece to nemuzu jen tak zahodit, spalit všechny mosty. No ale udelal jsem to, rychlej proces, rychly reseni, rychlej prodej ?bejby sbal se a vypadni z baraku? a v Brne jsem si vyzvedl novou lasku, která mi ted sedi na ruce. Otevrel jsem vam sve rozharane srdce, ocekavam od vas pochopeni a sdilenou radost. Diky za to, jsem tady z vámi v blazinci Dávám Brajtlingenům měsíc, maximálně dva
Cyber Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 (upraveno) Franto chápu tu hodinkovou promiskuitu a doufám, že s příští akvizici postoupíš od profláklých značek k něčemu pořádnému. Emergency jsou sakra pořádný hodinky, a to i poté co se frekvence vysílání nouzového signálu se kterou pracují, přestala používat. Pořád jsou to legendární tool hodinky, navíc velmi pohodlné na nošení, s dobrou čitelností a mnoha funkcemi. Vytknul bych jim snad jen absenci podsvícení, a mizernou vodotěsnost. Jinak jsou úžasný, a nadčasový. Upraveno 25. července 2012 uživatelem Cyber
groula Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Mě teda dyzajnově (ať to vypadá hezky česky :-D ) příjdou dost hrozný. Vzpomněl sem si na svoje první hodinky od větví. Ale je to jen názor člověka, kterej nejvíc obdivuje seiko a nic jinýho se mu nelíbi
KFL Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Noo, moc hezký. Gratuluju! Až se jich budeš zbavovat, dej vědět, taky se mi po nich občas zasteskne .
Frantik Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Noo, moc hezký. Gratuluju! Až se jich budeš zbavovat, dej vědět, taky se mi po nich občas zasteskne . Pocitam s tebou. Ale pokud bych je prodal tobe, kruh by se uzavrel
Frantik Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Emergency jsou sakra pořádný hodinky, a to i poté co se frekvence vysílání nouzového signálu se kterou pracují, přestala používat. Pořád jsou to legendární tool hodinky, navíc velmi pohodlné na nošení, s dobrou čitelností a mnoha funkcemi. Vytknul bych jim snad jen absenci podsvícení, a mizernou vodotěsnost. Jinak jsou úžasný, a nadčasový. Jenom bych poopravil - signal prestali monitorovat nektere satelity, ktere ale i predtim meli problem pomerne slaby signal zachytit. Porad ho ale monitoruji letadla a hlavne, pokud dotycneho hledaji, tak nouzovou frekvenci zapnou. od zacatku to bylo koncipovano tak, ze vysilaci signal z hodinek je "uplne posledni sance" nikoli primarni sance na zachranu.
Návštěvník Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Jenom bych poopravil - signal prestali monitorovat nektere satelity, ktere ale i predtim meli problem pomerne slaby signal zachytit. Porad ho ale monitoruji letadla a hlavne, pokud dotycneho hledaji, tak nouzovou frekvenci zapnou. od zacatku to bylo koncipovano tak, ze vysilaci signal z hodinek je "uplne posledni sance" nikoli primarni sance na zachranu. Franto, a existujou breitlingeny, kde vytahnes nejakej vehement a svatosvate te nikdo nenajde? Ty bych ocenil vic nez vsechny rescue sveta, Pamelu Anderson nevyjimaje. Jinak to mas wole dobry. Zase namachrovany hodinky, co Ti pujdou presne k arogantnimu vyrazu v ksiftu, kterej se snazim napodobovat, ale ty ho mas snad patentovanej :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se