straspol Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 ted uz jen zjistit, kvuli cemu se sroubujou ceny vic - kvuli chronopacientum nebo kvuli hipsterum Co takhle kvůli nenažraným šmelinářům s pěti kamarády- přihazovači?
Honza.manta Odesláno 22. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Co takhle kvůli nenažraným šmelinářům s pěti kamarády- přihazovači?Nebo kvůli šmelinářům s více aukronicky?
feltharg Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 no to je nekdy do oci bijici - ani se neobtezujou menit typ listingu ci komentare a ze vas to aukro jeste neomrzelo i kdyz dneksa tma sly moc hekzy igeny po renovaci, vyherce mne prehodil o kilo, tak uprimne doufam, ze to je nekdo odsud a uzije je ve zdravi Nebo kvůli šmelinářům s více aukronicky?
odjinud Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Nejhorší je nový, zapálený mobitý sběratel primek.Místo toho, aby si koupil jedny rolexky, hodí na začátku aukce dvojnásobek obvyklé ceny a pak jen čeká na mail s tím, kam má poslat peníze.A za ty jedny rolexky má těch aukro primek opravdu hodně, když tedy nepase po orlíkách.
straspol Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Nejhorší je nový, zapálený mobitý sběratel primek.Místo toho, aby si koupil jedny rolexky, hodí na začátku aukce dvojnásobek obvyklé ceny a pak jen čeká na mail s tím, kam má poslat peníze.A za ty jedny rolexky má těch aukro primek opravdu hodně, když tedy nepase po orlíkách.Ruku na srdce, kdo z nás tímhle obdobím neprošel..
straspol Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Já taky ne, ale mezi primkama to vidět není
Jeronimo Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Tak mě napadlo... Co uděláte s vaší sbírkou až bude blížit Váš konec. Ten fyzický konec člověka, když už nebudete schopni bez pomoci vykonávat denní potřeby, natož ovládat internet banking, řídit nákupy na Aukru, nebo vykonávat tak fyzicky náročnou práci jako rozleštit plastové sklíčko. (ikdyž v kombinaci s třesem ruky může být rozleštění kvalitnější)
Fajkus Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Předpokládám že jakmile se budu blížit tomuto stádiu, bude už se vyvíjet činnost mých dětí, také na Aukru, jen s tím rozdílem, že oni budou prodávat a peněžit. Já, se slinou u levé tváře budu jen sledovat, jak vše postupně mizí, a mám zato, že mi to bude na háku. Jen kdyby zbylo pár babek na zpopelnění mé maličkosti, aby mne mohli v plechovce zakopat na zahradě vedle mého jezevčíka.
Čibi Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 teda tak takhle daleko nemyslím :-). Nicméně okolí by asi mělo mít povědomí o cennosti vaší sbírky, protože třeba můj děda v rámci předběžného úklidu (abychom s těmi krámy neměli tolik práce), hodil desítky hodinek do popelnice. Radši jsem se ani neptal, co tam vše bylo, neboť babička pracovala na matrice a lidí jí tam nosili všechny nálezy, takže to nemusely být jen primky...
warann Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Hmm a ja si doted myslel, ze tohle vlakno je o konecnem stadiu zavislosti na PRIMkach a ne o konecnem stadiu nasich bytosti.
Čibi Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 naopak, už jsi tak závislej, že se děsíš toho, co s tou sbírkou bude, až zaklepeš bačkorama, proto to vezmeš, zakonzervuješ a zakopeš na zahradě a napíšeš do závěti, že tam jsou dvoje orlíky atd...Pak se těšíš představou, jak přibuzenstvo reje zahradu, aby ty skvosty našly :-)
straspol Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 naopak, už jsi tak závislej, že se děsíš toho, co s tou sbírkou bude, až zaklepeš bačkorama, proto to vezmeš, zakonzervuješ a zakopeš na zahradě a napíšeš do závěti, že tam jsou dvoje orlíky atd...Pak se těšíš představou, jak přibuzenstvo reje zahradu, aby ty skvosty našly :-)Ta představa, že to pak rozchodím, budu živořit ještě dvacet let a za živýho Boha si nebudu moct vzpomenout, kam jsem ty kýble hodinek zakopal, je strašná.
warann Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 No kdyz uz to musi byt, tak mám pocit, ze ja muzu byt v klidu. Sám mám ve sbirce hranate Omegy po dedovi z konce 30.let, HEUERky po tatovi ze 70.let, tak proc by to nemohlo pokracovat dal? A pokud to neklapne, tak ja uz to asi resit nebudu......
odjinud Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 S tím prodejem sbírky to tak asi bude. Někde jsem v rádiu slyšel sběratele angličáků si ztěžovat, že pak po smrti majitelů většinou jejich ženy prodají celou sbírku pod cenou a tím devalvují trh.
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Ideální by asi bylo sbírku předat následovníkovi, který by měl chuť v nekonečném díle pokračovat. Druhá varianta je sbírku prodat a nějak dožít. Ostatní varianty jsou pro mě špatné.
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Ideální by asi bylo sbírku předat následovníkovi, který by měl chuť v nekonečném díle pokračovat. Druhá varianta je sbírku prodat a nějak dožít. Ostatní varianty jsou pro mě špatné. I ten následovník by ti vadil, nešel by přesně ve tvých stopách a ty bys měl potřebu mu do toho neustále "krafat" - moje vlastní zkušenost a má sbírka vojáčků, pevností,.........
tommas4 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Tipnul bych si na stínový téma někde na babským fóru: "Největší obavy mám z toho, že až umřu, tak můj chlap prodá všechny moje boty a kabelky za ceny, který jsem mu řekla že stály.":-)
Čibi Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Tipnul bych si na stínový téma někde na babským fóru: "Největší obavy mám z toho, že až umřu, tak můj chlap prodá všechny moje boty a kabelky za ceny, který jsem mu řekla že stály.":-) To je přesný, přece neřeknu ženě, kolik stálo vybavení dílny...Kdyby věděla, že jsem za zouvačku s vyvažovačkou dal cca 60tis, jsem mrtvej. Takovejch kabelek...
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 I ten následovník by ti vadil, nešel by přesně ve tvých stopách a ty bys měl potřebu mu do toho neustále "krafat" - moje vlastní zkušenost a má sbírka vojáčků, pevností,.........Asi máš pravdu.. Tipnul bych si na stínový téma někde na babským fóru: "Největší obavy mám z toho, že až umřu, tak můj chlap prodá všechny moje boty a kabelky za ceny, který jsem mu řekla že stály.":-) To je přesný, přece neřeknu ženě, kolik stálo vybavení dílny...Kdyby věděla, že jsem za zouvačku s vyvažovačkou dal cca 60tis, jsem mrtvej. Takovejch kabelek...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se