Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Straspol:

Pro správnou klasifikaci charakteru tvého onemocnění se dá použít jedna velmi spolehlivá pomůcka související s tím, jak se dostáváš na stránky aukra, sekce  "šperky a hodinky":

- pokaždé otevíráš prohlížeč a adresu zadáváš ručně - nic se neděje - latentní stádium

- po otevření prohlížeče už máš aukro v záložkách a občas nakoukneš - mírná dekompenzace nemoci, stále v normě

- po otevření prohlížeče máš aukro v panelu "oblíbené položky" (explorer) - dekompenzace nemoci, opatrnost je namístě

- máš jednotlivá hledání tvých oblíbených výrazů na aukru v panelu oblíbené položky samostatně uložené a když otevřeš prohlížeč, všechno zkontroluješ - akutní dekompenzace choroby - ambulantní léčba a medikace nutná

- máš aukro jako domovskou stránku, nedokážeš si představit jít na internet a nejít na aukro, ústavní léčba a medikace nevyhnutelná

nejlepsi je nainstalovat si novy prohlizec, ktery budete pouzivat pouze na prodejni hodinkove servery a aukcni portaly a bazary, pouzivat panely a ukladat relace. pak si muzete jednotlive aukce otevirat do zalozek a radit je tematicky a chronologicky :) mit je stale otevrene a pouze vse kontrolovat... o zadnou aukci uz neprijdete, proste otevrete prohlizec rovnou s otevrenymi triceti panely.

samozrejme je vhodne si nastavit mailove notifikace na klicova slova nove vystavenych aukci.

vlastne nejlepsi je zridit si na to specialni email, jehoz schranku budete mit taky stale otevrenou v prvnim panelu v prohlizeci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, jsem z toho venku :clap:  dnešní Kolbenka: jdu tam s litrem, odcházím s 980 káčé (20 bylo za vstup) cítím se osvobozen a zbaven závislosti, takřka vyléčen(aneb stálo to za houbelec, protože Docent, Staník a Tolja tam určitě naklusali už v sedm hodin ráno a všechny Orlíky a devadesátsedmy mi vykoupili před nosem)..

Odkaz ke komentáři

To je divný, dnešní Kolbenka byla docela výživná... ;-) Ačkoliv jsem šel koupit jen nějaké artefakty jako doplňky na focení a dorazil až po desáté, musel jsem si koupit balení 5 párů ponožek, abych měl do čeho ty Primky, Ancre a Amfibie dávat ;-)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

No nevím nevím, já tam vždycky naklušu už na šestou a pobudu několik hodin. Poslední dobou  (cca 6 měsíců) to ale stojí za prd.  Nechám tam stejně peněz, ale za jiné zboží. Většina prodejců asi spadla na hlavu a chtějí nereálné ceny,  kam se hrabe Aukro. 

Ale dneska jsem na to prděl, po tom dešti bych víc utratil za očistu oblečení a opravu auta.

Odkaz ke komentáři

To nebylo tak strašný- ale hodinky když už nějaké byly, tak byly tak vohemraný a otlučený, že se na ně nedalo ani kouknout. Ty jediný co mě zajímaly prodával tak nepříjemnej chlap, že jsem se otočil na podpatku a odkráčel pryč- asi bývalej zelinář, spletl si to tam s Jednotou.

Odkaz ke komentáři

JJ to chápu. Mám tam pár prodejců u kterých i kdyby byly na prodej Orlíky ukousnu si raději ruku než po nich sáhnout  :lol2: Být takových prodejců víc, jsem vyléčen nato tata.

Cha cha, to Ti tak baštím. Jen bys je zahlídnul, už by ses přizmijil, viď? Orlíky totiž..

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak se nám blíží Vánoce, čas rozjímání a bilancování... :-)

...takže tahám ze šuplíků své úlovky a pucuju je, abych si je pak mohl doma nějak vystavit.

Zatím mám hodinky v boxech po 20ks. Podle toho bych rád i nějaké členění.

Co se týče primek, zatím plánuju 3 boxy:

1.) vintage (cca do diplomat včetně)

2.) novodobé (od diplomatů dále)

3.) všechny sporty

Na to zhruba mám "matroš".

Do budoucna bych rád 1.) rozdělil na 2 boxy - 1a) echt vintage (=s mimostředkou) a 1b) zbytek a 

bednu 2.) rozdělil taky na 2 boxy - na automaty a zbytek. To už bude celkem výzva, hlavně ty automaty.

No a tím bude vystaráno, hodinek bude symbolických 100.

Co vy na to?

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Tak se nám blíží Vánoce, čas rozjímání a bilancování... :-)

...takže tahám ze šuplíků své úlovky a pucuju je, abych si je pak mohl doma nějak vystavit.

Zatím mám hodinky v boxech po 20ks. Podle toho bych rád i nějaké členění.

Co se týče primek, zatím plánuju 3 boxy:

1.) vintage (cca do diplomat včetně)

2.) novodobé (od diplomatů dále)

3.) všechny sporty

Na to zhruba mám "matroš".

Do budoucna bych rád 1.) rozdělil na 2 boxy - 1a) echt vintage (=s mimostředkou) a 1b) zbytek a 

bednu 2.) rozdělil taky na 2 boxy - na automaty a zbytek. To už bude celkem výzva, hlavně ty automaty.

No a tím bude vystaráno, hodinek bude symbolických 100.

Co vy na to?

Další případ pro chocholouška. :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jsi šťastlivec! Já to měl dlouho podobné, ale pak se mi nějak rozdělily padesátky- už jich bylo tolik, že jsem je musel rozdělit na boxy : Spartaky a postspartaky+zlaté, Traktory, Hladké+Šupináče, Pavouky, Fazetky, Prachotěsky  a Jiné.  Pak  Televize a TV/Soudky, Soudky+s výřezem na řemen, Masivní (68,66), Pyžama,  Elegant, Diplomat a skorodiplomat,  Auto-Televize+Masivní, Auto-Bauhaus style, Auto- pozdní (Myiota), Sport 1 všechny varianty+ dvoje číslované(Elton), PS2.1+2.2, Humberta, Sport Ancre+ MeisterAnker. Potápky, Letecké 4varianty+Sport 69všechny varianty, PS (Myiota), PS pozdní (68,64, Myiota, ZJS), Vývozní Prim, Dámské, Dětské.....určitě jsem něco i zapomněl. Je to peklo. A to nemluvím o těch zatracených renovacích...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Jsi šťastlivec! Já to měl dlouho podobné, ale pak se mi nějak rozdělily padesátky- už jich bylo tolik, že jsem je musel rozdělit na boxy : Spartaky a postspartaky+zlaté, Traktory, Hladké+Šupináče, Pavouky, Fazetky, Prachotěsky  a Jiné.  Pak  Televize a TV/Soudky, Soudky+s výřezem na řemen, Masivní (68,66), Pyžama,  Elegant, Diplomat a skorodiplomat,  Auto-Televize+Masivní, Auto-Bauhaus style, Auto- pozdní (Myiota), Sport 1 všechny varianty+ dvoje číslované(Elton), PS2.1+2.2, Humberta, Sport Ancre+ MeisterAnker. Potápky, Letecké 4varianty+Sport 69všechny varianty, PS (Myiota), PS pozdní (68,64, Myiota, ZJS), Vývozní Prim, Dámské, Dětské.....určitě jsem něco i zapomněl. Je to peklo. A to nemluvím o těch zatracených renovacích...

A ještě určitě máš krabici s nevytříděnýma, protože na to není čas a pár šuplat náhradních dílů :-)

Odkaz ke komentáři

A ještě určitě máš krabici s nevytříděnýma, protože na to není čas a pár šuplat náhradních dílů :-)

Netušil jsem že jsem tak strašně čitelnej. No jasně že mám. Nějak to přerůstá šuplíky, je to fakt nezvladatelný. Jo a zapomněl jsem na boxy Dětské Sporty, Polštářky a Čtverce (nejhnusnější Primky vůbec)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...