Přejít na obsah

Dantechno - hodnocení po pěti dnech

Dantechno

Moda Dantechna celkově hodnotím  

82 hlasů

1. 1. Moda Dantechna celkově hodnotím

• Je to hodně dobrej kluk
    • Jsem s ním navýsost spokojený
    • Nevyměnil bych ho ani za nic
    • Jeho jmenování bylo obrovským přínosem
    • Souhlasím s názorem Fazera

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení členové fóra,

jelikož je dneska 27.07.2012 a je tomu tedy přesně pět dní, co jsem se náhle a (téměř) neočekávaně stal moderátorem, je podle mě na čase udělat menší zhodnocení této práce.

Rád bych od Vás slyšel, zda-li má můj pobyt na fóru pro Vás smysl. Taktéž jestli jsem někomu pomohl, nepomohl, někoho naštval, ponížil, ublížil, uklidnil a nebo vyřešil nějaký problém.

Připravil jsem proto menší hlasování a požádám vás o pár kliknutí. Hlasování je anonymní, takže buďte prosím upřímní. Chci si z toho udělat názor na svůj pobyt tady

Díky předem za hlasování

Dantechno, mod

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Myslim , že předvolené odpovědi pokrývají celé spektrum případných názorů. Budete muset zvolit pouze jednu, možnost zaškrtnutí více odpovědí by ztěžovalo následné vyhodnocení ankety.

Odesláno

je to těžký, ani jedna odpověď dostatečně nevystihuje tvou nezměrnou píli, obrovský objem práce, kterou si za tak krátkou dobu vykonal a v neposlední řadě tvou skromnost a příjemnou, přátelskou povahu, kterou sis tady každého získal...

Takže jsem se bohužel musel zdržet hlasování.

Ber to prosím jako drobnou výtku a pevně věřím, že v následujícím desetidenním hodnocení na tom zapracuješ a v anketě toto zohledníš.

Odesláno

Zatím hlasovalo 18 členů z celkového počtu 18 596.

Jak hlasovali?

Já ti to tam prsknu až jak se to bude vyvíjet,abych nekazil průměr.Já nemám vlastní názor.

Odesláno

Cítím tady svěží vánek změn k lepšímu,cítím vítr co přináší velké změny, co vítr já cítím přímo vichřici změn uragán změn.Já cítím že se fórum žene nahoru, já cítím že je Tě pro tuto práci škoda. Je škoda aby jsi tady mrhal svým úžasným mozkovým a tělesným potenciálem a proto ..........................

........................................a proto volám DANTECHNO NA HRAD :clap: DANTECHNO NA HRAD :clap: DANTECHNO NA HRAD :clap: HALELUJA

Počítej s mojí pomocí v příští kandidatuře na prezidentské křeslo.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...