Dantechno Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Vážení členové fóra, jelikož je dneska 27.07.2012 a je tomu tedy přesně pět dní, co jsem se náhle a (téměř) neočekávaně stal moderátorem, je podle mě na čase udělat menší zhodnocení této práce. Rád bych od Vás slyšel, zda-li má můj pobyt na fóru pro Vás smysl. Taktéž jestli jsem někomu pomohl, nepomohl, někoho naštval, ponížil, ublížil, uklidnil a nebo vyřešil nějaký problém. Připravil jsem proto menší hlasování a požádám vás o pár kliknutí. Hlasování je anonymní, takže buďte prosím upřímní. Chci si z toho udělat názor na svůj pobyt tady Díky předem za hlasování Dantechno, mod
Peter78 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 chybi ti tam moznost: Je to sice narcis, ale kazdej jsme nejakej
Horhe Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Ty jsi takovým svěžím vánkem, který přináší klid a pohodu na fórum.
filo-boxer Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Rad bych zaklikl vsechny 4 moznosti, ale bohuzel to nejde.
Dantechno Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Beru to na vědomí, jsem vděčný za každý názor
gougy Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Také mi chybí možnost zvolit více odpovědí, hlasování může být negativně zkresleno
Dantechno Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Myslim , že předvolené odpovědi pokrývají celé spektrum případných názorů. Budete muset zvolit pouze jednu, možnost zaškrtnutí více odpovědí by ztěžovalo následné vyhodnocení ankety.
vraby Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Neznáme se osobně,ale fajn kluk a pohodář.Doufám že to tak zůstane
ggrand Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Takle střílet do vlastních řad...
long Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Kdo je to DANTECHNO a co tady vlastně dělá ? Ale snad mi odpoví Fazer ?????????????????? Sorry :-))
gougy Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Kdo je to ...... a co tady vlastně dělá ? ten jehož jméno nesmíme vyslovit
Rudykopalsson Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 je to těžký, ani jedna odpověď dostatečně nevystihuje tvou nezměrnou píli, obrovský objem práce, kterou si za tak krátkou dobu vykonal a v neposlední řadě tvou skromnost a příjemnou, přátelskou povahu, kterou sis tady každého získal... Takže jsem se bohužel musel zdržet hlasování. Ber to prosím jako drobnou výtku a pevně věřím, že v následujícím desetidenním hodnocení na tom zapracuješ a v anketě toto zohledníš.
Dantechno Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Prosím ty, kteří ještě nehlasovali, aby tak učinili. Zatím hlasovalo 18 členů z celkového počtu 18 596.
kamilb Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Zatím hlasovalo 18 členů z celkového počtu 18 596. Jak hlasovali? Já ti to tam prsknu až jak se to bude vyvíjet,abych nekazil průměr.Já nemám vlastní názor.
FrantisekH Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Vycucjogurt je dobrej, bo mi ještě nechtěl napařit banána.. ani mi neříkal, že pokud se mi tu nelíbí tak mam vypadnout...
mondeo2 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Cítím tady svěží vánek změn k lepšímu,cítím vítr co přináší velké změny, co vítr já cítím přímo vichřici změn uragán změn.Já cítím že se fórum žene nahoru, já cítím že je Tě pro tuto práci škoda. Je škoda aby jsi tady mrhal svým úžasným mozkovým a tělesným potenciálem a proto .......................... ........................................a proto volám DANTECHNO NA HRAD DANTECHNO NA HRAD DANTECHNO NA HRAD HALELUJA Počítej s mojí pomocí v příští kandidatuře na prezidentské křeslo.
shag Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Neber uplatky, neber uplatky nebo se z toho zblaznis...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.