Jehlan Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 18 hodinami, bohus76 napsal: Neco srozumitelně pro nás analfabety? lze zapnout titulky ( angličtina překlad do češtiny) v tom videu docela pěkně popisuje jak zabezpečit tvůj nebo .
Jehlan Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Podzim je tady. 2 x Cake 2025 Yunnan Sourcing "Xin Ban Zhang" Ripe Pu-erh Tea Cake Yunnan Sourcing Tea Shop a nějakou drť na dno balíku k tomu.
Jehlan Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října V 2. 4. 2025 v 7:36, Irwinek napsal: Je to sice asi marný pokus, ale naděje umírá poslední - neměl by jste někdo k odprodeji vzorek? ...při procházení jsem narazil na stránkách Mee-Tea, že na obrázku prodávaného čaje je podobný symbol. Možná by se dalo zeptat zde : Thé Noir 98 - Čaj - Meetea obchod s čajem
Irwinek Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 11 hodinami, Jehlan napsal: ...při procházení jsem narazil na stránkách Mee-Tea, že na obrázku prodávaného čaje je podobný symbol. Možná by se dalo zeptat zde : Thé Noir 98 - Čaj - Meetea obchod s čajem Díky, to mám relativně za rohem jen ten " můj " by měl být o 30 let starší
Jehlan Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 3 hodinami, Irwinek napsal: Díky, to mám relativně za rohem jen ten " můj " by měl být o 30 let starší Snad budou mít informace, které ti pomohou, nebo produkt s podobným profilem.
Irwinek Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 3 hodinami, Jehlan napsal: Snad budou mít informace, které ti pomohou, nebo produkt s podobným profilem. No, za zeptání nic nedám Už jsem to probíral s Liem z OriJinu a cena je bambilion a šance na ochutnávku v našich končinách a blízkém okolí rovna 0, ale tak náhoda je nevyzpytatelná. Každopádně díky za tip
bohus76 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu Kluci nějaký tip na čajové hrníčky ? Spíše klasika s ouškem,( nižší , širší) a tenší střep , nemusí to stát bambilion,ani to nemusí být echt čínský ( japonský) porculán. Díky stačí asi dva kousky.Neco co by mi lahodilo oku.
bohus76 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu Zkrátka něco takového tvarem,objem cca 0,2l
jore1 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu VILLEROY & BOCH Kávový šálek z kolekce NEW COTTAGE BASIC Plus podšálek, používám již mnoho let, několikrát denně a tanninový povlak se usazuje úplně minimálně proti jinému porcelánu, který jsem používal. Do myčky nikdy nedávám.
Jehlan Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu dnes šel Pu do Villeroy & Boch Phoenix blue Ale dražím cosi hrbatého na Tea Cup for sale | eBay tak uvidím
bohus76 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Tento tvůj Villeroy & Boch s ptákem se mi líbí.
Klotzman Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Laciný a opravdu hezký kostní porcelán mají u Whittardů, hrníčky jsou skoro průsvitné. Neodolal jsem setu Alenka v říši divů, i když je trochu infantilní... Nebo jestli něco extravagantnějšího, tak firma Goldfinger, mají svoje autorské kusy nebo kopie kubistických porcelánů. A nebo klasika všech klasik, Míšeň, tam mají kvanta hezkých hrnků. Ale doporučuji objednávat přímo z fabrikové prodejny v Míšni. 1
Jehlan Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu (upraveno) před 12 hodinami, bohus76 napsal: Tento tvůj Villeroy & Boch s ptákem se mi líbí. a já musím pochválit Tvůj odkaz na "placestore" Keramika a porcelán Place Store (mají tam v nabídce pěkné a originální kousky) Upraveno 8. listopadu uživatelem Jehlan
jore1 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu Tento hrnek mě hodně oslovil, ale na jejich stránkách jsem ho nenašel
Potkan Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu Nahlodali jste me! Prave jsem objednal hrnky: https://www.dibbern.de/dibbern-entdecken/manufaktur/?force_sid=fts1obm4o66042k4ij4k9dd8cm
Klotzman Odesláno 11. listopadu Nahlásit Odesláno 11. listopadu V 9. 11. 2025 v 21:04, jore1 napsal: Tento hrnek mě hodně oslovil, ale na jejich stránkách jsem ho nenašel Já jsem nakupoval přímo v Míšni ve fabrice - muzeu, tak nevím. Možná na eshopu nemají úplně všechno. Tam toho měli obrovské množství a u některých tvarů i různé dekory. Mně se líbilo, že tento je čistě bílý. Jinak návštěvu fabriky v Míšni doporučuju, stojí to za vidění.
jore1 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu V 11. 11. 2025 v 9:22, Klotzman napsal: Já jsem nakupoval přímo v Míšni ve fabrice - muzeu, tak nevím. Možná na eshopu nemají úplně všechno. Tam toho měli obrovské množství a u některých tvarů i různé dekory. Mně se líbilo, že tento je čistě bílý. Jinak návštěvu fabriky v Míšni doporučuju, stojí to za vidění. Díky za info, ten hrneček se mi zalíbil na prví pohled. A hned jsem pátral, možná Advent v Drážďanech, tak do Míšně to je již kousek. Ještě jednou díky.
Klotzman Odesláno čtvrtek v 09:25 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:25 před 12 hodinami, jore1 napsal: Díky za info, ten hrneček se mi zalíbil na prví pohled. A hned jsem pátral, možná Advent v Drážďanech, tak do Míšně to je již kousek. Ještě jednou díky. Přesně tak, já tam byl taky na skok z Drážďan. A Míšeň sama je takové roztomilé městečko s historickým pidicentrem, o adventu to tam bude určitě taky pěkný. Kdybys to zrealizoval, tak se pak pochlub.
Jehlan Odesláno čtvrtek v 10:56 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:56 Milá zásilka z https://yunnansourcing.com/ Mylarové padnou přes zimu, "2025 Xin Ban Zhang" jde na archivaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se