Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

Tie Seiko sa aspon na nic nehraju. Urcite to nie je znacka ktoru by stalo za to zavrhovat. No na druhu stranu su tu na fore dost precenovane. Ja som napr. S monstrami spokojny trochu mi vadi Len to zbytocne lestenie tahu. Vsetko je na tom vidiet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seiko. Asi preto ze ho kazdy ospevuje, kazdemu su odporucane ako entry level, ako keby nic ine do 10.000 ako monster nemalo zmysel.

Evokuje mi to aziu s ktorej su. A preto ze maju skladane tahy podobne 30 e casiam

Poopravim ta. Monstra su super hodinky do 5000kc. Do 10litrov mas uz ine super seika ako su suma, alebo modely SArg, sarb atd s s 6r15 strojkom. Skladane tahy mas u seiko 5 v cene do 130usd, alebo u swiss made tissot a certin v cene do 15.tisic kc.

O inhouseoch ti pisat nemusim. Nazdar.

Odkaz ke komentáři

Poopravim ta. Monstra su super hodinky do 5000kc. Do 10litrov mas uz ine super seika ako su suma, alebo modely SArg, sarb atd s s 6r15 strojkom. Skladane tahy mas u seiko 5 v cene do 130usd, alebo u swiss made tissot a certin v cene do 15.tisic kc.

O inhouseoch ti pisat nemusim. Nazdar.

5-ky su zvacsa chrastitka, ale v tej cenovej kategorii sa to da odpustit. Monstra maju slusny tah, ziadne Casiacke plechy, to musi vidiet kazdy, kto ich uz mal v ruke. No napriklad brat si po porade so mnou kupil Citizen NJ0010-55L a tie schovaju Monstra co sa tyka spracovania bez problemov do vrecka, puzdrom, ale hlavne skutocne masivnym tahom, navyse nazivo su nadherne. To bolo pre mna asi najvacsie hodinkove prekvapenie, ked prisli, pritom stali len nejakych 180USD.

A co sa tyka temy, tak okrem fashion znaciek nemozem povedat, ze by som mal voci nejakej averziu, ale absolutne sa mi nepacia AP, Hublot a vacsina Breitlingov a Panerai. Edit: Rolex sa mi nepacili, ale po roku na fore som im prisiel na chut, az budem raz velky, tak na nejake mozno dorastiem :)

Upraveno uživatelem tr0t3l
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Hodinky PRIM - hlavně ty staré, ve skutečnosti na nich nic není, některé modely mají něco do sebe, ale ve většině případů jsou hodinky hrozné.

Dnešní PRIMky stojí 50 000 Kč - si ten výrobce dělá snad srandu.

Tak TOHLE mne moc pobavilo......čekám bouřku.... :clap:  :lol2:  :clap:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Hodinky PRIM - hlavně ty staré, ve skutečnosti na nich nic není, některé modely mají něco do sebe, ale ve většině případů jsou hodinky hrozné.

Dnešní PRIMky stojí 50 000 Kč - si ten výrobce dělá snad srandu.

Tak TOHLE mne moc pobavilo......čekám bouřku.... :clap:  :lol2:  :clap:  :lol2:

Vlákno nenávisti k hodinkám Prim už tu máme. :whistling:

Odkaz ke komentáři

teraz mám silnú averziu voči LACO.. pred tým som nemohol prekusnúť RADO.. a chvílku potom Tag Heuer.. pri obidvoch som skončil a averzia je preč :lol2: ale LACO nikdy..

Proc zrovna Laco?

Odkaz ke komentáři

LACO čisto kvôli menu, nemá to žiadne iné logické vysvetlenie.. podobne som to mal s radom.. ale tie odkedy som vyskúšal tak celá tá averzia išla preč. Pri laco pilotkách som si viac krát povedal že robia presne také pilotky aké sa mi páčia ale je to laco, takže nič z toho. Možno keby si ich ošahám naživo tak by som zmenil názor.

Odkaz ke komentáři

LACO čisto kvôli menu, nemá to žiadne iné logické vysvetlenie.. podobne som to mal s radom.. ale tie odkedy som vyskúšal tak celá tá averzia išla preč. Pri laco pilotkách som si viac krát povedal že robia presne také pilotky aké sa mi páčia ale je to laco, takže nič z toho. Možno keby si ich ošahám naživo tak by som zmenil názor.

Kdyz si to budes číst jako Lako tak to bude lepsi ;). Ale mam to nich podobne, mam souseda se jménem Laco a je to jeden z důvodu proč jsi je uz nekoupim. Přitom jsou super, mel jsem Laco pilotky a byl moc fajn, az na to jméno ..

Podobne jsem to mel u Sinnu, četl jsem si název anglicky a přišlo mi to divné. Pak jsem zjistil ze německy je vyslovnost se Z a je to ok. A se Sinnama jsem moc spokojený :)

Taky me zcela iracionálne vadí jméno Doxa a Eterna. Hodinky super ale jména me nejak neladi nebo co ..asi si budu muset časem nejake pořídit abych změnil názor ;)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Kdyz si to budes číst jako Lako tak to bude lepsi ;). Ale mam to nich podobne, mam souseda se jménem Laco a je to jeden z důvodu proč jsi je uz nekoupim. Přitom jsou super, mel jsem Laco pilotky a byl moc fajn, az na to jméno ..

Podobne jsem to mel u Sinnu, četl jsem si název anglicky a přišlo mi to divné. Pak jsem zjistil ze německy je vyslovnost se Z a je to ok. A se Sinnama jsem moc spokojený :)

Taky me zcela iracionálne vadí jméno Doxa a Eterna. Hodinky super ale jména me nejak neladi nebo co ..asi si budu muset časem nejake pořídit abych změnil názor ;)

Urcite :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...