Daemonultimate Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Čim víc jsem pročítal tohle vlákno, tim víc mi docházelo, jak mám rád hodinky, bez rozdílu národnosti, značky i ceny. Když se donutim říct první jméno, co bych do seznamu možná i zařadil, vypadnou ze mne monstra. Je tu kolem nich možná větší guláš než okolo Damasko a i když jsem je dvakrát měl, nepřišel jsem na to proč. Ale i tak bych je do seznamu averzí nezařadil. Prostě mi jenom neseděj. Potom mi u hodinek vadí absence hackingu, ani zpomalování mě nebaví. Ale to není o značkách, ale o jednotlivých modelech. A hodinky pro mne nejsou číny a nikdy nebudou, takže ani ony do seznamu nepatří. Nejsou v žádném. No a o fejkách tady mluvit nemusim, že. Upraveno 13. července 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Breitling- nějak jim nemůžu vůbec přijít na chuť- ničím no a seiko- naprosto mě míjej, značka je mě lhostejná a těch pár vintage kousků co jsem měl, jsem "musel" jen kvůli nápisu prodat- důvod ani nevím, možná proto, že u vody je má každej? Přitom se na ně na srazu rád kouknu, ale na ruku si je nepořídím- už žádný a nikdy.Seiko ma u vody kazdej?Ja jsem je za tech 5let,co jsem tu,videl asi tak trikrat,vetsinou v zahranici.Ale Fortisy,Bondovky,ruzny TH atp. asi milionkrat-a to hlavne u nas.Asi na ne mas holt stesti?.To nerejpu,vubec,ale mam to presne naopak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 No seiko u vody taky moc nepotkávám, ale ani ty fortisy, bondovky atd... a to se divam pozapestich co to jde ono možná má ty seika každý druhý zdejší člen ale z globálního hlediska je to pro ;') Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 No seiko u vody taky moc nepotkávám, ale ani ty fortisy, bondovky atd... a to se divam pozapestich co to jde ono možná má ty seika každý druhý zdejší člen ale z globálního hlediska je to pro ;')To je vono,co je tady masovka,potkas na ulici jednou do roka,mozna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 To je vono,co je tady masovka,potkas na ulici jednou do roka,mozna...Ja osobne na ulicich potkavam same chrona na xy zpusobu. Seiko jsem videl u vody v cr snad 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Mám averzi vůči značce Laco - připadá mi to spíš jak jméno nějaého našeho italského spoluobčana (Laco, Fero atd.) a pak Rolex - hlavně proto, že 99% lidí si bude stejně myslet, že to jsou padělky: "no jasnýýýý, Rolex" (mrk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Rolexy vůbec nemusím,respektuji pouze jejich tradici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Mám rád větší pouzdra,tak 45mm a víc,takže nemusím spoustu značek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 INVICTA je bléééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Hamilton - asociacia k tomu typkovi z F1.ja podobne + Breitling ale to neviem prečo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Nevím proč, ale mám mnohaletou averzi proti značce Rolex, Seiko, Tissot.. Nic proti jejich hodinkám, ale ty názvy mě vyloženě iritují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Nevím proč, ale mám mnohaletou averzi proti značce Rolex, Seiko, Tissot.. Nic proti jejich hodinkám, ale ty názvy mě vyloženě iritujíJá vím proc. Protoze o hodinkách nic nevíš. To je celý tajemství tve nevědomosti. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Děkuji. Rád se nechám poučit od odborníků. Do dnes si totiž myslím, že hodinky jsou takové malé podivné krabičky s prapodivným čímsi uvnitř, které se nosí v dnešní době většinou na ruce, aby jeji nositeli primárně ukazovali čas kdy má jít na oběd. Pokud si tedy jejich nositelé nechtějí spíše honit triko a úžasnosti značky a závratností částky, kterou za ně dali si nezvyšují ego :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Děkuji. Rád se nechám poučit od odborníků. Do dnes si totiž myslím, že hodinky jsou takové malé podivné krabičky s prapodivným čímsi uvnitř, které se nosí v dnešní době většinou na ruce, aby jeji nositeli primárně ukazovali čas kdy má jít na oběd. Pokud si tedy jejich nositelé nechtějí spíše honit triko a úžasnosti značky a závratností částky, kterou za ně dali si nezvyšují ego :-) škoda že jsi nikdy nenarazil na nějaký fórum o hodinkách. Tam by ses mohl ledacos dočíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 škoda že jsi nikdy nenarazil na nějaký fórum o hodinkách. Tam by ses mohl ledacos dočíst.Neumím anglicky ani německy a google neumí věrně text přeložit, takže si žádné forum o hodinkách přečíst nemůžu. Asi umřu nezasvědcený a navíc se Štajnama na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (z)denny, kolego...nikdy jsem Tě nepotkal, a fakt nic proti Tobě nemám...ale začínám mít po přečtení Tvých příspěvků na jedno brdo již ve dvou vláknech pocit, že máš nějaký problém. Cítíš se nějak nedoceněný, frustrovaný...nebo to v práci neklape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Nepochopil.Mám rád hodinky a nože a pořizuju si takové, které mi dělají radost :-) Koupil jsem si nůž od jednoho šikovného nožíře co se jmenuje Buddy Weston, přinesu ho domů a "PANE BOŽE!! V čepeli je díra že ten nůž vypadá jak z produkce firmy Spyderco!!". A co teď? Mám ho vyhodit, protože je to nějaká bezcená kopie? Asi ne. Buddyho uznávám (nejen já), nůž se mi líbí, tak jsem spokojený :-) Jak mám averzi proti některým značkám u nožů, tak mám averzi proti některým značkám u hodinek - třeba právě Rolex. Ano, mají třeba kvalitní zboží, ale já nejsem jejich fanoušek a neucvrkávám z nich do textilu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Jednou mi kamarad rikal, ze k Rolexu musi clovek dospet, a ja s nim souhlasim. Zpocatku mi tahle znacka prisla nezajimava, predrazena a spojena s nekterymi pozery, kteri se v hodinkach neorientovali, ale hlavne ze meli Rolex. Kdyz jsem se o rolady zacal zajimat vic, prostudoval jejich historii a mel moznost si "potezkat" suby, tak me naopak Rolex uchvatily, a na suby jsem si zacal odkladat :-) Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se