Diablo1st Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Já s tím nemám problém. A ať nejsem off-topic, asi bych měl problém s Davosou Davosa sa za spracovanie hodiniek vôbec nemajú za čo hanbiť. To, že u polovice produkcie kopíruje dizajn iných je vec druhá, ale tým pádom musíš mať problém aj so Steinhart a pod. značkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Strasne sa zabavam nad ludmi, co koli politike 2-3 jedincov napluju na cokolvek ruske :-D U mna su to riadni vylizanci... Ale americku znacku budu zrat, hoci spalili ludi atomovymi bombami, diktuju sveru ako ma zit, znicili irak, afganistan a libyu atd... taka politika im nevadi :-D Asi su v iluzii ze ich oslobodili amici a nie rusi...a ved sa neber tak vazne K teme, stale mam urcitu zdrzanlivost k ML, Rado, TH, predpokladam, ze toto vekom prejde.Co ale viem, ze neprejde, su ruske hodinky a zvlast hodinky s napismi v azbuke.. Dokusan, mas rech s timex aj amphibia, oboje podarene ps: vidim, ze pojem skurveni rusaci je dost popularny, tiez ho pouzivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taylor Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 .... Tak kolik jsem vyfasoval, taky tři dny? Nebo týden? ..... Určitě nic, protože neurážíš diskutující na Chronomagu. Tak to se mi ulevilo. Je smutné, kolik času se promrhá kvůli pitomým vylízancům :-(. Raději upřesním, že tím rozhodně nemám na mysli žádného konkrétního jedince z žádného konkrétního fóra. Jde jen o obecný povzdech nad nekonečnou úmorností boje s lidskou blbostí, který se nedá vyhrát, protože blbci jsou velmi vynalézaví a jsou všude. Napsal jsem všude? Všude samozřejmě ne, to by si někdo mohl zase nějak vztáhnout nebo špatně vyložit. Takže opravuji, blbci jsou velmi vynalézaví a jsou skoro všude, ale určitě je místo nebo i několik míst, kde žádní blbci nejsou, jenže já jsem blbý a neumím ta místa poznat. Sakra, teď jsem diskutujícího na chronomagu (sebe) označil za blbého, to je urážka jak vyšitá a taky se cítím velice uraženě - a přitom jsem se tak snažil No ale abych nebyl mimo téma, nemám rád dřevěné hodinky jakékoliv značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Blbci nie su vsade, len su strategicky rozmiesteni tak, aby si kazdy den stretol aspon jedneho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tak je to už z hora dané. Blbci sa nájdu v každom kolektíve. Aby bola zachovaná rovnováha vo vesmíre Inak ja tiež nemusím dáko drevené hodinky. Ani TAG. napr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Ch. Ward - levný hodinky s tak hnusnou značkou si nezaslouží být tak pěkný. Edit: jo a ještě ruský hodinky, dřevěný hodinky a hodinky co nemají na krámě. Upraveno 19. července 2019 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Tak to se mi ulevilo. Je smutné, kolik času se promrhá kvůli pitomým vylízancům :-(. Raději upřesním, že tím rozhodně nemám na mysli žádného konkrétního jedince z žádného konkrétního fóra. Jde jen o obecný povzdech nad nekonečnou úmorností boje s lidskou blbostí, který se nedá vyhrát, protože blbci jsou velmi vynalézaví a jsou všude. Napsal jsem všude? Všude samozřejmě ne, to by si někdo mohl zase nějak vztáhnout nebo špatně vyložit. Takže opravuji, blbci jsou velmi vynalézaví a jsou skoro všude, ale určitě je místo nebo i několik míst, kde žádní blbci nejsou, jenže já jsem blbý a neumím ta místa poznat. Sakra, teď jsem diskutujícího na chronomagu (sebe) označil za blbého, to je urážka jak vyšitá a taky se cítím velice uraženě - a přitom jsem se tak snažil No ale abych nebyl mimo téma, nemám rád dřevěné hodinky jakékoliv značky.Přemýšlím, co ma tenhle elaborát za smysl... Jako urazit / neurazit... Kopnout si do berta / nekopnout si do berta... Abys na vanoce jedny dreveny dostal / nedostal ;-) Ja nemam rad dlouha jmena v nazvech hodinek.. Henry de Tomassini.. nazev ma byt jeden a na 5 pismen... Seiko.. Rolex.. Patek... všechno ostatni je nesmysl... :-)) Upraveno 19. července 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Averze, blok - hublot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Nemůžu říct že je to úplně averze, ale nemusím fashion brandy jako je Daniel Wellington, Gant, Hugo Boss apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Přemýšlím, co ma tenhle elaborát za smysl... Jako urazit / neurazit... Kopnout si do berta / nekopnout si do berta... Abys na vanoce jedny dreveny dostal / nedostal ;-) Ja nemam rad dlouha jmena v nazvech hodinek.. Henry de Tomassini.. nazev ma byt jeden a na 5 pismen... Seiko.. Rolex.. Patek... všechno ostatni je nesmysl... :-)) Ale za Patek je taky Philippe ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Jak léta běží, averze miznou, jen jsou značky a hodinky, který mě bavěj a ty ostatní a že jich je, jsou mi fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Ale za Patek je taky Philippe ne? 2:Ja myslel toho z Robinsona :-)) To je jediná vyjimka potvrzující pravidlo.. :-) nosis proste Pateky... ne Filipky.. :-) Nazev musi byt kratky a suchy.. jak výstřel z pistole.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 No ale stejně tak můžeš nosit i toho Henryho, a ne De Tomassina To je jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Von mi do toho reje.. :-)) No jo, uz jsem ticho... Ale je fakt, ze ze začátku na chronomagu jsem byl vic vyhraněný.. dneska to člověk bere vice smířlivěji... Vždyť mam uz i ty Vostoky... Coz bych driv nedal.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Jak léta běží, averze miznou, jen jsou značky a hodinky, který mě bavěj a ty ostatní a že jich je, jsou mi fuk.Konecne rozumny nazor, zbytek k smichu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Ja mam zatim problem se smartwatchema. Ale uvidime. To se muze casem zmenit. Zatim bych ale za AW daval tydenni BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doraemon Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Averze, blok - hublot.Lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Nazev musi byt kratky a suchy.. jak výstřel z pistole.. :-))Uznal bys dva rychle vystrely za sebou? Treba ?Han-hart!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Doremíku, čemu se směješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axel07 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 To je jediná vyjimka potvrzující pravidlo.. :-) nosis proste Pateky... ne Filipky.. :-) Nazev musi byt kratky a suchy.. jak výstřel z pistole.. :-)) co na to ten Vacheron s Constantinem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se