Quido Morava Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Zdravim ,no dovoluji si nesouhlasit ,invicta je jedna z mala hodinek ktere se nepancuji v cine ,jako kuprikladu casia a jim podobne ,invicta ma mnoho modelu osazena strojky ETA G10.211 Quartz coz je dle meho nazoru dostacujici. 100 lidi 100 vkusu ,kazdemu se libi neco jineho ale ja invictu chvalim ,neni zatim tak propalena,vamerice je velmi popularni ,jsou to extravagantni hodinky ,takze ne pro usedle sede mysi z kanclu ale pro ty co chteji vyniknout ,pro ty co chteji byt originalni. Kvalita zpracovani na jedicku s hvezdickou . Ceny ok . Co chtit vic ... tato značka dneska představuje změť módně dizajnovaných hodinek - žádná extravagance, to je pojem pro něco jiného - a chrlí jeden model za druhým, něktré kopírují známé zančky, některé méně, některé mají strojky ETA, některé Myiota, cenově má značka poměrně velký rozptyl.... tím nechci říct a ani si nemyslí, že je to šmejd, ale jsou to prostě hodinky pro každého a ničíím zvláště nevynikají - a nebýt historie této značky, ani by si jich nikdo nevšiml... kdybych je měl zařadit a hodit do jednoho pytle, tak spolu s Casio a Timex - ani tyhle nejsou úplně špatný, ale taky nejsou bůhví jaký... jejich obchodní politika je dělat ze značky více než jsou - to je ale o tom, zda přesvědčí zákazníky - zatím se jí to jakž, takž daří... toliko můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Po pročítání fóra jsem se rozhodl spáchat vlastní vlákno pro fanoušky značky INVICTA. Očekávané novinky, osobní zkušenosti (vítám pozitivní i negativní), prostě cokoli, co se týká této značky a mohlo by i případně pomoci v rozhodování, kterým dalším kusem rozšířit svou sbírku hodinek. Předem slušně žádám všechny, jejichž příspěvky by se omezily na tupou kritiku bez osobní zkušenosti (jak jsem zaregistroval, je to zde na fóru u některých značek zvykem), že toto vlákno je pro fanoušky, nikoli pro polemiky o značce jako takové. Osobně mám Invicty troje (Grand Diver, Subaqua Noma IV, Force Lefty) a spokojenost je maximální. V poslední době mě zaujaly dvě novinky: 0360 Reserve Venom - quartzový strojek, tradiční flame-fusion, nicméně vzhled je velmi ojedinělý, v podstatě je to takový kýč, až jsou krásné. Hodně by mě zajímalo, jak vypadají v reálu nasazeny na ruce, 52mm pouzdro je zvíci velikosti podšálku na kafe.. Druhý model, který mě bytostně oslovil, je řada Arsenal, 48mm pouzdro, černěná ocel, mraky luminiscenčních prvků (v noci se s tím bude dát svítit). Kdyby někdo vlastnil nějaké Arsenal, velmi bych uvítal zkušenost s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Takže chceš jen pozitiva, ti co budou kritizovat jsou tupi? To neni moc objektivni vlákno. Nicméně těžko tu budes určovat, kdo a co se smí kam psát a v jakem stylu. Tak ještě jednou: "Předem slušně žádám všechny, jejichž příspěvky by se omezily na tupou kritiku bez osobní zkušenosti (jak jsem zaregistroval, je to zde na fóru u některých značek zvykem), že toto vlákno je pro fanoušky, nikoli pro polemiky o značce jako takové." Kritika je zcela v pořádku, pokud se týká konkrétní věci, konkrétního modelu, ale nikoli značky "an sich", protože je mi úplně jasné, jak by to tady dopadlo. Btw, neurčuji, slušně jsem žádal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Mohl by ses rozepsat o svých Invictách? (Grand Diver, Subaqua Noma IV, Force Lefty) Nějaké detaily, fotky...Pozitiva-negativa. Co je to tradiční "flame-fusion"? Díky Omlouvám se, ale jsa mizerný fotograf, omezím se na fotky trapně stáhnuté z netu Subaqua Noma IV 6566 (mám cca rok a půl) a k nim mám jednu jedinou výtku - polyurethanový tah Délkou i kvailtou provedení je OK, bohužel ale hodinky jsou kus oceli (VELKÝ kus oceli) a polyurethan díky té váze mírně táhne kůži na zápěstí. Osobně bych Noma IV kupoval už jen s ocelovým tahem. Sklíčko Flame-Fusion je označení Invicty pro jejich (znalci mě prosím opravte, pokud toto používá i nějaký jiný výrobce?) sloučeninu minerálu a syntetického safíru; sklíčko je i podle mých zkušeností velmi odolné proti poškrábání a pod úhlem na sluníčku jde mírně do modra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Vůbec ne, to asi nějak špatně chápeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 já jsem jedny Invicty měl a poslal jsem je dál,protože měly průměr něco přes 50mm a hlavně byly dost vysoké a těžké, myslel jsem si že mi to urve ruku :-). Koupil jsem je na Amazonu v USA proto, že jsem si chtěl vyzkoušet diversky (byly to nějaké ProDiver, snad si to nepletu). Nebyly to špatné hoďky vzhledem k ceNě ale pak jsem si koupil bondovky a pokud bych měl srovnávat asi bych srovnával nesrovnatelné ale pro začátek nebo jako druhé hodinky pro sport bych je nezatracoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 hodně lidí tuto značku zavrhuje,ale já osobně měl od Invicta troje hodinek a nebyl člověk, kterého by nezaujaly. Jsou to hodinky, za kterýma se každý otočí... to tu nie je ziaden fanusik hodiniek invicta??? podla mna dost vydarene hodinky..aj kvalitne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Taky myslím, že jsou úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Ja mam tyhle klasicky a notoricky znamy diversky uz asi 6 let a maximalni spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Dovolím si droboučký příspěvek Invicty byly moje první dražší hodinky. Dovezené z U.S.A., nádherný zelený ciferník, hned jsem se do nich zamiloval. Láska mě nakonec vydržela 1 měsíc a potom jsem byl šťastný, že jsem je bez velké ztráty prodal. Proč? Byly obrovské, těžké a když se mě pod gumovým řemínkem zpotilo zápěstí, klouzaly ze strany na stranu Jsem velký chlap - 191 cm a 110 kg, přesto jsme se nezkamarádili. Jinak byly po technické stránce výborné, ale už si je nekoupím (myslím tu velikost ) Tož tak Mějte se.Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 Já mám dost zkušenosti s touto značkou, rade mých přátel jsem je vymlouval a odsuzoval. Na některých modelech jsem rad prezentoval všechny nesvary a hrůzy pseudohodinariny. Chápu ze se ti můj názor asi nebude líbit, ale nebudes ho nazývat tupým jen proto, ze si fanoušek. asi to myslí tak, že když nejsi INVICTA fanoušek, tak sem raději nemáš psát... nevím, čeho tím chce dosáhnotu, ale tak jsem to pochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 Po pročítání fóra jsem se rozhodl spáchat vlastní vlákno pro fanoušky značky INVICTA. Očekávané novinky, osobní zkušenosti (vítám pozitivní i negativní), prostě cokoli, co se týká této značky a mohlo by i případně pomoci v rozhodování, kterým dalším kusem rozšířit svou sbírku hodinek. Předem slušně žádám všechny, jejichž příspěvky by se omezily na tupou kritiku bez osobní zkušenosti (jak jsem zaregistroval, je to zde na fóru u některých značek zvykem), že toto vlákno je pro fanoušky, nikoli pro polemiky o značce jako takové. Osobně mám Invicty troje (Grand Diver, Subaqua Noma IV, Force Lefty) a spokojenost je maximální. V poslední době mě zaujaly dvě novinky: 0360 Reserve Venom - quartzový strojek, tradiční flame-fusion, nicméně vzhled je velmi ojedinělý, v podstatě je to takový kýč, až jsou krásné. Hodně by mě zajímalo, jak vypadají v reálu nasazeny na ruce, 52mm pouzdro je zvíci velikosti podšálku na kafe..[ Druhý model, který mě bytostně oslovil, je řada Arsenal, 48mm pouzdro, černěná ocel, mraky luminiscenčních prvků (v noci se s tím bude dát svítit). Kdyby někdo vlastnil nějaké Arsenal, velmi bych uvítal zkušenost s nimi. přiznávám, že nejsem fanda, ale zase mně tato zanačka nijak zvlášť nevadí, asi stejně jako Timex a Casio - prostě tu takové hodinky jsou a mají své příznivce - ale požádal bych o jedno vysvětlení: může mi někdo fundovaný, případně fanda této značky vysvětlit, proč se mnohé modely náramkových hodinek (mezi nimi i ty co uvádíš) dělají ve velkosti starých budíků (jaký měla npř. moje babička na kredenci, protože se nikam jinam nevešel)...? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Quido Morava> já se rozhodně nepovažuji za fundovaného, nicméně velikost Invict je dle mého názoru dána poptávkou po mohutnějších hodinkách. Třeba i já osobně preferuji muhutné hodinky (ostatně, tak jsem se dostal k Invictě). A konkrétně třeba má zkušenost z USA je ta, že místní se dělí na silně konzervativní a výstřední (ano, výstřednostmi vynikají zejména černoši). A moc značek, nabízejících velké kusy ingotu, není.Ale je to jen můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Jen malá ochutnávka z toho, jak bude vypadat řada Subaqua Noma V: Hrozně mě zaujala "skládací korunka" - byl by někdo schopen říct, co to vlastně je? Pokud není šroubovací, asi se jen přeloží a natáhne (jde o automaty), nicméně pokud by hodinky měly splňovat odolnost 500m, tipoval bych, že to bude nějakým způsobem šroubovatelné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Naprosto bez osobní zkušenosti, jen z přiložených fotek říkám - Velebnosti, tohle je hnus, navoněná bída a kolotočářská záležitost. Ať je to velký, blejská se to a vypadá to, že mám money. Koneckonců jsi to (zdráhám se říct hodinky) tak i popsal. To bych blil. Ale proč ne, tisíce lidí nosí třeba fejky rolád a připadaj si světově. Takže každý nosí to, co mu vyhovuje. Jen jsem se neudržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 diable> Invicta JE o uřvanosti a americkém nevkusu ale přesto se mi mnohé modely velmi líbí. Stran té "skládací" korunky - někdo nějaký tip, jak by to mohlo u vodotěodolných hodinek fungovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 ja mam celkom rad invictu, ale skor ich starsie modely. homage na sub-y s eta strojcekom je podarena a cenovo velmi vyhodna. celkovo pouzivaju kvalitnu ocel na puzdra, a nikdy som so ziadnymi nemal problem. avak tie novodobe bludy ako lupah a tieto monster divery mi velmi nerezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POG Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 ja mam celkom rad invictu, ale skor ich starsie modely. homage na sub-y s eta strojcekom je podarena a cenovo velmi vyhodna. celkovo pouzivaju kvalitnu ocel na puzdra, a nikdy som so ziadnymi nemal problem. avak tie novodobe bludy ako lupah a tieto monster divery mi velmi nerezu... Zdravim fabdive Invicty.Kde by se prosim dali sehnat tyhle invicty za slusne penize? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Zdravim fabdive Invicty.Kde by se prosim dali sehnat tyhle invicty za slusne penize? zboží.czty horní, tj prodejce je hodinky-naramkove, ti osobně doporučuji. Prodejce je Jasio, osobně se známe - férový přístup zaručen.Kdybys sháněl nějaké, které nemá, dej mi echo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POG Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 zboží.czty horní, tj prodejce je hodinky-naramkove, ti osobně doporučuji. Prodejce je Jasio, osobně se známe - férový přístup zaručen.Kdybys sháněl nějaké, které nemá, dej mi echo. Diky za tip,ale kdyz se podíváš,tak je to jiny typ,jina barva a maji gumovy pasek. Ja bych rad radeji presne ty cerno bile,protoze to jsou snad jedine pekne od INVICTY pro me.I kdyby je objednal,tak by zalezelo na cene, popripade bych sel i do techto na ebay se nedavno prodali za 65 dolacu. Kdyby byla podobna cena beru to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se