safi Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 2 afrikab: Páni, kdes to sebral ? Nějaký starší Riki Watanabe, nebo výplod jiné mysli ? (choré, geniální ?) zaímavé Nasel jsem to na jednom webu, asi je to jenom designerska studie. PS: Safi, vcera jsem ti pres chronomag poslal mejla. Dosel vubec? Ahoj, došel, poslal jsem ti odpověď.
matkoo Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Mám zkušečnosti že když v pondělí pošle, tak ve čtvrtek odpoledne mám hodinky na ruce :-D no... trvalo im to az dodnes, ale uz su doma (SVCS013)! su vazne skvele, jemna jednoduchost s decentnymi tmavymi rucickami... vazne som nadseny! konecne som pochopil ako funguje ten samonatah a dve pozicie pri povytiahnuti korunky su tiez super! za tie peniaze muziky az-az :-) akurat remienok je zjavne pre japonsky trh :-) martin
safi Odesláno 7. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Jen pro inspiraci: na jednom zahraničním fóru jsem našel prodejní inzerát lehce customizovaných Seiko Spirit: http://www.network54.com/Forum/170229/mess...age/1170863118/
roon Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 jo na ty jsem koukal a nevypadají vůbec špatně
Mike. Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Nejvice se mi libi uplne prvni obrazek s cernym cifernikem .
sibirnaya Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 ahoj, nema ty spirity nekdo v brne? chtel bych je zkusit na ruku, a opravdu se mi je nechce kvuli tomu rovnou obednavat...
sibirnaya Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 diky za info, bylo by to super, muzes mi pisnout na mobil 608 863 704? odepsal jsem na email a vratil se mi zpet... Honza
votek Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Ahoj, díky safimu mám asi tak 3 týdny spirity SCVS003, úplně stejné, jako na prvním obrázku. Zatím úplná spokojenost. votek
pp Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 to safi - skvělý pásek - ten hnědý. co to je zač? hirsh? nějaký ještěr? Ano, Hirsch Reptile Royal Zdravím, jakou má šířku pásek Hirsch Reptile Royal na Seiko Spirits SCVS013? Děkuji moc pp
safi Odesláno 28. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2007 to safi - skvělý pásek - ten hnědý. co to je zač? hirsh? nějaký ještěr? Ano, Hirsch Reptile Royal Zdravím, jakou má šířku pásek Hirsch Reptile Royal na Seiko Spirits SCVS013? Děkuji moc pp 20mm
sibirnaya Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 veni vidi vici - timto diky jardovi67 za jeho cas a ochotu...
dubraro Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Mám SCVS013 s původním páskem, jako na druhém snímku v úvodním příspěvku.
Rimmer Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Zrovna mi prisel krasny cerny fstros od European Collection, takze az zitra/pozitri pujdu kolem hodinarstvi, me 003 ceka prijemna zmena (uz nemam odvahu jit k prodejcum hodinek v obchodaku a sam nemam vidlicku na stezejky). Mimochodem, reminek me prisel na pouhych $60+postovne do USA na http://www.strappedfortime.com/OstrichWatchband.html. Srovnejte to s Hirschem:)
kubson Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Zrovna mi prisel krasny cerny fstros od European Collection, takze az zitra/pozitri pujdu kolem hodinarstvi, me 003 ceka prijemna zmena (uz nemam odvahu jit k prodejcum hodinek v obchodaku a sam nemam vidlicku na stezejky). Mimochodem, reminek me prisel na pouhych $60+postovne do USA na http://www.strappedfortime.com/OstrichWatchband.html. Srovnejte to s Hirschem:) -- guerilla marketing -- když to srovnám, tak by tě vyšel tak nějak stejně a se slevou ještě lépe minimálně u mne -- konec guerilla marketingu -- každopádně pštros je supr kůže, já jsem na spirity ale zvolil něco konzervativnějšího - ovčí kůži, je to můj poslední objev a jsem z toho materiálu unesený
Rimmer Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 -- guerilla marketing -- když to srovnám, tak by tě vyšel tak nějak stejně a se slevou ještě lépe minimálně u mne -- konec guerilla marketingu -- každopádně pštros je supr kůže, já jsem na spirity ale zvolil něco konzervativnějšího - ovčí kůži, je to můj poslední objev a jsem z toho materiálu unesený Ahoj, to me zaujalo. Chrono ma prece pstrosy za cca 2200,-, me to vyslo s postovym ke kamaradce do USA nejakych 1400,-. Jestli dokazes udelat takovouhle cenu, zacne me zase svrbet penezenka:)
pp Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Dnes mi došly krásní Seiko Spirits SCVS013 od http://seiyajapan.com/product/S-SCVS013 DPH + co bylo pouhých 515, přátelé z Japonska napsali třetinovou cenu 80 USD a "gift". Aktuálně řeším řemínek, ten originální není nic moc a je mi trochu krátký... Uvažuji o nějakém černém žralokovi, našel jsem vždy tloušťku 5mm. Není to na tento typ hodinek trochu moc? Díky za odpovědi. pp
pp Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 žraloka beru zpět, myslel jsem krokodýla nebo jeho imitaci z jehněčí kůže :-)
danycz Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Dnes mi došly krásní Seiko Spirits SCVS013 od http://seiyajapan.com/product/S-SCVS013 DPH + co bylo pouhých 515, přátelé z Japonska napsali třetinovou cenu 80 USD a "gift". Aktuálně řeším řemínek, ten originální není nic moc a je mi trochu krátký... Uvažuji o nějakém černém žralokovi, našel jsem vždy tloušťku 5mm. Není to na tento typ hodinek trochu moc? Díky za odpovědi. pp Tyhle Seika jsou pěkné, mě se také líbí. Také scvs003 je fajn. ...tloušťka řemínku 5mm? tak to by vypadalo masakrálně. nosí se takové řemínky? asi ano, když se prodávají, ale nedokážu si to představit.
pp Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 Tyhle Seika jsou pěkné, mě se také líbí. Také scvs003 je fajn. ...tloušťka řemínku 5mm? tak to by vypadalo masakrálně. nosí se takové řemínky? asi ano, když se prodávají, ale nedokážu si to představit. Máš pravdu tyto tloušťky budou zřejmě na velké chronografy, nakonec jsem se rozhodl pro čený Hirsch reptile Royal se stříbrnou sponou, ten by měl mít 3mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se