Prochy68 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 7 hodinami, African napsal: Já to mám tak, že mě to přijít nekompletní, rozdělané, balím to a posílám zpět. To bylo pro mě vždy nejlepší a hlavně nejrychlejší řešení nějakých problému, hlavně vím jak to v eshopech chodí...borec si machruje týden po Alpách v bundě za dvacku a pak ji pošle zpět že je mu malá a e-shop přepošle ještě mokrou dalšímu kupujícímu Takže byť malá pochybnost že se nejedná o nepoužitou fungl novou věc, vracím. Můj profesionální nástroj dorazí zítra a jestli tam nebude pin na kudle, tak ho osobně někomu bodnu do prdele Chudák pošťák, ten bude první na raně
slabak Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Zdravim, dovolim si dotaz, kdyz to tak ctu. Na inzerat resim koupi Surge z DE, on je nejaky rozdil mezi modelem pro DE a napr. CZ? (chybejici pin napr.)
MVX Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Ahoj vsem. mam dotaz. muj milovany Wave od Leathermana utrpel jako daily multitool spoustu sramu, posledni z nich je zlomena cepel noze. Multitool jsem kupoval z druhe ruky, takze k nemu nemam zarucak. kam ho prosim poslat na servis (vymena cepele a dotazeni vuli)? dekuji za rady
African Odesláno 8. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 5 hodinami, Prochy68 napsal: Chudák pošťák, ten bude první na raně Řidič se zásilkovny ho vyhodil na výdejním místě a když zjistil že je pro mě, hned vzal čáru
African Odesláno 8. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2024 (upraveno) V 6. 3. 2024 v 20:11, zceyee napsal: Ja mel teorii o tom ze je to z nejake distribuce urcene primarne pro DE a ze pin byl soucasti prislusenstvi spolu s imbusem (nebo torxem). Pac tam to s pinem neprojde (transport jo, ale kazdej by si musel doma odpinovat). A prislusenstvi proste chybi, ale to je jen teorie. Na jednu stranu ja ho potrebuju presne takhle protoze DE, ale nemit pin vubec v krabicce dela z arca na ceskem trhu neprodejny kus. Samozrejme tam jde nasroubovat custom pin a neresit to, ale to neni ono. Je doma fešák, wow, měl jsem na něj chvilku, ale vypadá tedy very cool O víkendu ho vezmu na trek, tak dám nějaké postřehy z běžného používání. Každopádně v rychlosti jsem ti cvaknul balení české distribuce, když si nejsi úplně jistý a obsah balení. V DE se prý prodává také včetně pinu na noži.... Mňam, dobrý tool. Upraveno 8. března 2024 uživatelem African
zceyee Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 (upraveno) před 35 minutami, African napsal: Je doma fešák, wow, měl jsem na něj chvilku, ale vypadá tedy very cool O víkendu ho vezmu na trek, tak dám nějaké postřehy z běžného používání. Každopádně v rychlosti jsem ti cvaknul balení české distribuce, když si nejsi úplně jistý a obsah balení. V DE se prý prodává také včetně pinu na noži.... Mňam, dobrý tool. Tvl s tim pinem to vypadá .. divně. Me se dneska zas neozvali, tak jsem tam volal a prej to hledaj a poptavaji dostupnost a ze by mi to pripadne vymenili. Ted uz to znelo spis jako ze vi ze s tim bylo neco spatne (jinak by asi nerekl ze hledaji jestli nekde nemaji prislusenstvi k tomu kusu kdyby vedel ze to nebylo otevrene). Dle me cekaji na to az jim dojdou dalsi arc kusy (pac pin jako nahradni dil pochybuju ze sezenou) a poslou mi dily z nej. Jinak ja z toho arca mam cim dal vetsi radost, treba otvirak na pivo je konecne fungujici zalezitost (nejen ze si usetris ten oteviraci a zaviraci ritual, ale uz s nim otevres i pivo pac ti tam neprekazi ... leatherman ) .. Upraveno 8. března 2024 uživatelem zceyee
African Odesláno 8. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 6 minutami, zceyee napsal: Tvl s tim pinem to vypadá .. divně. Me se dneska zas neozvali, tak jsem tam volal a prej to hledaj a poptavaji dostupnost a ze by mi to pripadne vymenili. Ted uz to znelo spis jako ze vi ze s tim bylo neco spatne (jinak by asi nerekl ze hledaji jestli nekde nemaji prislusenstvi k tomu kusu kdyby vedel ze to nebylo otevrene). Dle me cekaji na to az jim dojdou dalsi arc kusy (pac pin jako nahradni dil pochybuju ze sezenou) a poslou mi dily z nej. Jinak ja z toho arca mam cim dal vetsi radost, treba otvirak na pivo je konecne fungujici zalezitost (nejen ze si usetris ten oteviraci a zaviraci ritual, ale uz s nim otevres i pivo pac ti tam neprekazi ... leatherman ) .. Přesně, pin jen tak neseženou, ARC se naskladňoval teď a další kusy budou za tři, čtyři měsíce. A nevěřím že ho jen tak někomu sundají a dají tobě, to je z bláta do louže. Radím ti dobře, vrať ho v zákonné lhůtě a vem ho na savetheday, dokud mají. ARC je dělaný komplet na otevírání jednou rukou a absence pinu je velký handicap.... krabička je stejná, máš českou distribuci?
zceyee Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 (upraveno) před 5 minutami, African napsal: Přesně, pin jen tak neseženou, ARC se naskladňoval teď a další kusy budou za tři, čtyři měsíce. A nevěřím že ho jen tak někomu sundají a dají tobě, to je z bláta do louže. Radím ti dobře, vrať ho v zákonné lhůtě a vem ho na savetheday, dokud mají. ARC je dělaný komplet na otevírání jednou rukou a absence pinu je velký handicap.... krabička je stejná, máš českou distribuci? Ja bych pin stejne hned sundal (sem denne v DE). Krabice vypada stejne, ale je to jen nalepka tak jsem ji moc neveril. edit: z blata do louze to pro ne neni, pac jim zustane novej nuz bez pinu a ne nuz ktery nekdo par dni nosil (ono je to hned poznat jakmile se to nosi, treba na tom pilniku to hned zšedne). Jako jsem zvedavej jak to vyřeší, pochybuju že budou chtít arca zpátky (to já nechci hehe), takže mco možností nemají .. a pár měsíců čekat na díly .. to mi doufam ani nenavrhnou. Takže mi z toho vychází dvě varianty, 1) arca budou chtít poslat zpátky a vratej mi prachy (coz ja ani nechci, a oni taky nebudou chtit protoze ted uz je arc nosenej a pouzivanej). 2) nabidnou mi slevu sami od sebe .. Upraveno 8. března 2024 uživatelem zceyee
African Odesláno 8. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Jak píšeš, navrhnou slevu, ale já bych se pokusil ten pin sehnat, zeptám se ti, protože bez něj to je na nic, úplně ARC ztrácí své kouzlo tzv. free technology. Teď jsem s ním chvilku blbnul, nůžky pecka, a magnety dělají tedy kouzla. Ten bazmek se ovládá oproti mému milovanému Charge, jedna báseň tedy Prostor v pouzdru, řekl bych z důvodu nechání otevřeného nějakého po delší dobu používaného nástroje, velmi dobré. Aneb jak se říká, v pouzdru od čehokoliv není místa nikdy dost
dlubix Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Odesláno 9. března 2024 @African no huraaaa.... Konečně! Užívej! Je to skvělej tool. Jediné, co mi vadí, že díky němu už nedojde na můj Charge, Wave a ani na Signal se moc nedostane. Občas vezmu do kapsy Skeletool CX, ale taky už jen výjimečně.
African Odesláno 9. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2024 Před hodinou, dlubix napsal: @African no huraaaa.... Konečně! Užívej! Je to skvělej tool. Jediné, co mi vadí, že díky němu už nedojde na můj Charge, Wave a ani na Signal se moc nedostane. Občas vezmu do kapsy Skeletool CX, ale taky už jen výjimečně. Díky, koukám že toho máš taky plnou kabelu Wingman je kluka a zbytek na výlety různě střídám, tak to víš že ARC asi bude mít teď chvíli přednost, ale pokouším se používat všechny. Navíc je mám různě rozházené po baráku, tak když je třeba, chňapnu ten kterej se nachází nejblíž. Dneska jsem chtěl udělat testovací trek, holka se vzbudila v horečkách a hnedle je po plánech , ale už se na to železo moc těším... tak ať ti profi tool věrně slouží
African Odesláno 11. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2024 Konečně nějaké práce pro ARC kolem baráku a to otevírání kleští jednou rukou, to je mega frajeřina Na štaflích, v jedné ruce dráty, druhou otevřu ARC navrhnutý hlavně uživateli, šmik, hotovo, to je prostě pecka. Celé to funguje inuativně, a všechny nástroje dělají svoji práci na jedničku. Jediná výtka, že byl suchej jak egyptský velbloud, ani známka maziva, ale o to jsem se postaral. Četl jsem vcelku dost negativních recenzí, tomu nešla zavírat pilka, jinému nestříhali kvůli velké vůli nůžky, je toho všude dost napsáno, ale já mimo absence maziva tedy nemám jedinou výtku, je prostě úplně super
zceyee Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 @African tak music-city se k tomu postavili korektně, nabidli moznost vraceni dilu nebo slevu .. tedy vlastne dle ocekavani u korektniho prodavajiciho. Spis mam vzdycky radost kdyz nekoho korektniho potkam kdyz se resi nejaky problem.
African Odesláno 12. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2024 před 36 minutami, zceyee napsal: @African tak music-city se k tomu postavili korektně, nabidli moznost vraceni dilu nebo slevu .. tedy vlastne dle ocekavani u korektniho prodavajiciho. Spis mam vzdycky radost kdyz nekoho korektniho potkam kdyz se resi nejaky problem. Tak pevně doufám, že ho korektně vrátíš a koupíš si kompletní balení
zceyee Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 před 2 hodinami, African napsal: Tak pevně doufám, že ho korektně vrátíš a koupíš si kompletní balení Jako ze bych byl dva dny bez ARCa? A co kdyz budu potrebovat neco .. ucvaknout? To nepripada v uvahu. To radsi koupim druhyho do zasoby, ale tohle je moc velkej risk.
African Odesláno 13. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2024 před 13 hodinami, zceyee napsal: Jako ze bych byl dva dny bez ARCa? A co kdyz budu potrebovat neco .. ucvaknout? To nepripada v uvahu. To radsi koupim druhyho do zasoby, ale tohle je moc velkej risk. Ne, to nelze, to chápu Ale objednáš nový a jak přijde, starý vrátíš a do týdne máš prachy a nejsi bez ARCA ani minutu Jinak ten pin se jako náhradní díl neprodává, jen pro info. Ale to celé záleží na tobě, mě samozřejmě moc korektní nepřijde, když ti někdo pošle otevřenou krabičku s vybrakovaným příslušenstvím, ale to už je fuk, jsi rozhodnutý si ho nechat, tak ať ti pěkně slouží
Johanes Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Tak po deseti letech jsem si pořídil nový vercajk. Pracuji hlavně na německých letištích a poslední dobou mě dost prudili za “one hand knife” .Bere se to tu jako zbraň, naštěstí jsem se vždycky domluvil a dali mi ho do depositu a nevolali hned policajty jako jednou na kolegu. Takže Wave 2H byla jasná volba a Charge budu mít na domácí použití. Přes deset let používání,nespočetně pádů na beton a zmoknutí eviduji pouze zanedbatelnou vůli na kleštích
Johanes Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 V 8. 3. 2024 v 8:27, slabak napsal: Zdravim, dovolim si dotaz, kdyz to tak ctu. Na inzerat resim koupi Surge z DE, on je nejaky rozdil mezi modelem pro DE a napr. CZ? (chybejici pin napr.) Ahoj,záleží jestli byl dělaný přímo pro němce,nebo byl z normálního DE Leatherman trhu. Pro němce jsou bez pinů a výřezů na noži,protože to tam je prostě zakázaný,ale normálně tam koupíš i standardní s pinama i výřezama.Prostě Němci no
slabak Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Tak mi SURGE přišel, je to pořádnej macek. Bez pinu, s výřezem. Úplně nový, bez známek používání (inzerát měl v popisu skoro nový), s pouzdrem. V pátek odpoledne Němec posílal, včera ve 12 h mi volá pošťák, že mi veze balíček. Sakum prdum s poštovným z DE za 100 Euro. Nevím proč, ale pán mi do balíčku přibalil kožené pracovní rukavice, černé tkaničky do bot, bankovku 100 dánských korun a lístek viz foto. Milé....
Johanes Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Tak to nemá chybu,to potěší. Tu stovku si asi popletl s Tschechisch Krone
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se