Tomak Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Taky chovám na zahradě kudlanku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Netolerance, žraloka, ani manty jsem s hodinkami nestihl (hlavně že jsem je vždy měl na ruce a nedojde mi, že můžu foto i s hodinkama), tak jsem to napravil aspoň s volavkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Krtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května @Vitten nevypadá moc živě;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května před 1 minutou, Moty napsal: @Vitten nevypadá moc živě;-) Na naší zahradě platí: Mrtvý krtek = dobrý krtek. A naštěstí máme loveckého kocoura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května před 14 minutami, Vit napsal: Na naší zahradě platí: Mrtvý krtek = dobrý krtek. A naštěstí máme loveckého kocoura. To je jasný, s bývalým kočičákem sem měl taky foto k krtčím úlovkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Anadigi s krabom. Do ruky som ho radšej nebral 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Poslední a už dám pokoj ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Dnešní ranní fotoúlovek, Roháč obecný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června je to uzasny tvor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Hodinky na ruce, pod stolem slepice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Hodinky na ruce, pod stolem slepice. S tvým nickem se to dalo čekat. Super oživení, lidí, kteří fotí ptáky tu moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Máme je volně puštěné a ohrazené jen to co můžou zničit. Mají se fakt královsky. Sežerou na co přijdou, však taky jsou to pořádný kusy slepic. Soused je kupoval zároveň s náma a pořád, že je máme tučný, že nebudou snášet, protože se jim ucpou vejcovody, jeho slepice už to mají za sebou a naše pořád nesou. Serou si pod stůl, buď to sežere pes nebo to vezme průmyslovej vysavač. Jediný odkud je vyháníme je postel pro pejska a kočky, naše venkovní postele jsou vysoký dost. Akorát mě teda pořád oklobávají jeden strup na noze, a jdou lidem po pihách a bradavicích, asi si myslí že je to k jídlu. A samozřejmě po jídle jdou taky. Jsou obecně dost dravý. Takže jak tak přes léto mezi nima žiju, tak je občas vyfotím, většinou když po mě jdou. Pár fotek už jsem dával, ale teprve teď jsem trefil to správné vlákno. Slepice můžu jenom doporučit, skvěle zvíře, jednoduché, odolné, velice učenlivé, zábavné v kombinaci s ostatními zvířaty (máte vidět jak dokážou zatopit kocourovi nebo návštěvě s menším psem a jak zase legračně vyklízí cestu, když se zvedne Blažena) a v neposlední řadě snáší vejce a dají se sníst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se