Přejít na obsah

Hodinky a fauna

Pavel K.

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
před 14 minutami, Vit napsal:

Na naší zahradě platí:
     Mrtvý krtek = dobrý krtek.

A naštěstí máme loveckého kocoura.

To je jasný, s bývalým kočičákem sem měl taky foto k krtčím úlovkem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Máme je volně puštěné a ohrazené jen to co můžou zničit. Mají se fakt královsky. Sežerou na co přijdou, však taky jsou to pořádný kusy slepic. Soused je kupoval zároveň s náma a pořád, že je máme tučný, že nebudou snášet, protože se jim ucpou vejcovody, jeho slepice už to mají za sebou a naše pořád nesou. Serou si pod stůl, buď to sežere pes nebo to vezme průmyslovej vysavač. Jediný odkud je vyháníme je postel pro pejska a kočky, naše venkovní postele jsou vysoký dost. Akorát mě teda pořád oklobávají jeden strup na noze, a jdou lidem po pihách a bradavicích, asi si myslí že je to k jídlu. A samozřejmě po jídle jdou taky. Jsou obecně dost dravý. Takže jak tak přes léto mezi nima žiju, tak je občas vyfotím, většinou když po mě jdou. Pár fotek už jsem dával, ale teprve teď jsem trefil to správné vlákno. 😁 

Slepice můžu jenom doporučit, skvěle zvíře, jednoduché, odolné, velice učenlivé, zábavné v kombinaci s ostatními zvířaty (máte vidět jak dokážou zatopit kocourovi nebo návštěvě s menším psem a jak zase legračně vyklízí cestu, když se zvedne Blažena) a v neposlední řadě snáší vejce a dají se sníst.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...