Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele a ty bys fakt chtěl pučit na víkend hodinky na který nemáš? Co bys s nima dělal? Fakt by ti to nebylo blbý, vědět, že je v pondělí zase vrátíš? Já se to snažim pochopit, ale nedaří se..

A proc ne? U aut to tak bezne funguje a nikdo to neresi. Pujcim si na vikend Porsche, protoze CHCI a uadne takove otazky neresim.

Uz u puvodniho vlakna mi prisel ten vysmech takovy zvlastni.

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ivan_989: Je pravda, že takhle jsem o tom ani nepřemýšlel. Určitě je to taky zajímavá možnost - vyzkoušet si za nějaký peníz hodinky, které se mi líbí a plánuji jejich koupi a pak třeba po víkendovém užívání se rozhodnout, zda je doplatím nebo vrátím. Lepší než aby mi pak doma zbytečně ležely nebo bych je prodal s větším prodělkem.

Návštěvník Tada
Odesláno

to nemuzes srovnavat, jzida v pujcenym porsche je dle meho nekde jinde, nez puceny suby na ruce..

Čím? Jak? Když pominu to, že auto je přecejenom registrované v nějaké databázi a hůř se krade...

Odesláno

BMW - radost z jizdy, Omega - radost z tikani? to proste nejde srovnat, rekl bych. vikend s pujcenym porsche si muzes uzit,vikend s pujcenyma APeckama asi trosku min..

Odesláno

Porsche na víkend je možná větší pozérství než suby,kterých si nikdo ani nevšimne.

opak, porsche na vikend si pujcis, aby ses proste projel, rolex na vikend, to nevim k cemu..
Odesláno

to nemuzes srovnavat, jzida v pujcenym porsche je dle meho nekde jinde, nez puceny suby na ruce..

No samozřejmě chápu jak to mysíš, ale zkus se na to podívat i v tom světle, jakým tu někteří členové argumentují. Porsche si také půjčuješ, nemáš na něj, hraješ si na něco co nejsi.....neříkám, že je to stejné, ale určitou podobnost bych v tom také viděl. Člověku bude dělat dobře sedět v Porsche stejně jako nosit Rolexy. I kdyby to mělo být jen na omezenou dobu. Každý člověk se rád nechá hýčkat luxusem i když na něj nemá.

Ty jako majitel Rolexů asi nevidíš nic zvláštního na tom je mít na ruce, já zas nevidím nic zvláštního na tom, projet se v rychlém sportovním autě. Ale věřím, že pro spoustu lidí oboje může být zážitek.

Navíc by si někdo podle mě mohl hodinky půjčit i jen jako doplněk k oblečení - vezmu si pěkný oblek, bílou košili, červenou kravatu, pásek a lakýry......proč bych si k tomu nemohl půjčit červené rolexy ? Na nějakou významnou životní událost, důležité jednání atp ? Znám spoustu movitých lidí, kteří si třebva zrovna auta půjčují - protože jim přijde zbytečné je doma garážovat, starat se o servis, pojištění a další věci, když si je mohou kdykoli půjčit.

Odesláno (upraveno)

opak, porsche na vikend si pujcis, aby ses proste projel, rolex na vikend, to nevim k cemu..

- kdybych měl tolik Rolexů jako ty, tak bych asi taky nevěděl k čemu :D To je nemoc z povolání :D

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

- kdybych měl tolik Rolexů jako ty, tak bych asi taky nevěděl k čemu :D To je nemoc z povolání :D

Nemam problem Ti cokoli pujcit, kdyztak napis SZ. Jsou to jenom hodinky, takze pokud mas na garanci, a nebudes s nima lezt po skalach...

Na overeni stavu staci fotka, na stav strojku vibrograf. Oboje neni problem.

Odesláno

No samozřejmě chápu jak to mysíš, ale zkus se na to podívat i v tom světle, jakým tu někteří členové argumentují. Porsche si také půjčuješ, nemáš na něj, hraješ si na něco co nejsi.....neříkám, že je to stejné, ale určitou podobnost bych v tom také viděl. Člověku bude dělat dobře sedět v Porsche stejně jako nosit Rolexy. I kdyby to mělo být jen na omezenou dobu. Každý člověk se rád nechá hýčkat luxusem i když na něj nemá.

Ty jako majitel Rolexů asi nevidíš nic zvláštního na tom je mít na ruce, já zas nevidím nic zvláštního na tom, projet se v rychlém sportovním autě. Ale věřím, že pro spoustu lidí oboje může být zážitek.

Navíc by si někdo podle mě mohl hodinky půjčit i jen jako doplněk k oblečení - vezmu si pěkný oblek, bílou košili, červenou kravatu, pásek a lakýry......proč bych si k tomu nemohl půjčit červené rolexy ? Na nějakou významnou životní událost, důležité jednání atp ? Znám spoustu movitých lidí, kteří si třebva zrovna auta půjčují - protože jim přijde zbytečné je doma garážovat, starat se o servis, pojištění a další věci, když si je mohou kdykoli půjčit.

Mas docela pravdu. Ja bych klidne zaplatil zalohu a vysoky pujcovny na hodinky ktery si chci treba casem koupit. Treba JLC Master Chrono World. A po trech dnech bych zjistil ze je treba nutne potrebuju, a nebo naopak ze mi to nic nerika. Porad bych usetril, protoze kdybych je koupil, a nesedly me, tak bych se jich horko tezko zbavoval i pres slevu prekracujici cenu zapujcky. Problem je jen u kozenych reminku, ale u kaucuku a oceli? Staci ultrazvuk a dezinfence a hodinky budou v pohode. Taky mam k nekterym hodinkam osobni vztah a asi bych je z ruky nedal, ale ostatni, proc ne?
Odesláno

Nemam problem Ti cokoli pujcit, kdyztak napis SZ. Jsou to jenom hodinky, takze pokud mas na garanci, a nebudes s nima lezt po skalach...

Na overeni stavu staci fotka, na stav strojku vibrograf. Oboje neni problem.

Mnohokrát díky za nabídku. Jak jsem tu ale psal - já o to zájem nyní nemám - hodinky co jsem sháněl jsem tu již koupil. Na tento rok mám vystaráno :-) I když na příští....hodně se mi líbí TH Carrera - ale nikdy jsem je neviděl naživo a nikdy jsem je neměl na ruce - třeba by mi vůbec nesedly - tam by mě zapůjčení určitě zajímalo. Ale to opravdu až za rok :-)

Jinak moc díky za tvůj názor.

Tom

Odesláno

Žena, dýmka, platební karta a hodinky se nepůjčují!

Hned mě napadlo : žena se nepůjčuje ale musí být hezká jinak na ní budeš sám Posted Image

Jinak když je někdo ochoten zapůjčit a někdo chce půjčit tak proč ne ale osobně bych to neudělal , nebudu se chvástat něčím co není moje !

Návštěvník Tada
Odesláno

Hele s tou ženou to není tak horké... Swingers party a tak... :D

Ale žádnou obdobu s fajfkama a kreditkama neznám :D Tak proč by se nemohl udělat nějaký swingers klub na hodinky, ušetřilo by to hromadu peněz spoustě lidem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...