JAJA Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Pochlubte se s limitkama FORTIS... já jsem majitel B-42 DIVER L.E./100 fotky dodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 4. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Brácha má nejúlítlejší hodinky ... Fortis Andorra L.E./100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fortisman Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 nejakú limitku od fortisu by som mal...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 A co nějaký obrázek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Tohle bude super vlákno limitek, jake svět nevidel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 IQ jsou zajímavé jen se mi nepozdává ten tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Ťah a IQ? Kde si videl túto limitku na ťahu? Bez irónie, toto by ma zaujímalo, ešte som to v tejto kombinácii nevidel. Alebo myslíš ten kožený remeň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Mars 500. Šťastně jsme se potkali a vypadá to na delší vztah... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Zdravím, už jsem je tady jednou ukazoval, ale opakování je prý matka moudrosti. B-42 Official Cosmonauts Chronograph, titanová limitka (40/500) s karbonovým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Fortis B-42 Black Mars 500 ... Jsou na prodej, možná i výměna více zde : INZERÁT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Brácha má nejúlítlejší hodinky ... Fortis Andorra L.E./100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Přestože (nebo protože) B-42 Mars zůstávají u zdejších majitelů poměrně krátce, chtěl bych říci, že je mám od jara a baví mne stále víc...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Přestože (nebo protože) B-42 Mars zůstávají u zdejších majitelů poměrně krátce, chtěl bych říci, že je mám od jara a baví mne stále víc...:-) mě také baví , mám je zde od Pavla a nejem jemu děkuju ,,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Mám občas z Fortisu dojem, že robí iba limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Mám občas z Fortisu dojem, že robí iba limitky. prosím protože je to výborný marketingový tah a výborně se prodávají , lépe než "klasika".... ale máme z nich radost ať jsou to tak zvaně normální nebo "limitky".......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Otázka je, kolik ročně Fortis prodá hodinek daného modelu, jestli má spočítáno, že je to cca 2 000 ks na model, pak není nic lepšího, než udělat "limitku" 2012... :-) Já mám Spacematic 2012 limited edition na zeleném Nato.. Brousím si zuby na Mars 500 též 2012 "limitka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonemar Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Spacematic 2012 je povedený já mám Nato tiger meet 2010 limitku spokojenost,je to model pilot proffesional chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Teda, koukám, že moc fotit neumím - je to z Iphone a mám ještě binec na stole :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipG Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Tak jsem se stal také šťastným majitelem pravděpodobně limitky Fortis.Přidávám zatím jen foto z prodejního inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se