Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

steele, znáš můj názor na rolex, tak mě nezkoušej......:) Ale je jasné, že dostatečně silné plastové sklo je to nejtrvalejší, zejména zdůrazňuji pro všechny, zejména je-li vypouklé duté jako to naše. Tudíž je to nejvhodnější do sportovních hodinek - mimochodem, nevím, jeli to pravda, ale sklíčko odedávna používané do sportů bylo prý vždy daleko odolnější (asi tlustší), než sklíčka do ostatních primek (prim prosím vyvrátí, nebo potvrdí). Takže jsem eventuálně ochoten nějakou tu pětku dát za opravdu tlustý plast, tím chci naznačit - steel je měřítko - když to schválí, nemá to chybu :)

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak a slíbené varianty. BARVA NENÍ SPRÁVNÁ, NEBUDOU ČERVENÉ

varianta A/decebal cena cca 11.500,-, terním dodání 1.Q 2007 varianta B/steel, cena cca 13000,- termín dodání 2.Q 2007

konformní reedice, asi bych ani barevně nehýřil, šetřil bych výzva pro barevnou a grafickou vichřici!! Možná nejdivočejší kousek

ferrari.jpg ferrari452.jpg

varianta C/viktor cena cca 15.500,- termín dodání v roce 2007 varianta D/cigi, cena cca 16.000,-, termín dodání někdy v budoucnu

Vzhledem k ceně bych barevně nehýřil, ergonomické a pošouplé radikální, lapidární, drahé, extravagantní, ale bez datumu

ferrari41.jpg ferrari42.jpg

Navrhuji, aby každý hlasoval tak, že rozdá 4 body libovolně, tedy když přichází v úvahu jen 1 varianta, dám jí 4 body/ když je to buřt, dám každé 1 bod. Hlasování je zároveň přihlášení se do party - chlapské slovo platí! Já se tetelím očekáváním!! Hlasování uzavřeme v pátek 20.10.2006 12.00. Přihlásit se pak může každý, ale už jen v rámci vybrané varianty - počítám, že většina z nás bude výsledek akceptovat, to je ta zkouška týmové práce. diskuzi se meze nekladou, je vítána, hádačka se cení, argumenty a zápal jsou vyžadovány, tak pánové je to na nás :)

Ondraji, odklízeči, georgu, kamile, viktore, watchi, mnovaci (jen namátkou), kde jste chlapi, kurňa ????

Odesláno

Hledám to D forum, kde jsou ty barevný návrhy, ale nemůžu to najít. Poradíte mi. Jinak mě tahle akce zajímá čím dál víc. Ta barva ciferníku bílá káva by taky nebyla špatná. Myslím, že by to mělo být něco nového neokoukaného a jedinečného. Jinak semi to zatím líbí. Kdybych měl svůj strojek kal.68 po repasi ovlivňoje to cenu, nebo se s tím počítá, že si strojek každý dodá.

Odesláno

cigi na tej trojke si vymaz zbytok toho indexu. a urcite netocit. este par drobnych uprav (asi tak milion) a som na zozname!

Odesláno

skeletone - hlasuj prosím podle pravidel, by jsi moc rychlej :)

jurgene - no právě, že nikdo nevíme, jak to dopadne, víme jen, že to nakonec bude naše srdeční záležitost! Uvidíš, o co je to větší sranda, než si bohapustě vyhodit z kopýtka a zakoupit AP. Hlasuj!!! :)

Ještě musím kapinku dát návod:

Ta odvaha je v tom, že musíte vycítit, kde je největší potenciál dalších úprav a extravagancí a zůstat přitom v ceně - podle mě je to B, potom D, pak C, pak A.

Odesláno

Mne by sa najviac pacila varianta B s posunutou korunkou (bez pootocenia ciferniku), nosim hodinky odjakziva na pravej ruke a pri pootoceni uz asi neurcim cas (i ked aj to ma urcite caro). K variante C: rad by som zachoval farbu datoveho venca a ciferniku, a tak ako pise jurgen asi by som odstranil zbytok indexu (alebo lichobeznikovy otvor datumky, nadvezujuci na tvar indexu)

Mimo mojich pripomienok, je volba nasledovna:

omni c.2 hlasuje:

A--0

B--2

C--0,5

D--1,5

Odesláno

tomasek - vidíš, asi v ceně není . Ještě jsme to neřešili, taky není proč, řemen může mít každý jaký chce, stejně se musí časem vyměnit. Pro mě je důležité, že žlutý žralok je možné mít a to je výborný. :)

Odesláno
jurgene - no právě, že nikdo nevíme, jak to dopadne, víme jen, že to nakonec bude naše srdeční záležitost! Uvidíš, o co je to větší sranda, než si bohapustě vyhodit z kopýtka a zakoupit AP. Hlasuj!!! :)

cigi otazka je ci to maju byt "seriozne" hodinky alebo naka "blbost". ak to ma byt seriozne, to ma rovno zo zoznamu mozes vyskrtnut a nechcem to tu nikomu znevazovat umelecke dielo a ospravedlnujem sa ze som zasiahol do diskusie nevhodne, tento model sa mi bohuzial moc nepaci. ak to ma byt "blbost" a trebarz by na ciferniku mohlo byt nieco jako:

ROLEKS

popiči hodinky

25 jewels

to uz by som sa hlasil skorej, zas ale musis brat do uvahy ze si nemozem zobrat bar jake hodinky, na farbe bude velmi zalezat, aby ladili z mojimi teplakmi, pripadne sa odhodlam a kupim si knim specialne fitnes gate, aby som nabuduce v banke budil dojem serioznosti a nemusel sa pri vybere podpisovat dva krat!

takze hlasujem za nake "srandovne" prevedenie modelu A

A: 3

B: 1

C: 0

D: 0

a chcelo by to asi tensie a dlhsie rucky, troska decentnejsie.

Odesláno

Mně se zdá, že to pootočení ciferníku nefunguje jak má, problém je malý rozdíl v indexech mezi "11" a "12", při rychlém pohledu na hodinky by se člověk mohl plíst, mám obavu, že by to dobře fungovalo jen s arabskými číslicemi. Takže C a D (i když jsem to původně tlačil :)) zavrhuju. Asi bych se držel A a pohrál si s barvama, ale i B si dovedu představit. Blbý je, že nechci žlutý hodinky, chtěl bych tmavší, sytější ciferník a k tomu nějaký pěkně ladící světlejší otočný kroužek - ideálně podklad v barvě indexů čárečky a čísla v barvě ciferníku.

A: 3

B: 1

C: 0

D: 0

U cal. 68 je to přesouvání datumovky systémem zpátky na 10 pak přes půlnoc a znova, že jo, což je u hodinek, který si člověk vezme jen jednou začas trochu otrava, takže ještě by byla možnost vykopnout datum, ale to by pak byla zase šestašedesátka, kterou už máme v CHLE...?

Cigi psal:

Ondraji, odklízeči, georgu, kamile, viktore, watchi, mnovaci (jen namátkou), kde jste chlapi, kurňa ????

:) Bohužel, občas musím pracovat ... :(

Návštěvník Kamil
Odesláno

cigi necháš mi jedničku, když to dojde až do jedenácti?

Já bych byl pro variantu B, jenže s indexem na dvanáctce jako u A. Ty syslí zuby se mi ani trochu nelíbí!:(

Teď k barvám:

Jestliže indexy a výplň ruček nebudou čistě bílé (i kdyby byly, stejně časem lehce ztmavnou), ale v krémovém odstínu nebo řekněmě slonová kost - potom bych navrhoval číselník modrý. A otazka na PRIMA jestli mohou být okraje ruček místo nerezu také modré? Luneta samozřejmě krémová s modrým potiskem. A k tomu modrý řemen žralok nebo pštros s bílým prošitím, které se nošením také trochu ušpiní do odstínu indexů. Na řemenu překlápěcí spona leštěná nebo kartáčovaná podle pouzdra. Bavili jste se vůbec o pouzdře v jaké bude povrchové úpravě? Datový věnec v barvě číselníků, čísla v barvě indexů. Tak bude co nejméně rušit, ale nechal bych ho na 4:30.

Anebo ty barvy otočit, číselník krémový a indexy a ručky modré.:)

Odesláno

Začínám větřit... Nechci vám do toho znášet chaos, ale rozhodne-li se většina pro variantu A (něco jak navrhuje jurgen?), patrně bych o spolupachatelství vážně uvažoval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...