Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Steele a kamile, hlasujte podle pravidel!

Kamile, když nás bude jedenáct a prim ani nikdo před tebou nebude chtít tu jedničku, je tvoje!

Nebudu sem teď moc zasahovat až do pátku. Jenom - chlapi, když nemáte jednu jasnou variantu, jen variaci, tak si to prosím nechte až na potom, co bude vybraná základní hardwarová varianta. A kombinujte s logikou - nevidím například velký smysl, nechat datumku na tři a vyhazovat prachy za vynechání indexu, úpravu loga a podobně. Rovněž je mimo stav věci nehlasovat pro variantu B kvůli tomu, že se mi např. nelíbí index na 12 - mě se taky ještě úplně nelíbí, ale naznačuje, že v ceně je úprava indexů a kam se bude dál cesta ubírat.

Diskuzi o číslech naopak vítám, ta je aktuální v každém stadiu projektu. Pro barvy platí to samé. Jenom - pánové, zapomeňte prosím společenské barvy jako černou, bílou, hnědou, krémovou, zlatou, stříbrnou, béžovou a barvy, které už byly na existujících modelech(ta původní žlutá je ve skutečnosti okr). A taky běžné kombinace (vosy) - ty bych ponechal těm, co prodávají spoustu kusů na běžném trhu, eventuálně pro naše ultrakonzervy, co volí variantu A. To by bylo proti duchu projektu - svítivé jedovky na naše škodovky!!

prime - jen předběžné info pro další fázi, prosím - bylo by lze použít vaše nejaktuálnější logo z kupka le?

jurgene - jak měníš ty barvy????

Odesláno

Sorry ale nahrála se mi nerada úplně jiná fotka tak jsem jí smazal zkusím to znova!!! :-))) ale až večer musím teď do práce.

Odesláno

Jurgene - je to v podstatě legrace, ale je třeba se vyjadřovat hodinářsky, ne po čističsku obhroublým nápisem. Prim to totiž vážně brát MUSÍ, naprosto vážně. jde o ten rozdíl mezi sebeironií a parodií na druhé, nevím , jestli se nám to podaří, ale je nejvyšší můj cíl. Obávám se ale, že variantou A k němu přes veškerou snahu nedojdeme.

Odesláno

Mám mezisoučet: deset hlasujících (cigi, skeleton, omni, jurgen(podmínečně), decebal, pepik, viktor, bulli, zdenda, steel(podmínečně).

A 16 hlasů, B 17, C 3,5, D 3,5 - vy nejste ultrakonzervy, ale ještě něco mnohem konzervativnějšího!!! :) :)

Já to čekal, u linea l.e. by taky s náskokem vyhrála seriová verze, kdyby prim jasně neřekl, že to v tom případě nemá cenu a jde od toho! To platí pořád.

Odesláno
  pku napsal:
Sorry ale nahrála se mi nerada úplně jiná fotka tak jsem jí smazal zkusím to znova!!! :-))) ale až večer musím teď do práce.

Úplně jsi mě vyděsil :)

Odesláno
  cigi napsal:
Mám mezisoučet: deset hlasujících (cigi, skeleton, omni, jurgen(podmínečně), decebal, pepik, viktor, bulli, zdenda, steel(podmínečně).

A 16 hlasů, B 17, C 3,5, D 3,5 - vy nejste ultrakonzervy, ale ještě něco mnohem konzervativnějšího!!! :) :)

Já to čekal, u linea l.e. by taky s náskokem vyhrála seriová verze, kdyby prim jasně neřekl, že to v tom případě nemá cenu a jde od toho! To platí pořád.

Jenže tohle není seriová verze, tohle je replika. A 17 bodů pro B jsem nenapočítal.

Odesláno

Decebale - varianta A je seriová replika seriové verze, abych byl přesný - má ji už kde kdo, prim má na skladě všechny komponenty, navíc bylo vyrobeno asi milion kusů původní serie. Myslím, že by to ani nemělo mít nárok na označení limitovaná serie.

Počítal jsem steela, to bude ten rozdíl. bez něj je 9 hlasujících A 16, B13....

Odesláno

To otáčení ciferníku mi připomíná, jak jsme ve škole všichni měli na hodinkách studentský čas. Hodinky se nosily na vnitřní straně zápěstí a ručičky se nastavily tak, že místo 12 byla trojka. Při podpírání hlavy rukou se nemuselo ani otáčet rukou a bylo vidět, kdy bude zvonit :D

Odesláno

Udělejte např. korunku na druhé straně a máte hned jednoduché odlišení.

Barvy jsou jen tak, četl jsem cigiho příspěvek.

Odesláno

Výborně ondraji, hodinky pro leváky, další pěkná možnost ! Jen jestli se nebude muset přetisnout datový věnec a/nebo upravit čudlíky zespodu ciferníku. :)

Odesláno

Když budeš otáčet strojkem a datový věnec zůstane stát, tak dostaneš hřídelku na druhou stranu bez potřeby změny čehokoliv.

Dokonce i pouzdro zůstane. Jen ty nožky ciferníku budou obráceně :(.

Odesláno

Me jako levakovi korunka na druhe strane nevadi, neb hodinky nosim na pravacce. Kupodivu se mi libi Cesilkova svitiva zelena. Ta fialkova je opravdu sila, tu tipuju na cigiho. ;)

Odesláno

staci namalovat cifernik hore-hlavou a hodinky si dat opacne (tiez hore hlavou). :)

a pravaci budu mat modifikaciu "hodinky hore hlavou" a lavaci zase hodinky pre lavakov. kam sa hrabe reverso :lol:

Odesláno
  cigi napsal:
Jde jen tak otočit datovým věncem? Pak je to finančně jako C.

Proč bys otáčel věncem ? Jen nasadíš ručky jinak, aby palec přepínal jindy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...