X-Bob Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 teda, podle foto nejhezčí je ten Libor Bouček zamlada, když byl ještě holka :D
zdenda Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Na chlapy nejsem, kdo je ta osoba , ta vlevo nahoře je nejhezčí :D
omni Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 tak teraz si dostal viac ludi Akurat ak dobre chapem LB je cistic?
pepik Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Obrazky od onrdry mna utvrzuju že tie tzv.pieskove opticky pekne zvacsuju.
Návštěvník Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 kolko farieb ma byt dokopy na tych hodinkach? cigi daj naky priklad (fotku/obrazok inych hodiniek) jak si prectavujes te farby.. mne teda furt neni moc jasne jak velmi to ma byt kolotocarske, srandovne a decentne. aby som isiel prikladom prikladom: 3 farby: biela, modra, cierna (netvrdim ze to tak musi byt, alebo ze to tak chcem, len zatial neviem "zcoho si mam vyberat")
Prokop Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 prime - jen předběžné info pro další fázi, prosím - bylo by lze použít vaše nejaktuálnější logo z kupka le? To nejspíš neprojde - jde o autorskou grafiku, která je vázána na sérii František Kupka.
cigi Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 prime - je to opravdu škoda, ale nedá se nic dělat, doufal jsem, že je to nová verze vašeho loga, použitelná například pro limitované serie, ach jo. Jaké logo tedy schválíte (předpokládám variantu s upraveným ciferníkem) - původní prim sport, nebo nové prim manufacture 1949? jurgene - LB áha - toho už jsem v televizi přiznám se viděl (tu holku ještě ne). Myslel jsem totiž donedávna, že LB je ten kabrňák, co na náklady ministerstva zahraničí obletěl celou zeměkouli křížem krážem, a proto že chceš celou serii leteckých jakobreilí věnovat jeho imeni. No nevím ale , čím tě tak uchvátil normální televizní mluvič. barvy - tohle je opravdu ušláplá verze pro hodného chlapečka blonďáka LB, jinak je zcela v pohodě. Já (a ještě třeba decebal a další) - jsem tu kárán za to, že si furt cintám pentli - bychom navrhovali agresivní auťácko závodnický barvy (vzorem je závoďák škoda 1000 MB) , ta modrá s černou a bílou to jak uznáš nejsou (leda tak závody veteránů - ale to nakonec 1000 MB je, že . Můj návrh by byl nedělat lunetu standartní, tedy ani bílou ani černou, aby byla nezaměnitelná k naší limitované serii. Když umíš měnit barvy, tak udělej ty dvě varianty, co popisuju, nebo mě ty barvy měnit nauč. Jinak jsem výše popsal zásady, ale jak píšu, neumím to dát do počítače, jsem pastelkový typ. Omni - ne to zdaleka není čistič, taky mu breilexy neslušej. :) Teď mě napadá, jurgene, když chceš za každou cenu parodovat breitling (vybral bych jinej model - tenhle není leteckej), což ho věnovat tomu sekáčovi, co dva roky strávil v eroplánu (viz výše) a místo toho zbytku indexu vedle datumky napsat DATUM (breile tam píšou DATE) :)
Prokop Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 U těchto hodinek bychom si nejspíš obhájili použití původního Loga PRIM SPORT.
decebal Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 No já začínám mít dojem, že ta Jurgenova kombinace se mi líbí čím dál víc, právě pro to retro. Ale uvidím, co z vás ještě vypadne. Stejně tak ještě nevím, jestli nepůjdu do přesné repliky. Ta datumovka tam kde je, se mi prostě líbí.
cigi Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 prime - i u té posunuté datumky? chci mít jistotu! I u korunky pro leváky???
cigi Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 I varianta A může mít jakés takés pokračování, například i k levácké korunce...
Bulli Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 cigi to se ti povedlo, to jak si posunul logo, má to docela šmrnc, myslím variantu 1. Taky mě napadlo co udělat ciferník bílý a lunetu také a všechny indexy modré či červené, nebo jinou barvu.
Viktor Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Mně se docela líbí logo u devítky, dobrá práce Cigi, jen nevím, na co tam je to JEWE na druhé straně? Pokud by se dělal datový věnec v barvě ciferníku, nerámoval bych datumové okénko, ale když je datum na trojce, pak se mi zdá datový věnec v barvě zbytečný, to má hlavně význam u pozice 4:30.
Ondraj Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Dovolil jsem si malou legraci , aby to tu nebylo moc smutné. V žádném případě tímto neznevažuji tento projekt.
VS Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Dovolil jsem si malou legraci , aby to tu nebylo moc smutné. V žádném případě tímto neznevažuji tento projekt. Hezkýýý. A jak se to ovládá?
pepik Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Logo na trojke pred datumom vyzera skvele.Kde su všetci sportkári.Ja tie naše športky aj ked nas bude menej chcemmm.
cigi Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 jméno číslo A B C D cigi? 1. 0 1 1 2 omni 2. 0 2 0,5 1,5 decebal 3. 4 0 0 0 pepik 4. 2 2 0 0 steel 5. 0 4 0 0 bulli 6. 1 3 0 0 skeleton 7. 1 3 0 0 zdenda 8. 0 2 2 0 mnovace ? 9. xmenm ? 10. cigi 11. jurgen 12. 3 1 0 0 viktor 13. 3 1 0 0 celkem 10 14 19 3,5 3,5 takže je 12.11 uzavírám hlasování. Tabulka je akruální, co se týká výsledků. Je nás 10, vyhrála varianta B s 19 hlasy, pouze decebal si ji bohužel nedovede představit - dal jí nulu, takže se může v klídku rozhodnout, jestli nepůjde raději do repliky. nebo to sfoukne s náma.
Skeleton Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Tak a muzeme pokracovat ... ted uz na navrhu "B" ... A s korunkou pro levaky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se