Skeleton Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Tak ji dame (korunku) na 12 at ma asiat cepicku :-) (jehlanovitou)
cigi Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Ano dali , je to cena. A taky to, že stávající průměr 38mm při relativně plochém pouzdře považujeme za dostatečný. Luneta má navíc sloužit jako rozšíření ciferníku (ne jako ty ferrari, kde jej rámuje a opticky zmenšuje) a to barevně i materiálově (plastové sklo), takže to vlastně budou hodinky c ciferníkem průměru 37mm a 0,5 mm obroučka - a to je úctyhodná proporce!
Skeleton Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 ... ale vazne ... nejakou finesu by to chtelo, ne?
Návštěvník Kamil Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 bila 0 zluta 4 modra 0 zelena 0
cigi Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 jméno číslo bílá žlutá modrá zelená kamil 1. 0 4 0 0 omni 2. decebal 3. pepik 4. steel 5. bulli 6. 1 2 1 0 skeleton 7. 0 4 0 0 zdenda 8. jurgen 9. viktor 10. 0 3 1 0 cigi 11. 0 3 0 1 celkem 7 1 24 2 1 Nová aktualizovaná tabulka hlasování o barvě ciferníku.
cigi Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Skeletone chtělo by to parádičku, věru chtělo - a spěchá to, dokud nás není moc - pak už žádná frajeřinečka neprojde. MYSLETE !!
omni Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 omni hlasuje: bílá 0 žlutá 4 modrá 0 zelená 0 skor som nemohol, pracoval som...
pku Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Přátelé a co dát korunku na desátou hodinu výhoda je ta že hodinky mohou na ruce natahovat jak leváci tak praváci a dále bych změnil design tím že bych na lunetku nedával časovou stupnici ale směrovou hvězdici s písmeny N,S,E,W a zbytek čárky po deseti stupních a hned to získá malinký nádech leteckých hodinek ale hlavně to bude jiné.
31682 Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 31682 - na které končetině myslíš, že nosíme hodinky? Naostro pod hubertusem Piš si, že až si zítra půjdeš po pár pivech ulevit, tak vyběhnu za tebou Cigi, nechci poplivat práci, kterou jste na tom pod tvojí taktovkou udělali. Jenom mám dojem, že se snažíte o individualizaci za každou cenu a k ničemu dobrému to nepovede. Jiné barvy, kvalitnější sklíčko atd.? Určitě! Ale nic lepšího nevymyslíte, ty hodinky jsou jednoduchá a přímočará klasika, cokoliv dalšího je strhne. Uvedu možná špatný příklad, ale je to stejné jako nacpat ukazatel nátahu na letecké hodinky.
cigi Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 31682 to snad je jasný, jak to myslíš, nemusíš hned všechno překládat do korektního jazyka - zaprvé ta klasika není ani jednoduchá, ani klasická, ale my už jsme to myslím vylepšili - od začátku tvrdím, že nesnáším tu srostlici indexu s datumkou na 3 a hle - už mám pár spojenců. Taky se nechceme drbat za levým uchem pravou rukou, jen nechat průchod fantazii - snad tě taky něco napadne, co tohle, nezabere? No , alspoň jsem uvolnil 12, aby byl prostor na skopičiny.
cigi Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 jméno číslo bílá žlutá modrá zelená kamil 1. 0 4 0 0 omni 2. 0 4 0 0 decebal 3. pepik 4. 0 4 0 0 steel 5. bulli 6. 1 2 1 0 skeleton 7. 0 4 0 0 zdenda 8. jurgen 9. viktor 10. 0 3 1 0 cigi 11. 0 3 0 1 celkem 7 1 24 2 1 Nová aktualizovaná tabulka hlasování o barvě ciferníku. jde to jako po drátku, fantazie, pánové - a to jsem ještě nenapsal, že se edice uzavírá na 11 kusech! To pak uvidíte ten frmol
31682 Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 od začátku tvrdím, že nesnáším tu srostlici indexu s datumkou na 3 a hle - už mám pár spojenců. Jo, tohle mě už také napadlo. Řešil bych to tak, že datumka by měla stejný tvar a velikost jako vnitřní menší index na 3. Kolo s datumem by mělo barvu indexů a číslice v barvě vhodné k barvě ciferníku. Datum by se pochopitelně muselo posunout víc ke straně a to by neslo další problémy, ale řešitelné. Detaily až zítra na burzičce. Pak to snad někdo zvizualizuje
Cyber Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 od začátku tvrdím, že nesnáším tu srostlici indexu s datumkou na 3 a hle - už mám pár spojenců. Jo, tohle mě už také napadlo. Řešil bych to tak, že datumka by měla stejný tvar a velikost jako vnitřní menší index na 3. Kolo s datumem by mělo barvu indexů a číslice v barvě vhodné k barvě ciferníku. Datum by se pochopitelně muselo posunout víc ke straně a to by neslo další problémy, ale řešitelné. Detaily až zítra na burzičce. Pak to snad někdo zvizualizuje O 15%větší pozdro, datum v týdnu a v měsíci, safír, a jdu do toho. Jedno jestli v modré, černé nebo žluté variantě. ( pískovou nemusím )
decebal Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 31682 - na které končetině myslíš, že nosíme hodinky? Naostro pod hubertusem Piš si, že až si zítra půjdeš po pár pivech ulevit, tak vyběhnu za tebou Cigi, nechci poplivat práci, kterou jste na tom pod tvojí taktovkou udělali. Jenom mám dojem, že se snažíte o individualizaci za každou cenu a k ničemu dobrému to nepovede. Jiné barvy, kvalitnější sklíčko atd.? Určitě! Ale nic lepšího nevymyslíte, ty hodinky jsou jednoduchá a přímočará klasika, cokoliv dalšího je strhne. Uvedu možná špatný příklad, ale je to stejné jako nacpat ukazatel nátahu na letecké hodinky. jo, pod to se podepíšu. cigi, já už taky nabývám dojmu, že to vypadá, že se tady soupeří o to, kdo těm hodinkám provede větší schválnost. není to škoda? hlasuji zatím takto: bílá 0 žlutá 2 modrá 2 zelená 0 a jen opět upozorňuji na to, že původně se to jmenovalo " Replika PRIM SPORT I gen.L.E. ale chápu, že nemusíme mít na všechno stejný názor:).
Dali Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 od začátku tvrdím, že nesnáším tu srostlici indexu s datumkou na 3 a hle - už mám pár spojenců. Jo, tohle mě už také napadlo. Řešil bych to tak, že datumka by měla stejný tvar a velikost jako vnitřní menší index na 3. Kolo s datumem by mělo barvu indexů a číslice v barvě vhodné k barvě ciferníku. Datum by se pochopitelně muselo posunout víc ke straně a to by neslo další problémy, ale řešitelné. Detaily až zítra na burzičce. Pak to snad někdo zvizualizuje O 15%větší pozdro, datum v týdnu a v měsíci, safír, a jdu do toho. Jedno jestli v modré, černé nebo žluté variantě. ( pískovou nemusím ) Vida jsem rád, že nejsem sám komu se zdají prťavé. Kdyby byly větší tak se nerozmýšlím. Stačilo by 10%.
31682 Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 jen takový návrh ??? Ne, to není ono. Aperturu udělej v původním šikmém tvaru indexu, orámování tam zůstane. Nedávej tam název dne (na to zatím nemáme kalibr), jen číslo v měsíci. Pozadí na kterém bude datum udělej shodné s barvou ostatních indexů. Vlastní barva číslic bude vhodná k barvě číselníku. Zatím neutrální černá?
31682 Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 O 15%větší pozdro, datum v týdnu a v měsíci, safír, a jdu do toho. Jedno jestli v modré, černé nebo žluté variantě. ( pískovou nemusím ) Jo, máš recht. Ale představ si tu cenu Za to bys koupil třeba Omegy, které splní obdobné požadavky. Je to tak? Takže já bych do něčeho podobného také s radostí šel, ale to jsme zase u cen, u kterých jsou v ELTONu ochotni hrábnout na práci a ty já nehodlám akceptovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se