Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  VS napsal:
  pavel23 napsal:
Bulli: vyjde to kolem 15 tis. nechám ti mou trojku, já tu červenou neděli nestrávím. Půjdou jedničky na renovaci.

Já tu červenou neděli považoval za vtip a vy to fakt myslíte vážně? To jako každý měsíc budete měnit datový věnec, jak zrovna vyjdou neděle? :D

Máš bod.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  mechano napsal:
  VS napsal:
  pavel23 napsal:
Bulli: vyjde to kolem 15 tis. nechám ti mou trojku, já tu červenou neděli nestrávím. Půjdou jedničky na renovaci.

Já tu červenou neděli považoval za vtip a vy to fakt myslíte vážně? To jako každý měsíc budete měnit datový věnec, jak zrovna vyjdou neděle? :D

Máš bod.

Dva body.

Odesláno
  damankapsky napsal:
  mechano napsal:
  VS napsal:

Máš bod.

Dva body.

Fajn. Jaké hodinky dostanu za dva body? :D

Odesláno
  VS napsal:
  pavel23 napsal:

Hele, tyhle hodinky jsou jenom pro frajery, co už maj našetříno, takže červený můžou bejt všecky čísla :-D

Cigi: já vím, že se to dá opravit, ale stejně se mi nechce odírat hodinky za 15 kkč...

Odesláno

jinji - máš 14 - nastuduj posledních 10 stránek a hlasuj!

pachollini - je fakt, že si je můžeš pověsit i doma na hřebík, ale máš recht, tohle nejsou hodinky do džungle, jeskyně, hlubiny, na houby, na to jsou příliš krááásný ! :D

vlahu, bohužel, výměna lunety u sportI je prý daleko obtížnější, než u sportII. Ale přibalit si každý jednu náhradní bych doporučoval, to je dobrý nápad, zkonzultujeme to s primem.

31682 - 500,- za frézování je můj laický odhad, kolik to fakt stojí? Ze mě by za to prim jistě vymáčk i víc, ty kalený nápisy jsou jak na quarzky.

kvituju s povděkem, že to tady zase ožilo fórkama :), ale nesmí nás to odtáhnout od práce - zbývá nám to dýnko!

K červeným nedělím - na co měnit datový věnec a poníženě se podřizovat zmatenému systému dělení roku? Když ti tvoje elton sport ukáží červené datum, je den pracovního klidu a basta. Vše ostatní je balast, konvence..... Proto navrhuji to dělení sudá/lichá.

Odesláno
  cigi napsal:
31682 - 500,- za frézování je můj laický odhad, kolik to fakt stojí? Ze mě by za to prim jistě vymáčk i víc, ty kalený nápisy jsou jak na quarzky.

Potřebuji udělat věnování na hodinky, ale skutečně frézované a kvalitu. Jedná se o relativně jednoduchý text, žádný obrazec a zdobení. Zatím jsem nedostal nabídku pod 1500 Kč. Jen pro přesnost, neoslovil jsem s tím ELTON, takže 500 Kč by byla příjemná cena.

Odesláno

to cigi: jsem pro KillBilla, datumovku bych klidně udělal sudá/lichá červená na bílém / bílá na červené

Jen ať je to výrazné.

Teď jsem viděl černý číselník s tmavě červeným popisem a za šera se to skoro nedalo přečíst.

Pepa

Odesláno
  cigi napsal:

Nedávno jsme to v Neustadtu rozebírali a mám dojem, že frézování nápisů na dýnku bylo 600-800Kč nebo tak nějak (taky Sport I).

Odesláno

jinjo, šmarjá, sudá/lichá je vtip, šlo by to, ale prodražilo by se to ! Máš 4 hlasy a můžeš je rozdat libovolně černé, nebo červené, nebo oběma. Zatím ti píšu 2 - 2, tedy nerozhodně. Killbill 4.

Odesláno
  cigi napsal:
jméno        číslo index12: jednoduchý / dvojitý/         luneta:  killbill/ vosa / kombivosa/ kanárek    datumka: černá / červená

kamil           1.                       2               2                             4         0            0           0                            4               0

omni           2.                       0               4                              4         0            0          0                             0               4

pavel 23      3.                       0               4                              4         0            0          0                             4               0                              

francin        4.                       2               2                              3          1           0          0                             0               4

steel           5.          

pepik          6.                       0               4                              0           4          0           0  (cigi)                   0              4  (cigi)

skeleton      7.                      0               4                              4           0           0          0                             0              4

vlah           8.                       0              4                               2           2            0          0                            4              0

olda           9.                       3               1                             0            4            0          0                            2              2

typograf    10.                      0               4                              4            0           0          0                             4              0

cigi           11.                      0               4                              0            4           0          0                             0              4

eda          12.

sup předběžně 13.

jinjo          14.                     0               4                              4             0            0          0                           0               4

celkem       11                     7               37                           29          15           0          0                            18            26

stav hlasování 26.02. 12.00

Prosím o doplňky, změny a hlasování, uzávěrka v pondělí 26.02.2007 12.00. Kdo se cítí přihlášen, měl by hlasovat!

Aktuální tabulka hlasování, kdo má výhrady, ozvěte se, nedorozumnění ihned napravím !

Odesláno

Pánové, končí hlasování o indexu a o lunetě, je jasné a tohle je vítěz:

killbillC4red.jpg

Barva data je těsná, takže, kdyby někdo změnil názor, zejména, ti, co nehlasovali, nebo ti, co to mají 2:2, tak to do pondělí 05.03.12.00 ještě lze změnit na:

killbillC4.jpg

Jedu totiž mimo Prahu, návrat právě v pondělí.

Odesláno
  cigi napsal:
Zbývá nám dýnko, bude prosklené, to je myslím už odhlasované. Co ale není, je technologie rytí nápisů, jsou pokud vím 2 možnosti:

A. parciální kalení - to je v ceně

B. frézování - příplatek (bez záruky tuším 500,- až 800,-), ale podle mě se bohatě vyplatí

takže hlasuju pro B frézování.

A dále, co tam napsat, že. Máme k dispozici 6 polí mezi zářezy pro otvírák. Vzhledem k tomu, že na cierníku je bohudík spoře informací, navrhnul jsem : A

chronomag 2007 / No.xx/xx / manufacture / prim 1949 / czech made / prim cal. 68 - to aby bylo jasný, na co čovek zírá:)

je taky možnost češtiny a technické údaje bez značky výrobce a czech made dát někam dospodu ciferníku: B

chronomag 2007 / č. xx/xx / prim kal. 68 / 17 rubínů / nározuvzdorné / vodotěsné 4 at - to je tribut nápisu na původním dýnky, tuším, že to tam tak bylo.

hlasujte, prosím, TEĎ !

Po diskuzi jsem změnil cenu frézování na 500,-až 800,-, Prime, mohl byste to definitivně nacenit, prosím?

Odesláno
  cigi napsal:
jméno        číslo    dýnko: kalené / frézované/                   dýnko: A anglicky / B česky               datumka: černá / červená

kamil           1.                     0               4                                         0                4                                      4               0

omni           2.                                                                                                                                           0               4

pavel 23      3.                                                                                                                                          4               0                              

francin        4.                       0               4                                         0               4                                      0               4

steel           5.          

pepik          6.                      0               4                                          0               4                                      0              4  (cigi)

skeleton      7.                      0               4                                          0               4                                      0              4

vlah           8.                       0               4                                          0               4                                      4              0

olda           9.                                                                                                                                            2              2

typograf    10.                      0                4                                         0               4                                      4              0

cigi           11.                      0                4                                         2               2                                      0              4

eda          12.

sup předběžně 13.

jinjo          14.                      0                4                                         4               0                                     0               4

celkem       8                       0               32                                         6             26                                    18             26

stav hlasování 26.02. 12.00

Prosím o doplňky, změny a hlasování, uzávěrka v pondělí 05.03.2007 12.00. Kdo se cítí přihlášen, měl by hlasovat!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...