Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím,že minimalismus je  etablovaný umělecký směr. Stále mě udivuje co ještě dokáže ukazovat čas. Bez ironie. Těch zbytečných koleček a nákládů jinde....

Odesláno

Byl jsem docela překvapen, když hodinář otevřel tyhle hodinky Police kvůli výměně baterky:

post-7426-0-79574800-1385125782_thumb.jpg

(více o nich je tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36865-police-evade-blue/?p=564819 )

Uvnitř je prý low-end Miyota (2115?) - za ty peníze (skoro 4 kKč) bych čekal něco lepšího. Na druhou stranu, i s touto Miyotou:

- vše funguje, jak má

- přesnost cca +5 s od letního k zimnímu času

- životnost baterky (běžné malé) cca 2,5 roku u mě, nevím, jak dlouho kde předtím ležely.

Další fakt je, že je nosím minimálně.

Odesláno

The One začaly jako firma boom binárních hodinek. Slučovat designovky s odpadem typu police je buď neznalost nebo zaujatost. Podívej se třeba na Nooka nebo Starckovky.

Odesláno
  V 23. 11. 2013 v 11:29, azeppelin napsal:

The One začaly jako firma boom binárních hodinek. Slučovat designovky s odpadem typu police je buď neznalost nebo zaujatost. Podívej se třeba na Nooka nebo Starckovky.

a ty považuješ ty blikající hračky za hodinky? Já v tom vidím pouťový odpad, digitálky Casio jsou oproti tomu HH :lol2:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Při úklidu jsem našel Armani hodinky s no-name japan strojkem, které jsem nosil ještě dávno před chronomagem. Stav po cca třech letech denního nošení. Pro porovnání přidávám reklamní Tonino Lamborghini s myotou.

IMG_6785.jpg

Odesláno

Je super že se řeší nějaká kvalita konkrétně MIYOTA 2035 stojí od 45 kaček dokud se do ní nedostane voda jde stále a hlavně je na světě zhruba 25-30 let a žádná změna. A pokud byla udělána tak se vrátilo na to původní. Co se týká chrona od Miyota jsou taky slušný. Dávají se do všeho od replik po značkové. Co považuji k zeblití je značkovej SWISS na baterku montovanej v Číně a cenou od 5000 nahoru.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Nepatří to zrovna mezi fashion hodinky , ale.... cca v roce 2004 jsem koupil tyto hodinky s miyotou OS20 (v té době na ikup.cz, aukro teprve začínalo a nevěřil jsem, že se nějak zvlášť chytne) a sloužily výborně dlouhá léta. popravdě sloužily spokojeně až do objevení chronomagu, od té doby se můj hodinkový styl tak nějak změnil ;-). 

Každopádně chci říct, že miyota zase tak špatný strojek není a vydrží i nárazy i plavání, včetně moře :-)

post-20230-0-74104800-1393848555_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

tak OS20 od Miyoty je jeden z nejvíce používaných quartz hodinkových strojků na světě, ověřený v různých značkách i neznačkách (vč. samotného Citizenu), pravděpodobně nebude důvod ke stížnostem... :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

moja davna minulost ... este pred chronomagom boli Festiny, niekolko Emporio armani, niekolko fossil atd... cca 12 kuskov fashion znaciek. Dnes ked spocitam nakup tychto hodiniek... chce sa mi plakat :-( hlavne nad poslednym nakupom z tejto kategorie Burberry sport swiss made za cca 600 eciek z klenoty aurum.  Po chronomagu prisli Tag heuer, Breitling..... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...