Přejít na obsah

Seiko 5 sports Atlas nebo Seiko Monster_dilema-poraďte

Doporučené příspěvky

Odesláno
  ravod napsal:
Alpinisty se mi taky líbí, ale ty asi u nás neseženu a s nákupem z venku nemám zkušenosti. A cena bude taky asi vyšší.

doufam ze je nechces kupovat u nas...

Odesláno
  ravod napsal:
Dnes už vím, že chci automaty od Seika, ale nemůžu se rozhodnout. Poraďte. Monstery nebo Atlasy

Atlasy, libi se mi vic :)

Ale jako sportovni hodinky by oranzova monstra byly asi lepsi. Designove.

Odesláno

V žiadnom prípade nekupuj Monstery!!!! Mám ich od stredy, tri dni som nevidel telku, v noci sa budím pretože sa mi zdá že svitá,pozeriem na ruku a to monstrá, asi budem spávať so slnečnými okuliarmi, neviem čo vystrájal s nimi Kubson, snáď dáke woodoo alebo čo ale idú +1 s denne, na PC mám plochu Seiko Blue Monster, doma sa so mnou už nebaví ani kredenc,toto predsa nie je život, varujem Ťa :)

Odesláno

Je to otázka vkusu mě se hrozně líbí Seiko 5 Sports /SKZ 211K1/ Atlas/Black Dial a chystám se na ně, že si je co nejdříve pořídím :o).

Odesláno

Máte někdo ty Atlasy? Viděl jsem pár fotek a zdá se mi, že mají vystouplé sklíčko nad lunetu. To mi nepřijde moc praktické. Je to tak nebo jsem viděl blbé fotky? Poraďte.

Odesláno
  ravod napsal:
Máte někdo ty Atlasy? Viděl jsem pár fotek a zdá se mi, že mají vystouplé sklíčko nad lunetu. To mi nepřijde moc praktické. Je to tak nebo jsem viděl blbé fotky? Poraďte.

Viděl jsi blbé fotky. Sklo je ploché a lícuje s lunetou.

Odesláno

No, ale i tak asi budou na zacházení citlivější než Monstery. Žiju aktivním životem spojeným s různými sportovními aktivitami a vyžaduji, aby to hodinky absolovaly se mnou. A ty Monstery vypadají alespoň na pohled bitelněji a sklíčko je mám pocit také více utopené.

Odesláno

mam atlasy - jsou to hodinky jez si beru na firemni akce tedy kdyz predpokladam, ze se trochu cinknu a nebudu koukat na to jestli s hodinkama vrazim do futer nebo ne. krome drobnych oderek na tahu jsou porad ve 100 proc. stavu. a vypadaji na ruce K...va dobre. muzu doporucit..

• po měsících...
Návštěvník milosklikar
Odesláno

O monstrech se tu psalo již často a mnoho. Zajímá mne ta často zmiňovaná "masivnost". Zvláště při průměru kolem 40mm. Např. Divers při 42mm zase až tak velké nepůsobí. Nemá prosím někdo fotku společně s jiným modelem pro srovnání? Třeba s Atlasy nebo Divers. Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...