ZoSo Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Dobrý den. potřebuji poradit s výběrem hodinek do práce.Předem bych rád zdůraznil že nejsem odborník, ani fajnšmekr, takže nedocením tu či onu značku pro její nepochybné kvality.o co mi jde - pracuji jako zahradník, mám tedy většínu času ruce v hlíně, pod vodou, jsou vystavovány otřesům, nárazům, hrozí poškrabání sklíčka. Mé mimopracovní aktivity jsou podobného rázu.Co tedy očekávám - vodotěsnost, mechanickou odolnost, přehlednost - potřebuji vědět kolik je a kolikátého že sem to v práci (budík by nevadil, ale neni podmínkou), nic víc a protože hůř vidím tak nechci lovit nějaké brebery..... Dal bych přednost digitálkám, ale nebráním se ani ručičkám. Lehkou konstrukci, která mi na ruce nebude vadit. Kov, guma - nevadí mi ani jedno. Cena do 3000Kč.Za rady moc děkuji.
financ Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Casio G-shock, na výběr je řada modelů, určitě si vybereš
ZoSo Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 na g shocky jsem koukal, trochu mi nevyhovují robustnější stavbou a zásadně mi nevyhovují nepřehledností a naprostou přeplácaností displaye...
Adam99 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Některé jsou i přehledné, mrkni třeba sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51404-prodam-gecka/ . Na tebou popisované činnosti jsou géčka fakt ideální.
hejdik Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Osobně nosím na sport hodinky Casio SGW100Bjsou krásně přehledné,odolné a díky textilnímu polyesterovému pásku jsou velice příjemné na nošení.
ZoSo Odesláno 9. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 no, ty už se mi zamlouvají víc.Takže když to shrnu. Casio SGW100B vs jaká G? A pro která se rozhodnout? Udělám chybu s těmi sgw 100B?Moc děkuji
ggrand Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Za mě určitě nenápadné,ale léty prověřené DW5600 nebo GWM5600. Když dáš poptávku do správného vlákna, tak ty GWM možná někdo pustí. Jsou nabíjené světlem, mají automatické rozsvěcování, seřizují se samy. Víc si o nich počti tady.Zdroj fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pfkvn Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Ty GWM5600 můžu směle doporučit. Na ruce (19cm) velikostně akorát, lehké, nepřekáží. Při běžné práci nerozbitné, navíc sklíčko chráněno vyvýšenými okraji pouzdra. JEDINÉ, co bych jim mohl vytknout je, že podsvícení trvá cca 1s. Na přečtení času OK, na nějaké další machinace nedostatečné. Ideální volba.
hejdik Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 no, ty už se mi zamlouvají víc.Takže když to shrnu. Casio SGW100B vs jaká G? A pro která se rozhodnout? Udělám chybu s těmi sgw 100B?Moc děkuji No řeknu ti to takhle:oproti Géčkům jsou levnějšíPokud do nich nebudeš střílet,nebo je přejíždět autem, nebo je péct v troubě ,jak to někdo občas zkouší,tak se nemusíš bát.Já s nimajezdím na horském kole,koupu a potápím v bazénu a požád jsou OK i po vizuelní stránce.200m WRMinerální sklo - které je dostatečně chráněno oplastováním pouzdra.Kompas,teploměr.Dělají se ve variantě s pryžovým a PES textilním řemínkem(za mě osobně textilní - po roce používání je furt téměř jak novej)Prostě pokud se tri líbí jdi bez obav do nich.
ZoSo Odesláno 9. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 rád bych zdůraznil jak moc si vážím toho že se zabýváte řešením mého dilema. Děkujuteď k věci. Nastalo přesně to, čemu sem doufal že se vyhnu - nemohu se zaboha rozhodnout.Po přečtení desítek stránek na zahraničních forech jsem došel k následujícím závěrům - nic jiného než G opravdu nemá cenu.A tady sou postřehyDW5600 nebo GWM5600 - špatné ovládání z důvodu zapuštěných knoflíkůCo se týče highendových modelů - Frogman, Riseman a Mudman - poslení jmenované se mi líbí, ale nějak je nemůžu na dostupném trhu najít. Takže jinak. Usnadněte mi to (opět moc děkuji) - které G jsou v mé cenové kategorii nejrozumější?
buco Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 dobry den...neviem ci sem pisem dobre a ci mi vie niekto poradit...mam hodinky http://hodinky.heureka.sk/diesel-dz-1262/ je pisane ze su vodotestne do 50 metrov.bol som sa kupat a cele sa mi z vnutra zarosili,cakam uz dva dni ci sa to same odrosi ale stale je to tam aj ked uz menej.nevime ci mam dalej cakat a same sa to upravi alebo mam stym nieco robit?za odpoved dakujem
ggrand Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Na Mudmany zapomeň, ty v pouzdře G-9000 mají nejhorší tlačítka ze všech géček. G(W)9300 jsou zase předražené a hlavně vysoké,což asi moc nechceš. Kdyby se ti podařilo sehnat starší Risemany,tak to je dobrý model. Vizáží se mi líbí víc GWM5600, jenže funkčně je mi blíž modul v DW5600-vidíš čas jak při stopkách, tak v odečtu(24h,nastavitelný po 1 vteřině,možnost opakování).Třeba model GW-M850 by nemusel být špatný. Sice taky neukazuje čas u stopek atd, ale oproti GWM5600 má asi lepší tlačítka, rozsvícení už jde nastavit na 3vteřiny a přehledné jsou dostatečně.
ggrand Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 buco: Hoď je do koše. S WR50m se nemáš koupat. Zkušenost k nezaplacení.
buco Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 no to uz viem aj ja,ale ako to mam odstranit???
ggrand Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Říkám, hoď je do koše a kup si hodinky. Musíš je rozdělat, vysušit a dát dohromady. Třeba ti ta voda ještě nenažrala tišťák a jiné komponenty hodinek.
buco Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 no skusim...zatial su normalne funkcne.....vydrbane image hodinky
ZoSo Odesláno 9. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) tak vám děkuju...asi sem se naprosto zbláznil a vybral si tohle GWM850-7 v bíléNeni to blbost? Pokud ne tak do nich du... Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem ZoSo
lub Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 nic jiného než G opravdu nemá cenu. promysli ty SGW-100, jak doporučuje hejdik. mají oproti nim daleko větší čísla, kompas a jsou levnější. kvalita stejná. obecně - nedovedu si představit situaci, kdy by g-shocky přežily a jiný 200m digi casia ne.
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Na tyhle popisované účely používám Casio Oceanus.Titan,safír,radiocontroll,sun power,200m wr,koupil jsem je jeté na Ebay 3.500,takže mi jich není líto a zjištuji,že jsou ve stále stejném stavu Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem Daemonultimate
ZoSo Odesláno 9. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 neni můj styl...Co ty GWM850-7, na ebay za rozumnou cenu. Maj nějakou známou vadu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se