financ Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Jsou parádní, gratuluju. A všechno nejlepší.
glanc Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Ahoj, gratuluji TI k novému úlovku....Pár zvědavých otázek .....Nekoupil jsi je náhodou nakonec od streetglide místo těch Dayton co ti nabízel ?Prodal jsi už ty Tvoje původní Rolady, co jsi tady na foru už dlouho nabízel ?
volfda Odesláno 12. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 V 12. 8. 2012 v 16:57, glanc napsal: Ahoj, gratuluji TI k novému úlovku....Pár zvědavých otázek .....Nekoupil jsi je náhodou nakonec od streetglide místo těch Dayton co ti nabízel ?Prodal jsi už ty Tvoje původní Rolady, co jsi tady na foru už dlouho nabízel ? Ahoj, dekuji. K tem otazkam, ne, nekoupil sem je od Streeta, i kdyz bych ho asi k jejich prodeji taky ukecal:-) A ano, Milgaussy jsem prodal ve stredu, to byla taky podminka tohoto nakupu.
panedge Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 volfda-gratuluju,AP jsem nečekal,myslel jsem,že pudeš do SDDS.Pěkně sis nadělil k narozkám
semi001 Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Také se přidávám ke gratulacím, jak k narozeninám tak ke krásným hodinkám :-)Jsou parádní
kulix Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Jo, jsou peckovni.. hodne uspechu v HH..
misoo Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 paradne su, trochu mi pripominaju iwc aqua vintage
bandicoot Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Ta vado. Clovek dva dny beha po Sumave a tohle mu malem utece.To sis, kamarade, pekne nadelil. Pecka. Jdou ti k pleti.
Jumbo Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 AP parádní, gratulace. Jsem zvědavý, kdy tě přestanou bavit ty zelené RLX, protože v porovnání s těma AP jsou to celkem "tuctové" hodinky.
volfda Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 V 13. 8. 2012 v 9:47, Jumbo napsal: AP parádní, gratulace. Jsem zvědavý, kdy tě přestanou bavit ty zelené RLX, protože v porovnání s těma AP jsou to celkem "tuctové" hodinky. Je pravda, že v porovnání s AP je Rolex cosi menšího, nevýraznějšího, ale i přesto jsou to skvělé hodinky, které mám moc rád a osobně si myslím, že moje Rolex cesta ještě zdaleka neskončila, ba že možná nikdy neskončí. Když to vezmeš logicky, tak třeba SDDS jsou v ledasčem technicky vyspělejší, za nižší cenu a s podobným duchem. Cesty chronomagora jsou nevyzpytatelné
Jumbo Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 V 13. 8. 2012 v 10:13, volfda napsal: Cesty chronomagora jsou nevyzpytatelné No, uvidíme ..................
Návštěvník dlubix Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Gratuluju Davide, sednou Ti parádně
Quido Morava Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 takže se také přidávám ke gratulacím, jak k narozkám, tak k hodinkám... aniž bych snižoval či zveličoval kvalitu rolád či AP anebo dokonce srovnával, tak nemůžu nepodotknout - jestli móda AP bude pokračovat tímhle tempem, stanou se i přes svůj nezaměnitelný vzhled zanedlouho stejně "banální" jako ty rolády ... (dělám si samozřejmě legraci)
KFL Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Mně sice AP nic neříkají (zatím), ale coby kus kvalitního výrobku je člověk musí (chca nehca) obdivovat. Čiliže gratuluju .
erozko Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Pripájam sa aj ja k dvojitej gratulácii nádherný kúsok paráda ten osemhran má fascinuje úžasné
tombed Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) tak když si mi reklama včera nepodařila dát do vlákna "co máte na ruce", tak snad to půjde dneska semhttp://www.youtube.com/watch?v=w_mth4Fouz0&feature EDIT: to je mi novum, kurwa už ani video nejde vložit? ani včera, ani dnes, při editaci se tváří, že tam je...EDIT: Opravil som ti to suhaji Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem Dantechno
sect Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Až budu velký, tak si je taky koupím . Gratuluju (a závidím), jsou dokonalé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se