financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 V životě to mám asi jako každý v téhle době. Ale mohl jsi to napsat jinak, takhle mi to vyznělo, jak jsem reagoval. A nebo jsem to tak pochopil jenom já. Nemám takové znalosti jako ty, proto každou radu vítám, ale tohle mi jako rada nepřišlo. Neměl jsem se tak blbě ptát. Zašlo to daleko a chtěl bych to uzavřít. Nezlob se, že jsem takhle reagoval.. .Já nebyl naštvaný ani na začátku. Sem si chodím odpočinout, emoce neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 takhle to má bejt. Mějte kluci pěknej večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Mně se stala stejná věc na Aukru naštěstí za 7let pouze tato jediná a teď mám kvuli tomu 99,8% hodnocení:(Prodávající prodával kopie g-shocku a po mých dotazech zda to jsou orig. a jestli to jsou tyto(neměl na aukci fotku prodávaných hodinek ale staženou z int.-osobně jsem pro absolutní zákaz uvádění fotek z netu-samozřejmně když tam prodejce dá sedum svých a pak tam dá jednu z netu tak nic proti ale bohužel na Aukru je spoustu prodejců kteří lepnou jednu fotku z netu a hotovo:angry:od takových prodejců nikdy nekupuji!!)No abych pokračoval s prodejcem kopii g-shocku-dopadlo to nakonec tak že po dohodě že si hodinky převezmu jsem naštestí jel jenom kousek jsem po jednom kouknutí na hodinky se zasmál a řekl prodejci:No tak Vám řeknu že kdybych si pro ty hodinky jel 100km tak Vás nakopu do ř..i ale že to bylo jenom kousek tak Vám udělim bohužel negativní komentář a jel jsem domu.Nejlepší na tom všem bylo že šmejd který prodával kopie a moc dobře to věděl mi udělil také negativ až jsem nevěřil že to je možné:oPo stížnosti na Aukru mi napsali že to je tvrzení proti tvrzení a jestli mám nějaké důkazy atd. prostě jsem nechápal:oTak Já na aukru tolik let a spoustu obchodu za sebou se 100% komentářema a šmejd co neměl jediný komentář a takhle vám z...í váš kredit který si budujete slušností a solidním přístupem....neměl jsem slov:( Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To je bohužel stará a známá věc-když udělíš PRÁVEM nějakému šmejdu NEGATIV,tak on ti ho vrátí v hodnocení taky a neuděláš nic!To se mi taky už stalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tak Mistře, proč jsem kupoval, do toho ti je hovno. Jestli o tom něco vím, nebo ne, je ti také hovno. Evidentně víš o jakou aukci šlo. Také jsi dražil? Za kolik bych něco chtěl, nebo nechtěl, ale to už se opakují. Že dělají bastly jsem nenapsal, ale je to předkupník a mohl bastl už koupit a prodávat dál. Vážím si zdejších členů na fóru, ale navážet se do mě, to si líbit nenechám. Osobně můžeš vidět tak veliký, ty už víš co.Omlouvám se ostatním, ale musel jsem to napsal i za cenu banu. Že nejsem takový znalec, ještě neznamená číst takové kecy... Prosím o krocení emocí a slušnější vyjadřování - díky. A každá rada se může hodit - i vyloženě negativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelous82 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Mně se stala stejná věc na Aukru naštěstí za 7let pouze tato jediná a teď mám kvuli tomu 99,8% hodnocení:(Prodávající prodával kopie g-shocku a po mých dotazech zda to jsou orig. a jestli to jsou tyto(neměl na aukci fotku prodávaných hodinek ale staženou z int. -osobně jsem pro absolutní zákaz uvádění fotek z netu-samozřejmně když tam prodejce dá sedum svých a pak tam dá jednu z netu tak nic proti ale bohužel na Aukru je spoustu prodejců kteří lepnou jednu fotku z netu a hotovo:angry:od takových prodejců nikdy nekupuji!!)No abych pokračoval s prodejcem kopii g-shocku-dopadlo to nakonec tak že po dohodě že si hodinky převezmu jsem naštestí jel jenom kousek jsem po jednom kouknutí na hodinky se zasmál a řekl prodejci:No tak Vám řeknu že kdybych si pro ty hodinky jel 100km tak Vás nakopu do ř..i ale že to bylo jenom kousek tak Vám udělim bohužel negativní komentář a jel jsem domu.Nejlepší na tom všem bylo že šmejd který prodával kopie a moc dobře to věděl mi udělil také negativ až jsem nevěřil že to je možné:oPo stížnosti na Aukru mi napsali že to je tvrzení proti tvrzení a jestli mám nějaké důkazy atd. prostě jsem nechápal:oTak Já na aukru tolik let a spoustu obchodu za sebou se 100% komentářema a šmejd co neměl jediný komentář a takhle vám z...í váš kredit který si budujete slušností a solidním přístupem....neměl jsem slov:( Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2 To je bohužel stará a známá věc-když udělíš PRÁVEM nějakému šmejdu NEGATIV,tak on ti ho vrátí v hodnocení taky a neuděláš nic!To se mi taky už stalo.... Ahoj pánové, pokud mi do soukromé zprávy pošlete vaše nicky na Aukru a informace o jaké komentáře se jedná, můžu se na to podívat a uvidíme co se s tím dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jb1305 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Nickiii1 - podvodník a lhář. Originál tah je zkrácený a z Longines Admirál vypadla po 12 hodinách korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 V 18. 3. 2014 v 9:43, Angelous82 napsal: Ahoj pánové, pokud mi do soukromé zprávy pošlete vaše nicky na Aukru a informace o jaké komentáře se jedná, můžu se na to podívat a uvidíme co se s tím dá dělat. Jojo, mne taky kdysi takto pomohl. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Pánové, prosím o radu, v Primkách se vůbec neorinetuju ... Dostal jsem od kamaráda úkol sehnat Diplomaty v co nejlepším stavu, můžete mi napsat svůj názor na stav a cenu těchto hodinek. Pokud zvolil špatné vlákno, Honzo, prosím přesuň to. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Jsem jenom na tělo, ale přijdou mi v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Díky! Cena je OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 To ti neřeknu, ale v dnešní době asi ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 No já nevím, jak se to motá kolem Pardubic, tak je to vždycky tak o 30 - 50 % vyšší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Vypadají dobře, ale myslím že devatenáct je dost. Sám jsem letos prodával ve stejném stavu za dvanáct, ale trh je trh.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Být to top stav a s incabloc, tak je to pěknà cena. Takhle to vypadá na hezkou skládačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se