Pavel K. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Tak hlavně že máš prachy zpět. Mě tenkrát negativ vrátit už nemohl, protože mu zablokovali účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy123 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 A co nickii1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 A co nickii1?Ten už se tu řešil mnohokrát - stačí číst.Překupník, který většinou nemá špatné věci, ale má neskutečně upravené fotky, takže všechno vypadá v nabídce o jednu až dvě třídy líp, než to, co pak přijde. Takže většinou po dodání zboží přijde rozčarování a zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Co je to za borca???? sandrumila - http://aukro.cz/prim-stav-c-40-i2965467278.html Má na aukru asi 3 stránky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Co je to za borca???? sandrumila - http://aukro.cz/prim-stav-c-40-i2965467278.html Má na aukru asi 3 stránky???No tak si některou z těch aukcí přečti, ne? Píše to tam přece jasně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 No tak si některou z těch aukcí přečti, ne? Píše to tam přece jasně... Joo to jsem četl!! Jenom nemam osobní zkušenost - tak se ptám ?? Máte někdo osobní zkušenost??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Joo to jsem četl!! Jenom nemam osobní zkušenost - tak se ptám ?? Máte někdo osobní zkušenost???No, od Castellona jsem párkrát koupil nějaké hodinky. Vždycky to byl bezproblémový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 NIGHTinGALE - asi jsi nepochopil, jak to na ebay funguje. Pokud se bavíme o někom, kdo to točí ve velkém, tak raději dobrovolně zrefunduje (a většinou nabízí 7-days return), než by měl jediný negativ. Když na to dojde, máš poměrně silnou a jednoduchou možnost dispute via PayPal. Profi na ebay sice samozdřejmě chtějí prodat za co nejvíc, ale taková hra na retuš, přesvícení, neukázání poškození se moc nehraje - je to důvod k dispute a negativu. Za 100% hodnocení tam jsou nějaké slevy. Reaguji sice pozdě, ale dříve jsem si toho tvého příspěvku nevšiml, sorry.Napsal jsem pouze to, že na ebay nemůže dát prodejce negativní komentář, což mi přijde jako prasárna a přehnaná ochrana kupujícího.Když mi někdo nezaplatí, proč bych mu nemohl dát negativ, aby ostatní prodejci věděli, že když jim podobnej šmejd kazí aukce, že ho mají dát na black list? Jestli z toho vyplývá, že jsem nepochopil, jak ebay funguje, tak sorry :) P.S.: Že si nedám pokoj a na podobné zcestné příspěvky vůbec reaguju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Co je to za borca???? sandrumila - http://aukro.cz/prim...2965467278.html Má na aukru asi 3 stránky??? Taky jsem od něho párkrát bez problémů nakoupil. Více identit bude mít dle mě kvůli finančáku. Prodává toho docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Taky jsem od něho párkrát bez problémů nakoupil. Více identit bude mít dle mě kvůli finančáku. Prodává toho docela dost.Díky moc borci za info, jenom mě překvapilo, kolik a v jaké kvalitě toho na to aukro nalil??! Tak a těď si jen vybrat...???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Díky moc borci za info, jenom mě překvapilo, kolik a v jaké kvalitě toho na to aukro nalil??! Jo, tohle už dělá dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Strašpole, až se na to vrhneš taky, tak dej vědět předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Koukám, že tenhle je z Týna nad Bečvou, není jich tam kolem té Bečvy nějak moc? Vídám často několik dalších co jsou pro změnu z Lipníka. A tu hlášku "nejsem žádná prvnička" si pamatuju od jednoho z nich taky, když rozjížděl nový účet. Docela by mě zajímalo, jestli jich je fakt víc než jeden, nebo to tam někdo nahusto sází na jména všech svých příbuzných a známých. Ale řekněte mi někdo, existuje nějaký dobrý důvod proč mít víc aukro učtů, než přihazování na vlastní nabídky? Mně všichni prodejci co mají několik účtů připadají tak nějak automaticky trochu podezřelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Strašpole, až se na to vrhneš taky, tak dej vědět předem Už jsem všechno slíbil kamarádům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Zdravičko, nemá někdo zkušenosti na aukru s prodejcem oclok, líbí se mi jednickove prim od něho. Hodnocení má ok, na dotazy neodpovídá a přijde mi že ma už na začátku vysoké příhozy. Nechci vypadat jak okurka až koupím zas nejaký f... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Koukám, že tenhle je z Týna nad Bečvou, není jich tam kolem té Bečvy nějak moc? Vídám často několik dalších co jsou pro změnu z Lipníka. A tu hlášku "nejsem žádná prvnička" si pamatuju od jednoho z nich taky, když rozjížděl nový účet. Docela by mě zajímalo, jestli jich je fakt víc než jeden, nebo to tam někdo nahusto sází na jména všech svých příbuzných a známých. Ale řekněte mi někdo, existuje nějaký dobrý důvod proč mít víc aukro učtů, než přihazování na vlastní nabídky? Mně všichni prodejci co mají několik účtů připadají tak nějak automaticky trochu podezřelí. důvod znám jen jeden - finanční úřadA taky si myslím, že je to jeden a ten samý šikula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 A jo, vlastně. Když někdo funguje jako překupník, už je to podnikání, že? Kde je vlastně právní hranice mezi sběratelem, který (třeba i často) kupuje a prodává a podnikáním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 30 tisíc ročně, nad tuto částku tě Aukro (i ostatní inzertní servery, např mimibazar) napráší finančákůmA ty musíš prokázat, že se nejedná o podnikání, ale např. o prodej sbírky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Podnikáním zákon definuje jako ?soustavnou činnost prováděnou samostatně podnikatelem vlastním jménem na vlastní odpovědnost za účelem dosažení zisku?. Hlavním cílem podnikání je tedy dosažení zisku, který lze objektivizovat a kvantifikovat nejčastěji v penězích. Sběratel má ze své vášně rovněž zisk, ale jeho hodnota je značně subjektivní, a proto i méně kvantifikovatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 30 tisíc ročně, nad tuto částku tě Aukro (i ostatní inzertní servery, např mimibazar) napráší finančákůmA ty musíš prokázat, že se nejedná o podnikání, ale např. o prodej sbírky...Já si myslím, že v tomto případě musíš hlavně prokázat, že jsi danou částku zdanil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se