Přejít na obsah

AUKRO - hodnocení prodejců

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...

A co nickii1?

Ten už se tu řešil mnohokrát - stačí číst.

Překupník, který většinou nemá špatné věci, ale má neskutečně upravené fotky, takže všechno vypadá v nabídce o jednu až dvě třídy líp, než to, co pak přijde. Takže většinou po dodání zboží přijde rozčarování a zklamání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

NIGHTinGALE - asi jsi nepochopil, jak to na ebay funguje. Pokud se bavíme o někom, kdo to točí ve velkém, tak raději dobrovolně zrefunduje (a většinou nabízí 7-days return), než by měl jediný negativ. Když na to dojde, máš poměrně silnou a jednoduchou možnost dispute via PayPal. Profi na ebay sice samozdřejmě chtějí prodat za co nejvíc, ale taková hra na retuš, přesvícení, neukázání poškození se moc nehraje - je to důvod k dispute a negativu. Za 100% hodnocení tam jsou nějaké slevy.

Reaguji sice pozdě, ale dříve jsem si toho tvého příspěvku nevšiml, sorry.

Napsal jsem pouze to, že na ebay nemůže dát prodejce negativní komentář, což mi přijde jako prasárna a přehnaná ochrana kupujícího.

Když mi někdo nezaplatí, proč bych mu nemohl dát negativ, aby ostatní prodejci věděli, že když jim podobnej šmejd kazí aukce, že ho mají dát na black list?

Jestli z toho vyplývá, že jsem nepochopil, jak ebay funguje, tak sorry :) :) :)

P.S.: Že si nedám pokoj a na podobné zcestné příspěvky vůbec reaguju.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem od něho párkrát bez problémů nakoupil. Více identit bude mít dle mě kvůli finančáku. Prodává toho docela dost.

Díky moc borci za info, jenom mě překvapilo, kolik a v jaké kvalitě toho na to aukro nalil??!

Tak a těď si jen vybrat...???!!!:oneeyed02:

Odkaz ke komentáři

Koukám, že tenhle je z Týna nad Bečvou, není jich tam kolem té Bečvy nějak moc? Vídám často několik dalších co jsou pro změnu z Lipníka. A tu hlášku "nejsem žádná prvnička" si pamatuju od jednoho z nich taky, když rozjížděl nový účet. Docela by mě zajímalo, jestli jich je fakt víc než jeden, nebo to tam někdo nahusto sází na jména všech svých příbuzných a známých. Ale řekněte mi někdo, existuje nějaký dobrý důvod proč mít víc aukro učtů, než přihazování na vlastní nabídky? Mně všichni prodejci co mají několik účtů připadají tak nějak automaticky trochu podezřelí.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Zdravičko, nemá někdo zkušenosti na aukru s prodejcem oclok, líbí se mi jednickove prim od něho. Hodnocení má ok, na dotazy neodpovídá a přijde mi že ma už na začátku vysoké příhozy. Nechci vypadat jak okurka až koupím zas nejaký f... Díky

Odkaz ke komentáři

Koukám, že tenhle je z Týna nad Bečvou, není jich tam kolem té Bečvy nějak moc? Vídám často několik dalších co jsou pro změnu z Lipníka. A tu hlášku "nejsem žádná prvnička" si pamatuju od jednoho z nich taky, když rozjížděl nový účet. Docela by mě zajímalo, jestli jich je fakt víc než jeden, nebo to tam někdo nahusto sází na jména všech svých příbuzných a známých. Ale řekněte mi někdo, existuje nějaký dobrý důvod proč mít víc aukro učtů, než přihazování na vlastní nabídky? Mně všichni prodejci co mají několik účtů připadají tak nějak automaticky trochu podezřelí.

důvod znám jen jeden - finanční úřad

A taky si myslím, že je to jeden a ten samý šikula

Odkaz ke komentáři

Podnikáním zákon definuje jako ?soustavnou činnost prováděnou samostatně podnikatelem vlastním jménem na vlastní odpovědnost za účelem dosažení zisku?. Hlavním cílem podnikání je tedy dosažení zisku, který lze objektivizovat a kvantifikovat nejčastěji v penězích. Sběratel má ze své vášně rovněž zisk, ale jeho hodnota je značně subjektivní, a proto i méně kvantifikovatelná.

Odkaz ke komentáři

30 tisíc ročně, nad tuto částku tě Aukro (i ostatní inzertní servery, např mimibazar) napráší finančákům

A ty musíš prokázat, že se nejedná o podnikání, ale např. o prodej sbírky...

Já si myslím, že v tomto případě musíš hlavně prokázat, že jsi danou částku zdanil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...