GTI Odesláno 24. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2006 Zdravím pánové, pořád špekuluji s výběrem hodonek a dostal jsem se už do vyšší třídy,ale říkám si když už tak už...Co by jste volili,MAURICE LACROIX Pontos chronograph nebo FORTIS B42 chronograph?Díky za radu.
Ondraj Odesláno 24. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2006 Já bych volil Fortis, ale každé jsou úplně jiné, tak záleží, k čemu je chceš. Ty Pontos 2 budíkové nebo 3 ?
GTI Odesláno 24. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2006 Jo,omlouvám se,to jsem opomněl,ty Pontosy samozřejmě 3 budíkové.je pravda že mě něco víc táhne taky k těm Fortisům,ale ty Pontosy jsou taky pěkné.
GTI Odesláno 24. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2006 Jo,pánové,jen pro zajímavost.Ty Fortisy,co chci,B42 chrono,ref.635.10.11 u Haeffnera ve Stuttgartu za 1125 EUR,u nás fa NEST 49500,-.To celkem jde,že jo?
Danton Odesláno 24. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2006 Také bych doporučil fortelný Fortis. ML je dle mého subjektivního názoru " lakýrka".
Ondraj Odesláno 24. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2006 Mě se líbí např. tyhle. http://cgi.ebay.ch/FORTIS-B42-B-42-Flieger...5QQcmdZViewItem
Dali Odesláno 28. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2006 pokud ML Pontos nebo Fortis, tak Fortis. Ale abych nasadil broučka, nech si poslat katalog ML od NEST, jestli už ho nemáš. Koukni na Masterpiece Flyback, Phase de lune, Grand guichet nebo Croneo. Dle mého názoru jsou to klasiky designově velice povedené, pravda nejsou zadarmo. Vzhledem k tomu, že je to úplně jiná kategorie,letecké a společenské, doporučuju koupit oboje. ML Grand guichet vlastním asi 2,5 roku a plná spokojenost. Není nad dobrou radu.
steel Odesláno 30. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2006 mozna kdybys volil mezi maurice de mauriac a fortis :-) http://www.mauricedemauriac.ch/
lolohh Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 jsem pro fortis.. Vážně si myslíš, že to vlákno je aktuální?! Dyť je více než dva roky staré! Tvoje ostatní příspěvky jsou stejné, taky několik let staré vlákno, např. Švýcarský chronograf.
Baker Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Vážně si myslíš, že to vlákno je aktuální?! Dyť je více než dva roky staré! Tvoje ostatní příspěvky jsou stejné, taky několik let staré vlákno, např. Švýcarský chronograf. Dalsi kdo potrebuje 50 prispevku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se