Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,

pořád špekuluji s výběrem hodonek a dostal jsem se už do vyšší třídy,ale říkám si když už tak už...Co by jste volili,MAURICE LACROIX Pontos chronograph nebo FORTIS B42 chronograph?Díky za radu.

Odesláno

Já bych volil Fortis, ale každé jsou úplně jiné, tak záleží, k čemu je chceš. Ty Pontos 2 budíkové nebo 3 ?

Odesláno

Jo,omlouvám se,to jsem opomněl,ty Pontosy samozřejmě 3 budíkové.je pravda že mě něco víc táhne taky k těm Fortisům,ale ty Pontosy jsou taky pěkné.

Odesláno

Jo,pánové,jen pro zajímavost.Ty Fortisy,co chci,B42 chrono,ref.635.10.11 u Haeffnera ve Stuttgartu za 1125 EUR,u nás fa NEST 49500,-.To celkem jde,že jo?

Odesláno

pokud ML Pontos nebo Fortis, tak Fortis. Ale abych nasadil broučka, nech si poslat katalog ML od NEST, jestli už ho nemáš. Koukni na Masterpiece Flyback, Phase de lune, Grand guichet nebo Croneo. Dle mého názoru jsou to klasiky designově velice povedené, pravda nejsou zadarmo. Vzhledem k tomu, že je to úplně jiná kategorie,letecké a společenské, doporučuju koupit oboje. :D

ML Grand guichet vlastním asi 2,5 roku a plná spokojenost.

Není nad dobrou radu. ;)

• Po letech...
Odesláno
jsem pro fortis..

Vážně si myslíš, že to vlákno je aktuální?! Dyť je více než dva roky staré! :evil:

Tvoje ostatní příspěvky jsou stejné, taky několik let staré vlákno, např. Švýcarský chronograf.

Odesláno
Vážně si myslíš, že to vlákno je aktuální?! Dyť je více než dva roky staré! :evil:

Tvoje ostatní příspěvky jsou stejné, taky několik let staré vlákno, např. Švýcarský chronograf.

Dalsi kdo potrebuje 50 prispevku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...