Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

nedávno jsem zde psal a rozhodoval jsem se mezi koupí Omega Seamaster Planet ocean Big Size 2200.51.00 a 232.30.46.21.01.001. Nakonec jsem se rozhodl pro koupi staršího modelu za super cenu... :-)

Ale, dostaly se mi do ruky zlaté Omegy, které nejsou téměř nošené a ve velmi hezkém stavu. Podělím se s Váma fotkama a rád bych zjistil bližší informace.

Omlouvám se, ale nejsem vlastníkem kvalitní zrcadlovky, tak je to vyfocené telefonem. K hodinkám není žáden certifikát, ani krabička. Hodinky jsou dar. Kdysi byly oceněny hodinářem, ale dle informací ohodnotil pouze kameny a to na 40 ths.

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nevyfotil jsi ani puncy,ani nemáš vyfocen strojek,tak to klidně může být fík /fejk/ z tržnice.Takto je to věštění z křišťálové koule.A Ty fotky by taky neškodily podle pravidel /600x800pixelů/.

Upraveno uživatelem bohus76
Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

:D :D tak to gratuluju, dobra volba :D :D

Udelals dobre, zes nevzal PO. Tohle je vazne skvost proti tomu.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

PO jsem vzal, ale starší model...

Se známou, s kterou jsem koupě PO plánoval , mi ukázala svoje hodinky, a to jsou tyto zlaté Omegy.

Puncy mne nenapadlo vyfotit a do hodinek jsem se nesnažil dostat. Ale možné s tím zajdu k hodináři.

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 16. 8. 2012 v 18:33, bohus76 napsal:

Jen aby Tě s tím nehnal sviňským krokem.Podle mne jsou zlaté jen barvou /zlato neviděly ani z letadla/.

+1

Odesláno

sorry,ale to je fíííííííííííík jak pr...el

Odesláno
  V 16. 8. 2012 v 18:44, zaja.j napsal:

sorry,ale to je fíííííííííííík jak pr...el

Ale kameny jsou pravé :sleeping_03anim: Nebo,že by néééé?

Odesláno
  V 16. 8. 2012 v 18:09, Lakerss007 napsal:

Kdysi byly oceněny hodinářem, ale dle informací ohodnotil pouze kameny a to na 40 ths.

Poslední dobou se tady na fóru podobné "zaručené informace" nějak množí. Tady ale takovéto informace nefungují, takže psát nějaké podobné pohádky ja naprosto zbytečné.

A co je to vlastně to ths?

Odesláno (upraveno)
  V 16. 8. 2012 v 18:53, Karlos napsal:

A co je to vlastně to ths?

Tak to vím opět naprosto přesně,strýček Gůgl píše že to je : Toyota Hybrid System ... :smile_anim:

LOCK

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Tak když hodinář ocenil tak pěkně kameny, tak ještě rychle ke zlatníkovi aby ocenil hodinky.

Snad ta super cena, za kterou máš PO, nebyla až tak moc super...

Odesláno

ani jsem nemusel cist vatu kolem, stacilo kdyz se mi nacetl prvni obrazek a na tvari mi to vykouzlilo usmev.

Doufam ze aspon ty tve PO za super cenu jsou prave...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...