Přejít na obsah

Omega - zlaté hodinky

Lakerss007

Doporučené příspěvky

Zdravím,

nedávno jsem zde psal a rozhodoval jsem se mezi koupí Omega Seamaster Planet ocean Big Size 2200.51.00 a 232.30.46.21.01.001. Nakonec jsem se rozhodl pro koupi staršího modelu za super cenu... :-)

Ale, dostaly se mi do ruky zlaté Omegy, které nejsou téměř nošené a ve velmi hezkém stavu. Podělím se s Váma fotkama a rád bych zjistil bližší informace.

Omlouvám se, ale nejsem vlastníkem kvalitní zrcadlovky, tak je to vyfocené telefonem. K hodinkám není žáden certifikát, ani krabička. Hodinky jsou dar. Kdysi byly oceněny hodinářem, ale dle informací ohodnotil pouze kameny a to na 40 ths.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevyfotil jsi ani puncy,ani nemáš vyfocen strojek,tak to klidně může být fík /fejk/ z tržnice.Takto je to věštění z křišťálové koule.A Ty fotky by taky neškodily podle pravidel /600x800pixelů/.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Kdysi byly oceněny hodinářem, ale dle informací ohodnotil pouze kameny a to na 40 ths.

Poslední dobou se tady na fóru podobné "zaručené informace" nějak množí. Tady ale takovéto informace nefungují, takže psát nějaké podobné pohádky ja naprosto zbytečné.

A co je to vlastně to ths?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...