runner200 Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Akurat som tiez riesil do noveho spotrebice a nakoniec som dal vsetko Miele tak dufam ze bude pokoj a spokojnost
sarushka Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Ahoj, potřebovala bych poradit s nákupem nové pračky. Odstěhovala jsem se od rodičů do nového bytu a právě pračka nám tu zatím chybí. Nikdy jsem se tím nezabývala, protože doteď jsem vždycky měla pračku doma a nemusela se o ni příliš starat, ale teď moc nevím, podle čeho do vlastního vybírat. Dívala jsem se na nějaké recenze na internetu ( https://vas-pomocnik.cz/pracky/ ), ale raději bych si vybírala na základě nějaké osobní rady nebo zkušenosti Díky
mondeo2 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 za mě AEG, už máme doma třetím rokem a bez problému tichá a klidná a sučičku tak od nich. a někde maj teď akci na ně https://www.euronics.cz/pracky-s-prednim-plnenim/c-1195/#r=10&sort=name&dir=asc
shaggy Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 (upraveno) Tiez mame AEG, zhora plnenu. Asi 8 rokov. Fungovať funguje normalne. Len ked startuje odstredovanie tak to znie ako keby v nej boli tehly... Sent via IPoAC Upraveno 5. března 2018 uživatelem shaggy
Robertilos Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Myslím, že to byla jen reklama na uvedený odkaz, nebyl to vážně míněný dotaz
mondeo2 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 tak až k tomu odkazu jsem vůbec nedošel............
jovani Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Odesláno 23. května 2021 zhanam slim verziu pracky, pozeram Haier HW80-B14979, vyzera docela fajn(chyba program tenisky ...), bude ok?zn. Haier nepoznam ...mate vhodny typ na slim pracku?
Návštěvník Oplt Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Odesláno 23. května 2021 Dnes je to asi jedno. Měl jsem LG, BOSCH, WHIRPOL. Všechno stejný sračky za celkem dost peněz. Teď BEKO za polovic a zatím ok. Jestli vydrží stejně jako ostatní tak budu spokojenej. Dnes je to spitřebka jako ostatní krámy.
patrizzio Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Odesláno 23. května 2021 Mám Miele 9 rokov a stále bez problémov. Má teda asi 100 kg ale fakt v pohode.
tmx Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 V 23. 5. 2021 v 16:04, jovani napsal: zhanam slim verziu pracky, pozeram Haier HW80-B14979, vyzera docela fajn(chyba program tenisky ...), bude ok? zn. Haier nepoznam ... mate vhodny typ na slim pracku? Rozšířit Slim pracku jsem mel nedavno zkusenost na jinem byte - pral jsem v nejake Candy a nelibilo se mi to. Relativne nova pracka a pradlo nebylo vyprane dobre. Kdyz jsem pak pocitove porovnal s jinou prackou, slim verze sla pryc a navrat ke klasice. Pak zase spokojenost. 60 cm je 60 cm Dnes neni vyrobce, ktery by pracku nenavrhoval jako spotrebak. Kamaradi maji AEG, koupili to v setu se susickou. Pracka nejaky problem na dvirkach (opraveno v ramci zaruky) a susicka myslim problem s trubickama (spatne nalisovany spoj hlinik/med). Vim, ze jsme na to s kamaradem koukali a divili se, jak takovovy spoj dvou trubicek muze byt v susicce za 20 tis.... posledni dobou mam pocit, ze jediny vyrobce, ktery dela neco pro trvalou udrzitelnost, je Miele. Verim ji, ze to navrhuji na 20 let, ty produkty jsou mnohem tezsi a bytelnejsi. Mrkni na direct drive tady a vyber pracky si procti zde. Ja uz do tech novych modelu moc nevidim.
Lynx12 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Odesláno 1. června 2021 (upraveno) Na základě kamarádovo zkušenosti jsem před 5 lety koupil tuhle https://www.mall.cz/pracky-predni-plneni/samsung-wf60f4e0w2wle a jsem s ní naprosto spokojený Upraveno 1. června 2021 uživatelem Lynx12
ismit Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 sháním standardní pračku na chalupu 60cm hlubokou, co doporučíte? Invertorový motor? Energetická třída...? Jak se v tom zorientovat... Naše 10 let stará Bosh má plno programů okolo 1 hod, mám obavu, že nové pračky perou běžně 2,5 hod atd.
ismit Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 hm, tak už to asi chápu... https://www.researchgate.net/post/Why-do-washing-machines-wash-so-long
miguel Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 Napisane je to tam pomerne presne. Predlzis cas a mozes zuzit menej vody a trochu zakaznika oklamat na teplote - ak peries na 40-ke, v skutocnosti to moze 40 +/- 10%, teda 36 stupnov.
ismit Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Odesláno 17. června 2021 hm, je to zajímavé. Tak mám pocit, že jsem našel další, docela zajímavé fórum. Možná bych tam mohl čerpat pro reálný život o trochu přínosnější info než zde :).
vwtyp11 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Odesláno 18. června 2021 V 23. 5. 2021 v 16:04, jovani napsal: zhanam slim verziu pracky, pozeram Haier HW80-B14979, vyzera docela fajn(chyba program tenisky ...), bude ok? zn. Haier nepoznam ... mate vhodny typ na slim pracku? Rozšířit Haier má více než 12 let 10% podíl V segmentu bílé techniky na světě, což nikdo jiný nezvládl.
miguel Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Odesláno 18. června 2021 Kukni este slimku od LG - vsetky ich modely su s motorom direct drive - super tiche pranie aj odstredovanie. Nebudes lutovat…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se