Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes dorazil HIRSCH Tiger Performance - pro SOH46 skutecne paradni!

Chtel bych podekovat za velmi vstricne jednani a veskere rady. U pristich objednavek uz bych si mel poradit sam :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj Viktore, který řemen z rady Hirsch Performance bys mi doporučil na Rolex No Date, starší verze bez ker. lunety?

Díky

Ondra

Odesláno

Zdravim. Chcem sa opytat: je nejaka moznost kupit kozeny remienok, okrem origo, na hodinky Maurice Lacroix Masterpiece Reveil Globe? Najlepsie cierny. Dik

Odoslané z thl T100S pomocou Tapatalku

Odesláno

Ahoj Viktore, který řemen z rady Hirsch Performance bys mi doporučil na Rolex No Date, starší verze bez ker. lunety?

Ondro, k subům bych Ti doporučil nejspíš Hirsch James, jeho výška bude dle mého tak akorát, pak je ve hře ještě Hirsch Tiger, ale ten půdobí o dost masivněji a nejsem si jistý zda už to nebude příliš.

Odesláno

Zdravim. Chcem sa opytat: je nejaka moznost kupit kozeny remienok, okrem origo, na hodinky Maurice Lacroix Masterpiece Reveil Globe? Najlepsie cierny. Dik

Ten řemínek je natolik specifický (oblé zakončení u pouzdra, překlápěcí spona ML, rozteč 21mm), že nemáme možnost nabídbnout ani žádnou alternativu.

Odesláno

Díky, vypadá velice dobře

Ondro, k subům bych Ti doporučil nejspíš Hirsch James, jeho výška bude dle mého tak akorát, pak je ve hře ještě Hirsch Tiger, ale ten půdobí o dost masivněji a nejsem si jistý zda už to nebude příliš.

Odesláno

Letos poprvé jsem se rozhodli, že se pokusíme zabojovat v anketě ShopRoku 2014.

Pokud jste u nás nakoupili a byli s nákupem spojení, dejte nám prosím svůj hlas.

Díky všem.

Odesláno

hlas přidán:)

stále zvažuji nákupu Riosu Richmond 20mm, můžeš prosím změřit všechny vzdálenosti děr od stěžejky toho 85mm dílu - jak se dají zkrátit? díky

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych poradit,jaký řemínek by se hodil na Steinharty Ocean One.Mě osobně se líbí Hirsch carbon s červeným prošitím a k tomu překlápěčku a nebo Hirsch tiger z řady Performance v modré barvě a ten pak jen s origo trnovou sponou.

Díky za odpověď.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...